Eerste keer dat ik kaas heb besteld werd de korting er niet af gehaald , na een e-mail is dit keurig opgelost en de kaas is heerlijk. met vriendelijke groet Nell Visser

Lekkere Kaas

Goede Kaas voor een goede prijs

Als tevreden vaste klant nu een keer slechte ervaringen

Vrijdagmorgen 21-10-2022 heb ik een bestelling kaas gedaan van EUR 85,29. Die bestelling is die vrijdagmorgen per e-mail om 9:34 bevestigd. Ik ben er van uitgegaan, dat er zaterdagavond 22/10 zou worden geleverd en gehoopt, dat er al op de vrijdagavond 21/10 zou worden geleverd. Op 22/10 meldt Instabox mij met hun e-mail van 18:03 met de volgende voor mij onbegrijpelijke mededeling: "Jouw pakket is bij ons aangemeld maar wij hebben hem nog niet in handen. De verwachting is dat wij hem morgen bij je bezorgen. Vanaf maandagavond 17:30 kun je jouw zending hier live volgen. Wij bezorgen op maandag t/m zaterdag van 17:30 tot 22:30 uur." Morgen is zondag 23/10, maar op zondag bestellen ze niet. Misschien wordt het dan maandagavond bezorgd, maar om pas vanaf 17:30 de zending te kunnen volgen, die mogelijk om 17:30 wordt bezorgd, lijkt niet waarschijnlijk. Met de e-mail van 24/10 12:31 meldt Instabox mij, dat ze mijn bestelling hebben ontvangen. Met de e-mail van 24/10 14:19 meldt Instabox mij, dat de bezorging van mijn bestelling is ingepland voor die maandagavond. Met de e-mail van 24/10 17:53 meldt Kaasonlinebestellen dat Instabox onderweg is. Op 24/10 om 20:31 word ik gebeld door een privénummer. Ik krijg niet de tijd om mijn telefoon aan te nemen. Onmiddellijk daarna wordt er aangebeld. Ik maak met de intercom een verbinding met onze toegangspoort. Geen antwoord en niets te zien. Met de e-mail van 24/10 20:32 meldt Instabox, dat ze met veel plezier mijn pakket hebben bezorgd. Ik ben naar onze toegangspoort gelopen en inderdaad staat buiten die toegangspoort mijn pakket. Waarom heeft Kaasonlinebestellen niet op vrijdag 21/10 de bestelling aan Instagram geleverd, zodat die 21/10 of 22/10 bezorgd had kunnen worden? Waarom communiceert Instagram onzorgvuldig (op 22/10) of zelfs helemaal niet (tijdens het bezorgen op 24/10)? Waarom legt Instagram het pakket op straat neer en niet even achter een stenen pilaar van onze toegangspoort, zodat het pakket uit zicht is?

Goed verpakt inclusief kaaspapier. Snel geleverd. Top!!

snel en goed

Kaas was er binnen 2 dagen, goed verpakt en ook handig in stukken van 1 kg gevacumeerd, ddar was ik blij mee want daardoor makkelijker te bewaren.

Snelle levering, heerlijke kazen. Redelijke prijzen.

Lekkere kazen, veel keuzes, betaalbaar!

keurig bezorgd op de juiste tijd

keurig bezorgd op de juiste tijd

Hele snelle levering. Heerlijke kaas en goed verpakt. Wij eten erg veel kaas 1,5 kg per week. Is wel duurder dan de winkel. Maar af en toe doe ik een grote bestelling.

Snel geleverd, heel goed ingepakt. En super lekkere kaas.

Helemaal Toppie zullen we maar zeggen

Na wat gegoogeld te hebben op Stolwijkse Boenen Kaas, ben ik bij: Kaas Online Bestellen terecht gekomen. Eerste bestelling, helemaal goed gegaan. Volgende dag in huis. Vacuüm verpakt, papier er bij, voor als je de kaas uit het vacuüm haalt. En mooie kaas tips er bij van Marianne. Heel goed verzorgd, dank u wel. Op naar de volgende bestelling. Oh ja, en heel voordelig geprijsd ook.

Heerlijk stukje "thuis" in het buitenland.

;)

Altijd weer blij als er een pakket van Kaas Online arriveert.

Heerlijke kaas, groot assortiment, mooi verpakt en vriendelijke service!

Heerlijke kaas

Herfstkaas is een aanrader! Overheerlijke kaas!

1 jaasr oude boeren graskaas

Geweldig! Maar niet naar de prijs per ons kijken:)

Heerlijke kazen

De kazen zijn van goede kwaliteit en erg lekker. De bestelling komt altijd keurig verpakt aan.

Prima website snelle aflevering

Zie boven

Toppie !!!

Kwaliteit en prijs goed op elkaar afgestemd !! Goed aanbod van verschillende kazen .. Perfecte service !! Lekker hoor.... een echte aanrader !!

Picobello

Alles is volgens plan verlopen. Lekkere kaas. Veel groeten.

Lekkere Nederlandse kaas voor een faire prijs

Eindelijk heb ik een nederlandse kaashandelaar gevonden die faire prijzen rekend voor kaas van een zeer goede kwaliteit, en die levert in het buitenland

Top Kaas

Makkelijke site, Duidelijke aanwijzingen. Ben er erg blij van!

Heerlijke kaas

Goede kaas die snel bezorgd wordt. Top

Heerlijke kaas , snelle levering

Veel soorten kaas om uit te kiezen. Het is ook hele lekkere kaas. Allemaal heel goed verpakt zelfs als het heel warm is komt je kaas nog koel aan dan is het verpakt met ijspacks. Je kan kiezen door wie je de bezorging wilt laten doen. Ook in de avond uren en alles vacuüm verpakt. Zeker een aanrader.

Lekker maar wordt te duur voor ons

Al vele malen online een pakket oude kaas gekocht. Super kwaliteit en erg lekker. Tevens is jullie service uitstekend. Echter is de prijs voor dit pakket in 1 jaar met 50% gestegen. Er zullen wel allerlei redenen te verzinnen zijn, maar voor ons ligt hier de limiet. We zien af van verdere bestellingen want dit grote prijsverschil voelt voor ons niet goed. U vraagt nu gewoon teveel. Jammer dat het zo moet!

goede service en snel in huis en goede kaas

super

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.