3 kilo kaas is bij bestelling maar 2700 gram

De kaas is erg lekker en zeker 10 keer beter als in supermarkten. Ik heb zelfs familie in zwitserland wonen en die zijn totaal blij met deze lekkere kaas. Zij komen geregeld hier in nederland en ik moet dan genoeg bestellen want zoals u weet is ook zwitserse kaas wel goed maar op den duur wil je ook eens iets anders proeven en daarvoor ga ik voor kaasonline met zijn nog echte smaak die kaas weer doet denken aan 40-50 jaar geleden toen de kaas nog naar kaas smaakte en geen rubberzool was wat je in supermarkten koopt.

Goede kaas en goed verpakt kortweg heerlijk

Eindelijk Jersey kaas

Ik was al een tijdje op zoek naar jersey kaas, deze wordt vaak beter verdragen door mensen met een lactose intolerantie. Hier gevonden! Vanwege de bezorgkosten, redelijk maar toch fors, meteen een kilo besteld. Prima bezorging, lekkere kaas!

Heerlijke kaas voor een eerlijke prijs.

Voldoende keuze, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Nvt

Een paar keer besteld, altijd oké.

Alles naar wens.

En snel bezorgd. Vaak beter dan bij de supermarkt. Ideaal

top

alleen bezorging op tijd doorgegeven even bellen bij aankomst omdat we op een park wonen is niet gedaan dat is jammer

Zeer Goed

Heerlijke kaas voor een prima prijs , Snelle levering en goed verpakt een aanbeveling.

Lekkere kaas!

Snelle bezorging

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas, ingesealed dus lang houdbaar voor gebruik en kaasfolie meegeleverd. Goede service!

Lekkere kaas

Al meerdere malen besteld bij Kaashandel Dammers. Makkelijk zoeken op de website, prima bezorgd en vooral heerlijke kaas. Zo verpakt dat je het een tijd kunt bewaren dus bestel ik altijd zoveel dat ik geen verzendkosten hoef te betalen. Een aantal malen heb ik kaas als cadeau bij iemand laten bezorgen en ook daar positieve beoordelingen van de kaas. Het bezorgen met red je pakketje in de avonduren is ook fijn.

Prima kaas, scherpe prijs

Hele smakelijke kaas. De prijs is zeer scherp en de verzending uitstekend geregeld. Kortom een echte aanrader

Duidelijke website waardoor online bestellen heel makkelijk is. Snelle bezorging, ook in de avonduren en super lekkere kaas. Mocht er iets fout gaan wordt er heel klantvriendelijk op gereageerd. Een aanrader dus!

Lekker vers

Altijd lekker en versl

1e keer besteld

voor de 1e keer kazen besteld en de levering was de volgende avond al, super! Wij vinden de Stolweide heel lekker.

Van probeeren is liefde geworden

Snelle bezorging. Lekkere kaas en goede kwaliteit. En een grote keuze.

Zoals ik kon verwachten.

Prima service en goede prijs.

Geweldige service!

De kaas die ik had besteld werd snel geleverd..netjes verpakt en met bewaartips,kaas is echt zalig..aanrader!!

lekkere kaas mooie stukjen heel lekker

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas en S'avonds gebracht . Een echte aanrader.

Kwaliteit

Heerlijke producten van meestal Hollandse bodem Een echte aanrader !! En snelle levering en kwaliteit

Dit was mijn 1ste bestelling voor mezelf en meteen bij 1ste contact voelde het goed aan Het ging ook gesmeerd. Dank jullie wel. Ga zo door op de ingeslagen weg.

lekker vers

je proef toch echt verschil supermarkt verpakte kaas of verse kaas. .4 verschillende kazen jong..oud.leerdammer. kostlose pitjeskaas . jonge kaas zacht romig vers . oude daar ben ik gek op hou van wat meer smaak.supermarktkaas heeft bij openmaken plastic smaakje. de andere moet we nog proeven.maar kost meer de verse kaas .zou elke week wel willen bestellen. geef nu maar verse kaas

zeer goede kwaliteit

heerlijke kaas goed verpakt

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.