snel en zonder problemen in Zuid Spanje aangekomen

voor herhaling vatbaar en alles netjes vacuum en in doos verpakt!

Altijd netjes en snel bezorgd. Lekkere kazen.

Ik zal binnenkort weer bestellen.

HEERLIJK

Dammers Kaashandel, is en blijft mijn Kaashandel, al van toen ik in Zeeland woonde , en nu ook gewoon GOUDEERLIJKE HEERLIJKE KAAS.

Super lekkere kaas goed verpakt en snel verzonden top zal zeker weer bestellen.

Dezelfde prima ervaring als altijd

Incidenteel werd aangeboden extra belegen kaas van de Boeren Gigant. Uitstekend product. Heb maar direct 4 x 1 kg gekocht met 10% korting.

Altijd goede kwaliteit voor prima prijs

Persoonlijk contact, wensen die uitkomen, altijd vriendelijk

Heerlijke kaas!

Heerlijke kaas, heel blij mee, ik ga dit vaker doen!

Prima kwaliteit prijs verhouding

Ik ben zeer tevreden over de bestelling van jonge kaas. Lekkerder dan de supermarkt en voor een mooie prijs. Levering is ook goed verlopen en over de verpakking heb ik ook niets te klagen.

Goede en snelle service, uitstekende kwaliteit.

Vrij kort voor de feestdagen nog kaas besteld. Was nog ruimschoots op tijd binnen, keurig verpakt met een kaartje met tips erbij en kaaspapier. En de kaas smaakt verrukkelijk! Kaas online is een absolute aanrader.

Prima online winkel

Levering altijd op tijd. Goed verpakt. Gewichten ven de kaas om en nabij het bestelde. Lekkere kaas.

Heerlijke kaas, snel geleverd!

Snelle levering, kazen zijn heerlijk!

Goed advies en heerlijke kazen

Gewoon wat je zou mogen verwachten en dan meer :)

Bestellen makkelijk en top uitgeleverd

Website overzichtelijk, dus makkelijk om de producten te bestellen die je wilt. Echt top vacuüm uitgeleverd, wat de versheid en houdbaarheid aanzienlijk verlengd. Zou fijn zijn als er meer kaas papier bijgeleverd zou worden. Bijvoorbeeld 1 stuk papier per pond kaas

Alles perfekt, schnelle Lieferung

Superschnelle Bearbeitung und Lieferung.

Altijd goed

Geen idee meer hoe vaak ik al besteld heb, maar ook deze keer was de verzending weer goed verzorgd en snel geleverd. De kaas (boerenkaas van Stolwijk0 is ronduit heerlijk en heeft een mooie prijs. Heel erg bedankt weer :)

Sehr guter, schneller Lieferservice

Sehr gut Käsequalität zu einem günstigen Preis. Schnelle, unkomplizierte Lieferung und Zahlungsabwicklung.

Ik woon inmiddels 13 jaar in België, maar blijf een Hollandse kaaskop. België heeft mooie kazen maar begrijpen niet onze Hollandse gewoonste. Bestel altijd mijn kaas in Nederland. Helaas stopte mijn kaasboeren ermee. Kwam terecht bij Hollands kaashuis. Na een aantal bestellingen niet tevreden, zeer slecht gevacumeerd, en prijzen die er echt over gaan. Via kennis hier terecht gekomen. Geweldige ervaring. Mooie prijzen, snelle en perfecte levering en niet vergeten, perfecte kwaliteit. Voor mij geen ander meer. Helemaal top.

Veel keus op de website. Handig om kaaspapier mee te kunnen bestellen. Kaas is goed verpakt en lang houdbaar, hoewel ik de houdbaarheidsdatum echt niet ga halen, de kaas smaakt prima.

Heerlijke kaas en altijd snel geleverd. Top!!

Goede kaas,service in een woord top

Had kaas besteld, kwam vlug aan en goed verzorgt,verpakt en al. Gewoon perfect, bestel de volgende keer weer. Isd aan te bevelen

top kaas

Gemakkelijke site om een zeer goed product te kunnen kopen.

Super snelle levering en goed verpakt gewoon top

Snel en goed

bestelling wordt razendsnel geleverd, kaas is van goede kwaliteit. Opmerkingen worden gelezen. Aandachtspuntje en daarom 1 ster minder ; gratis bezorgen is vanaf 35 euro wat veel is voor één persoon. Liever zou ik vaker wat kleinere bestellingen doen, ivm versheid, maar verder een heel goed alternatief voor de markt

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.