lekkere kaas voor een nette prijs

lekkere kaas voor een nette prijs. De kaas is conform info in de mailtjes afgeleverd.

Top kaas

Was goed weer goed. En lekker kaas...goed van kwaliteit

vlugge behandeling

goede kaas heerlijk

lekkere kaas

goede prijs, duidelijk aanbod en snelle levering

Zeer tevreden met de bestelde kazen en het advies van Bart

Onze primaire voorkeur gaat uit naar jong belegen Stolwijker "boerenkaas". Deze zit helaas niet in het assortiment. Na een suggestie van Bart gekozen voor 1,5 pond van hun Stolwijker "kaas van de boerderij". En wel de belegen versie. Komt heel sterk in de buurt van onze favoriet, de jong belegen boerenkaas , die heerlijk zacht van smaak is. Een aanrader. Daarnaast ook nog 1,5 pond belegen Stolwijker boerenkaas besteld. Een pluim voor Bart voor zijn adviezen en de snelle en uitstekend verzorgde bezorging. Met vriendelijke groet, Edu Baumeister

heerlijke kaas voor een goede prijs

diverse kazen gekocht en zoals altijd zeer tevreden

Veel beloofd, veel waar gemaakt.

Gemakkelijk bestel proces, goede begeleiding tussen bestellen en leveren. De kaas is meer dan lekker. Mooi verpakt voor de vriezer (niet voor lang trouwens). Helemaal tevreden.

Heerlijke kaas, snel geleverd

Heerlijke kaas. Snel geleverd. Ruime keuze. Alleen je zou toch goedkoper verwachten omdat het via internet gaat. Dus geen kosten van pand Etc. Dus wel prijzig. Maar ik ga wel een x bestellen in drukke periode

Heerliike kaas voor een goede prijs.

Heerlijke kaas gekocht en binnen 24 uur in huis. Mooie prijs. M'n visite was er gek op en ik ook. Er zullen nog wel vaker bestellingen van mij komen.

Makkelijk te bestellen. Overzichtelijke site.

Snel bezorgd. Netjes verpakt.

We kwamen altijd in Ouddorp in de winkel zelf vanwege de prima kwaliteit door onze verhuizing naar Sint annaland werd dit moeilijker Toen we hoorden van de online mogelijkheid hoefden we er niet lang over te denken Prima!!!

Lekkere kaas!

Super goede en snelle service

Heerlijke Kaas

Jullie hebben lekkere kaas voor en goede prijs

Heerlijke Kaas

Ik was helemaal in mijn nopjes toen ik de kaas proefde, ook de kazen die ik nog niet kende! Heerlijk en ook nog gewoon lekker thuis bezorgd..

Kan beter

Jammer dat de kaas niet mooi wordt afgesneden rara ongelijke stukken (lijkt op restanten)

Heerlijke kaas kan het iedereen aanbevelen

Super heerlijke kaas

Snel bezorgd en netje verpakt

Wat een super snelle en goede service. En de kazen smaken allemaal erg lekker!

Makkelijk te bestellen op de site en een prima te volgen levering.

Belegen kaas was lekker Oude kaas is in de kliko beland, dus niet lekker

ja daag

Goed kwaliteit

Als je een keer besteld dan blij je dat doen. Het is top goede kwaliteit en goed verzorgd.

Lekkere kaas, lang houdbaar

Eerste keer bestellen bij Kaas Online Bestellen was een heel erg positieve ervaring. De kaas is erg lekker en de vacuumverpakking maakt dat het lang houdbaar is.

Fantastisch goed

ik bestel het online en houd via whats app eventueel contact moecht er iets aan de hand zijn. en het word altijd netjes terug gereageerd en behandelt en opgelost. gewoon weg super goede kwalitieit kazen en fantastische levering of het nu hartje zomer met hogeren temperaturen zijn of ijs koud weer buiten ze verpakken het voor de daartoe bestaande weers omstandigheden goed de verpakking en zorg ook dat de kazen heel huids aankomen en dat de kazen goed versealed is om langer van te genieten. Gewoon weg top ben nog steeds blij mee.

super service

Een goede service met heerlijke kwaliteit kaas en een super snelle levertijd... voor de volle 150 % aan te bevelen...

Zeer tevreden over de kazen. Op donderdag besteld en vrijdag al in huis. De kazen waren goed en netjes ingepakt. Besteld de volgende keer weer hier als ik het op heb.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.