Lekkere kaas!

Snel geleverd, heerlijke kazen. Super tevreden!

Prima kaas en snel geleverd

Prima kaas die netjes en snel wordt geleverd.

erg goed

De kaas was lekker en was ook snel in huis

Superwebsite, makkelijk te bestellen.

Altijd heel vers

Heerlijke eerlijke kaas

Fijne kaas met goede keuze en kwaliteit. Nog steeds een heel tevreden klant. Aanrader!

Met aandacht en liefde voor de producten geleverd.

Keurig verpakt met een persoonlijke kaart erbij van Henk! Je ziet dat het met aandacht en liefde is gedaan.

Zeer tevreden en lekkere kaas

Erg lekkere kaas en binnen 2 dagen in huis netjes verpakt en voldoende kaas papier niks te klagen

als vanouds een prima ervaring!

Ik heb 4 kilo stukken nieuwe graskaas gekocht (ik koop altijd veel in één keer). Zelfs mijn vrouw die niet zo'n fan is van jonge kaas smult ervan. Bij het ontbijt. Een licht beboterde bruine boterham. Een paar gulle plakken erop. Beetje Chilisaus eroverheen gesmeerd. Huiveringwekkend lekker.

Heerlijke kaas, snelle en goed verzorgde verzending

Altijd weer heerlijke kaas. De verzending is goed verzorgd en snel in huis. Bedankt weer :)

Hee tevreden

Lekkere kaas goed verpakt met sticker welke kaas en houdbaarheid datum

ruime keus, fijne communicatie, snelle bestelling.

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas zoals beschreven en goed verpakt

Heerlijke kazen

Zoveel soorten kaas en zo veel lekkere ook. Heerlijke boerenkazen, van kleine kaasmakers die hun vak verstaan, maar ook kazen die je niet overal kunt vinden zoals brandnetelkaas, mijn favoriet. En snel bezorgd ook. Ingeseald met een kaaspapier erbij voor na het uitpakken. Niks mis mee, deze webshop.

Lekkere 'Kaas en leuke aanbiedingen

Kaas wordt goed en snel verstuurd en ontvangen

Superrrrrr kazen

Super kazen en giede serves en bezirging ook met hitte holf dagen worden veel aandacht gelegt bij de bezorging van kazen met specialen bevroren koelhoud packs. Top ik blijf altijd kaas kopen bij jullie. Groetjes Zeer Tevreden Klant mevr. D.J. Van Baaren, uit Ochten ( de Betuwe )

Lekkere kaas,!

Ik heb wel een week later diare had en buikgriep,waarschijnlijk is dit toevallig!? Hier in België is er een geval geweest van listeria besmetting in een kaas fabriek.

Heerlijke kaas!!

Heerlijke kaas en ruime keuze!! En lekker snel geleverd!!

gewoon top

snelle levering goed verpakt top

Prima service. snel antwoord op vragen. Kaas is naar wens.

Service is prima. De kaas werd gewaardeerd door de ontvanger. Wel duurde het wat langer dan de aangegeven bezorgtijd.

Heerlijke kaas, super, voor herhaling vatbaar!!!!!!!!

De kaas is heerlijk, keurig verpakt en een prima bezorging dus voor iedereen een aanrader hoor!!!

Heerlijke kaas

Er lekkere kaas en mooi verpakt

Erg goed

Bestelling mooi op tijd en keurig verpakt

TOP

Alles in orde, verpakking, snelheid van bezorging en vriendelijkheid van de bezorger! Kwaliteit van de kaas is genieten!

Zeker goed

Zeer tevreden klant. Heerlijk kaas.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.