alles was oké kan niet beter en snelle levering

Alles was oké snelle levering en vriendelijke man die leverde

super käse wir kannten ihn schon aus dem urlaub

Im Laden alle sehr freundlich, wir können nichts anderes schreiben.:) Auch die Onlinebestellung kam super an, super das auch auf jeder Packung das MHD drauf ist, obwohl der Käse wird nicht solange in der Packung bleiben. Ich/Wir können den Käse sehr gut weiter empfehlen, es wird vor Weihnachten bestimmt noch eine Bestellung gemacht. Schade es sind sechshundert Kilometer bis zum Laden...:)

Kaas zoals kaas hoort te zijn

Heerlijke kaas, goed vacuüm verpakt. De oude Goudse, met zwarte korst is een aanrader...

Bestelling keurig op tijd op mijn locatie. Alles netjes vacuum verpakt. Service zoals verwacht

Lekker en snel!

Enorm veel keuze aan kaas, snel bezorgd en handig dat ze kaaspapier er bij doen!

Sehr gut immer wieder

Ich bin sehr zufrieden mit der Ware und dem Bestellvorgang, jederzeit wieder

Top bedrijf

Mijn bestelling was op een of andere manier niet aangekomen. Na kontakt met Henk is alles opgelost en een nieuwe zending ontvangen. Prima en snel opgelost. Een echte aanrader dus. En natuurlijk is de kaas ook van top kwaliteit.

Mijn zus in Duitsland heeft prima ervaringen

Door haar ervaring heb ik haar een zending cadeau gedaan voor haar verjaardag. Alles is ondanks de warmte goed aangekomen in Duitand

Einfache jaufabwicklung

Alles bestens

Super schnelle Lieferung nach Deutschland. Hervorragender Käse. Gerne wieder

Nachbarn haben auch probiert und sind begeistert.

Mijn bestelling was na aankoop vrij snel in de bus. Ook bij de kaas zat een briefje met duidelijke instructies hoe de kaas verpakt moet zijn na openen.

Prima service doen wat beloofd is

Kaas besteld en geleverd zoals aangegeven op de website

Mooie producten met een lage prijs

Mijn ervaring is goed en zal zeker weer bestellen bij de website.

Etenswaren niet bij de buren afleveren

Beetje dom als je niet thuis bent om etenswaren bij de buren afleveren te leveren staat mooi gaar te worden in het halletje met warm weer Beterxaangeven wanneer het geleverd wordt.

Snelle levering, perfect duurzaam verpakt en verzonden. En de zoutloze kaas is de eerste did echt naar kaas smaakt!!

Blitz man

Blitz man

Goede snelle levering

Kaas werd de volgende dag na bestellen al geleverd. Keurig verpakt en nog lang houdbaar met een beschrijving erbij hoe je het beste de kaas kunt behandelen. Heel fijn! En volgens mijn man de beste graskaas die hij in tijden had gegeten

Goede. Kwaliteit

Kwaliteit goed alleen bezorgen duurder even

Schnell geliefert, gut verpackt, lecker Käse

Die Ware wurde innerhalb von 3 Tagen geliefert. Alles einzeln vacuumiert. Bis auf eine Sorte (Nußkäse) war alles über dem gewünschten Gewicht. Das hat das fehlende Gewicht beim Nußkäse ausgeglichen.

Geweldig, snelle levering en direct antwoord terug bij een vraag.

Een woord SUPER..

Super Kundenservice

Super schneller, freundlicher Kundenservice. Käse zu anständigen Preisen mit Super Geschmack. Dank u well

Alles zur besten Zufriedenheit!

Sehr zufrieden! Gerne wieder!

Gewoon goed.

Heerlijke kaas, hele snelle levering.

Schnell und lecker

Wir bestellen definitiv wieder.

Heerlijk vers goed geseald en verpakt. En de kaas is subliem lekker

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.