Snel en goed

bestelling wordt razendsnel geleverd, kaas is van goede kwaliteit. Opmerkingen worden gelezen. Aandachtspuntje en daarom 1 ster minder ; gratis bezorgen is vanaf 35 euro wat veel is voor één persoon. Liever zou ik vaker wat kleinere bestellingen doen, ivm versheid, maar verder een heel goed alternatief voor de markt

Heerlijke kaas soorten

Nice cheese

Buying from this store 3rd time already. Nice selection and quality of cheese. Definitely recommend.

Snelle levering, heerlijke kaas

Snelle levering, heerlijke kaas

Lekkere kaas

Goede kaas voor een goede prijs

Zeer tevreden over service en kwaliteit

Alles prima zoals beloofd

Alles bestens gelaufen.

Das 300 Gramm Stück Käse lässt sich schwer an der Maschine schneiden. Besser wäre, wen das Stück Käse ein Rechteck wäre.

Lekkere kaas voor een goede prijs

Lekkere kaas voor een goede prijs en snel geleverd af en toe kan je ook wat nieuws proberen tot nu toe bevalt het .

Giede service , goede kwaliteit,snelle levering

Goede service.Probleempje werd direct naar volle tevredenheid opgelost. Heerlijke kaas , echte aanrader. Bestelling werd daags erna al bezorgd.

UITSTEKEND

Kaas bestel ik altijd bij DAMMERS. Is keurig verzorgd altijd , ook met kaaspapier erbij en goed stevig vacuum geleverd. Ik zeg ALLE LOF Alles voor DAMMERS.

Top opgelost

Ik heb het helaas niet kunnen ervaren, pakket is niet op aangegeven moment bezorgt, daarna zijn we op reis gegaan en gisteren terug gekomen, pakket is inmiddels retour aan u gestuurd. HEEL erg jammer! Inmiddels keurig opgelost en we smullen van de heerlijke verse kaas.

Snelle levering goeie kaas!

TOP KAAS

Geweldig fijne, en goede smakelijke kaas, zeer goed vacuüm gezogen en ook zeer goed verpakt verzonden en in goede staat ontvangen!!! ! !! Daar wordt een mens blij van!!!

Gewoon harstikke goed

Mijn eerste bestelling bij kaashandel Dammers was een reden om nog eens terug te gaan. Nieuwe bestelling gedaan en de levering was zeer vlot en netjes verpakt thuis afgeleverd. De stukken kaas zijn per stuk geseald en dus ook langer gekoeld houdbaar met vers garantie. Geweldige service..

Uitstekend kaas assortiment

Kaas van jong tot oud en verschillende kruidenkazen en heerlijke boerenkazen ben zeer tevreden

Goede en juiste afhandeling

Volgens afspraak en goede kaas.

heerlijke kaas, bizar snel bezorgd

Ik woon vlakbij het magazijn, maar lichamelijk gezien is online bestellen gewoon veel handiger voor mij. De levering was elke keer al snel, maar deze keer stond er binnen een paar uur al iemand voor de deur, ik schrok er zowat van... En, nog veel belangrijker dan een snelle bezorging: heerlijke kaas, voor een fatsoenlijke prijs.

heerlijke kaas!

We hadden een doos vol met diverse kaassoorten besteld. Alles was goed in luchtdicht plastic verpakt. Snelle levering. Heerlijke kaas.

Helemaal goed.

Heerlijke kaas en levering is ook goed.

Prettig

Snelle en accurate levering

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.