Als tevreden vaste klant nu een keer slechte ervaringen
Vrijdagmorgen 21-10-2022 heb ik een bestelling kaas gedaan van EUR 85,29. Die bestelling is die vrijdagmorgen per e-mail om 9:34 bevestigd.
Ik ben er van uitgegaan, dat er zaterdagavond 22/10 zou worden geleverd en gehoopt, dat er al op de vrijdagavond 21/10 zou worden geleverd.
Op 22/10 meldt Instabox mij met hun e-mail van 18:03 met de volgende voor mij onbegrijpelijke mededeling:
"Jouw pakket is bij ons aangemeld maar wij hebben hem nog niet in handen. De verwachting is dat wij hem morgen bij je bezorgen.
Vanaf maandagavond 17:30 kun je jouw zending hier live volgen. Wij bezorgen op maandag t/m zaterdag van 17:30 tot 22:30 uur."
Morgen is zondag 23/10, maar op zondag bestellen ze niet.
Misschien wordt het dan maandagavond bezorgd, maar om pas vanaf 17:30 de zending te kunnen volgen, die mogelijk om 17:30 wordt bezorgd, lijkt niet waarschijnlijk.
Met de e-mail van 24/10 12:31 meldt Instabox mij, dat ze mijn bestelling hebben ontvangen.
Met de e-mail van 24/10 14:19 meldt Instabox mij, dat de bezorging van mijn bestelling is ingepland voor die maandagavond.
Met de e-mail van 24/10 17:53 meldt Kaasonlinebestellen dat Instabox onderweg is.
Op 24/10 om 20:31 word ik gebeld door een privénummer. Ik krijg niet de tijd om mijn telefoon aan te nemen.
Onmiddellijk daarna wordt er aangebeld. Ik maak met de intercom een verbinding met onze toegangspoort. Geen antwoord en niets te zien.
Met de e-mail van 24/10 20:32 meldt Instabox, dat ze met veel plezier mijn pakket hebben bezorgd.
Ik ben naar onze toegangspoort gelopen en inderdaad staat buiten die toegangspoort mijn pakket.
Waarom heeft Kaasonlinebestellen niet op vrijdag 21/10 de bestelling aan Instagram geleverd, zodat die 21/10 of 22/10 bezorgd had kunnen worden?
Waarom communiceert Instagram onzorgvuldig (op 22/10) of zelfs helemaal niet (tijdens het bezorgen op 24/10)?
Waarom legt Instagram het pakket op straat neer en niet even achter een stenen pilaar van onze toegangspoort, zodat het pakket uit zicht is?