Lekkere kazen

Snelle levering en ruime keuze!

Kaas altijd dezelfde uitstekende kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen voor een goede prijs

Goede kwaliteit en snelle levering!

Eerste keer kaas online besteld. Fijne duidelijke Website snelle levering En heerlijke kaas. Voor herhaling vatbaar!

Fantastische service

Op het laatste moment kaas als kado besteld en helemaal geen probleem voor dit bedrijf. Snel en goed contact via Whatsapp en de kaas was fantastisch,dus niks dan lof

goed product en mooie prijzen

Goed product mooie prijs en geweldige service

Lekkere kaas, snel geleverd

Graafstroom kaas is de lekkerste kaas

Heerlijke kazen met een goede keus

Op deze kaaswinkel kun je alleen maar blij zijn. Wat een kwaliteit. Wat betreft de verzending heb ik zojuist een "vergeten" stukje Kernhemmer na gestuurd gekregen, met als compensatie voor het ongemak een potje mosterd. Dank jullie wel.

Keurig verpakt en snel geleverd!

Topbedrijf!

Lekkere kaas en snel geleverd

De kaas die ik zocht eindelijk bij jullie gevonden..boerenstalkaas..snel geleverd,mooi verpakt en een persoonlijke noot erbij..topservice en heerlijke kaas!

Heerlijke kazen

Heerlijke kaas voor fantastische prijs Netjes verpakt Goede service

prima kaas en stipte levering

Ik koop al jaren kaas en ben na wat aanloopproblemen zeer tevreden over de kwaliteit.

Groot assortiment en snel en netjes bezorgd

Veel keuze, heerlijke kaas en snel bezorgd. Alles vacuüm verpakt dus lang houdbaar. Fijn kaaspapier erbij geleverd om de kaas in te bewaren.

Heerlijk

Heerlijke kaas echt zoveel lekkerder dan uit een supermarkt! Snel geleverd en (lang houdbaar). Kortom voor herhaling vatbaar!

lekkere kaas, snelle levering, goede prijs

De kaas was binnen een paar dagen in Frankrijk, sneller dan we hadden gedacht. Goede info van de vervoerder die aangaf wanneer de bestelling zou worden bezorgd, met een precisie van 1 uur. Lekkere kaas voor een schappelijke prijs. 1 minpuntje (daarom is het 'maar' een 9 geworden) er zijn milieu vriendelijkere oplossingen als opvulmateriaal ipv de plastic 'wokkels'.

Super lekkere kazen!

Ga vaker bestellen.

Prima kaas en service

Voor het eerst kaas via kaasonline besteld…. Echt dik in orde! Snelle levering, goed verpakt! En zeer smaakvol! Dit is zeker niet de laatste bestelling bij kaasonline…..

Lekker Kaas

Hel lekker kaas n steeds iets bijzonders

Heerlijke kazen.

keurig op tijd bezorgd,in zeer goede staat.

Heel goed.

De kaas online bestelling is heel goed bevallen. Het zag er heel netjes en verzorgerd uit.

Kaas okay, bezorging slecht

Zoals gewoonlijk smaakte de Stolwijker weer verrukkelijk. De bezorging door Red je pakketje was ronduit slecht. Het je pakket werd zonder iets via de intercom te zeggen in de hal van ons flatgebouw achter gelaten.

Heerlijk

Snelle levering, vers en de stukken zijn zwaarder dan waar je voor betaald. Top

Snelle bezorging

Het kaaspakket werd de volgende dag keurig verzorgd thuis afgeleverd, super.

Kwaliteit in 1 dag bezorgd

Correct verpakt en snelle bezorging

Goede producten en uitstekende service

Prima kaas

Goede kaas en fijne levering.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.