Lekkere kaas mooi verpakt

Lekkere kaas goed verpakt

goede Echte kaas

het smaakt beter dan de kaas uit de supermarkt, en de vacuum verpakten kaas en het versturen veilig en goed voorbereid voor de weersomstandigheden. ook is het bezorgen gedacht duurzaam in de avond en met een electrische auto. gewoon aan alles gedacht. dus ik koop geregeld bij jullie

Snelle levering, lekkere kaas

De kazen van "Online bestellen" zijn goed verpakt, worden snel verzonden en, het belangrijkste, zijn erg lekker. Veel meer smaak dan de kaas van de supermarkt.

Heerlijke biologische boerenkaas, lekker veel keus en snelle bezorging. Wat wil een mens nog meer?

PERFECT

Zoals altijd slaag ik bij KAAS ONLINE, het is prima verzorgd goed , vacuüm bestel er altijd kaaspapier bij voor als ik een stuk kaas uit de vacuüm haal, dan blijft ze gewoon prima in de koelkast. En een heerlijke keuze in diverse kazen , zowel boerenkaas als lekkere borrelkazen.

Lekkere kaas voor een redelijke prijs

Ik ben verrast van de snelheid waarin de door mij bestelde kaas bij mij in Duitsland geleverd is. Die kaas welke ik na deze korte tijd heb geproeft is heel lekker, zo lekker als kaas moet smaken.

Heerlijke kaas snel geleverd

Makkelijk bestellen en je hebt het snel in huis. Heerlijke kaas en veel soorten om uit te kiezen.

Matig

Bezorging 24 uur later dan direct meegedeeld per mail aansluitend op de bestelling

Gewoon heel goed geregeld

Lekkere kazen en goed verpakt Snelle levering . Ik hoef niet meer naar de markt .

Goede service en kwaliteit

Snelle levering, lekkere kaas en ze weten precies welke kaas je altijd nodig hebt.

Prima en makkelijk

Bestelling komt goed aan. Heerlijke kaas. Mooi ingepakt en papier erbij

Gewoon goeie en superlekkere kaas snel en vacuüm verpakt geleverd!

Gewoon goeie en superlekkere kaas snel en vacuüm verpakt geleverd!

Altijd verzorgd en naar wens

Kaas in orde. Lekker en keurig verpakt. Het vulmateriaal (piepschuim vlokken) vind ik niet prettig. Vliegen overal naar toe! En als ik aangeef géén kaaspapier te willen, krijg ik het soms toch!

Makkelijk handig heerlijke kaas

Makkelijk en snel binnen

Geweldige kaas

De kaas is goed de verpakking is goed

Prettig winkelen

Heerlijk!

Een keer bezorging fout gegaan, maar netjes opgelost, wij kiezen voor de avond bezorging omdat er dan altijd iemand thuis is, fijn dqat deze mogelijkheid er is. De kazen smaken heerlijk, nadeel, ze zijn zo op omdat het hele gezin ze lekker vind

snel, prima kaas! Goed verpakt.

Wij genieten van de Graskaas!!!

goede kaas

de bestelling is netjes verpakt en is snel bezorgd dat is een waardering waard

heerlijke kaas

Heerlijke kaas. In verband met gezondheidsklachten erg blij met de mogelijkheid tot bezorging, al is het magazijn hier maar een paar straten vandaan.

Bestelling geplaatst snelle levering en uitstekende kwaliteit,en een goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend ,naar elke keer dit in moeten vullen krijg je ook wat van ?jlie blijven het az. het sturen ,om gek van te worden ,is een keer niet zat

Lekker en op tijd geleverd

Heerlijke romige kaas

Heerlijke verse kaas ,ga zeker nog meer kaas bestellen

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.