Makkelijk, vlot en een lekker stukje Nederlandse kaas I het buitenland.

Positief

Top kwaliteit

Altijd vers en snel in huis een echte top kwaliteit

Top kaas

Een geweldige goede kaasboer die weet wat en waar hij in moet kopen en dat is de grootste kracht van een goede kaasboer!! Goede kwaliteit kaas met een goede smaak!!

heeft 2 dagen geduurd

Jammer dat post order bedrijf niet in 1 dag kan leveren zeker omdat het om eten gaat en het was nog extreem heet ook. verder ben ik helemaal tevreden en oei wat is graskaas toch heerlijk ik geniet er echt van.

Geweldig en snel.

Aan het kraam ook altijd vriendelijk en netjes geholpen. Nu een keer online besteld en ik ervaar hetzelfde. Gelijk ook de andere dag in huis.

Lekkere nederlandse kaas zoals ze zijn zal

Ik ben nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit van de kaas

Super service

Er waren war problemen bij levering door Post NL, maar die werden gelijk voor mij opgelost. Heerlijk kaas ontvangen tegen een scherpe prijs.

Heerlijke kaas. Wel prijzig. Goede snelle leveringring

Snel en correct gekeverd

Zeer goed.

Goede service, snelle service. Goede kwaliteit van de spullen.

In een woord Top Bedrijf !

Nu al 3 keer een bestelling geplaatst Lekker en kwaliteit kaas !! Van jong, belegen, extra belegen en oude kaas !! Mmmmm... Lang leve de boeren !! Goed geseald en kaaspapier er gratis bij Dammers krijgt een dikke 10

Goed verpakt en

Goed verpakt en veel kaaspapier erbij en gekoeld geleverd echt een aanrader

Heerlijke kaas en service

Vers afgesneden en vacuum verpakt, gekoeld verzonden

Online kaas besteld als groot kaas liefhebber. Heerlijke kaas in goede orde ontvangen. Was echt vers afgesneden en vacuüm verpakt. Goed verpakt n=met een koel-element verzonden en door mij ontvangen. Kan voorlopig een paar weken vooruit. Heerlijk.

Heerlijke kaas Goed verzorgt Snelle en goede verzending

Lekkere kaas

Lekkere kaas, prima prijs/kwaliteit en snel bezorgd.

Perfect geregeld

Keurig verzorgd en exact zoals afgesproken.

Een goed en betrouwbaar bedrijf.

De smaak kan ik nog niet bepalen, daar het een kado is. Maar het advies wat ik heb gekregen was gewoon goed en men neemt alle tijd voor de klant met text en uitleg. IK ga zeker nog een bestelling doen in de toekomst.

Kwaliteit, keuze en goede service en betaalbaar

Lekkere kaas, veel keuze in smaak en gewicht, vacuüm verpakt, kwalitatief goed! Wij bestellen regelmatig en blijven dat ook doen Een goede kaas die betaalbaar is!

Geweldige eerlijke smaak rechtstreeks van de boer

Top kaas en goede service

Ik bestel 1x in de paar maanden. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Goed verpakt, en een coolpack erbij, super! Vandaag kreeg ik mijn verjaardagscadeautje erbij, heel leuk kaasplankje. Afleveren met instabox is ook een aanrader!

Snelle levering, zondagavond besteld dinsdag in huis. Graskaas en lentekaas beide super lekker. De kazen zijn goed vacuum verpakt.

Goede en snelle service

Vriendelijk en goede snelle levering.

Lekkere kaas mooi verpakt

Lekkere kaas goed verpakt

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.