Snelle levering, goed verpakt, mooie stukken kaas en erg lekker!

In één woord: geweldig !!

Hele goede ervaring. Zeer snelle bezorging. 'snachts om 2 uur (ik slaap slecht) de bestelling geplaatst en 's avonds om 19.00 uur stond Red je pakketje al voor de deur. Alles keurig per 500gram (goed) gevaccineerd. Een leuk "kadootje" erbij. Maar het belangrijkste.....heerlijke boerenkaas. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en heerlijke kaas

De bestelling wordt snel geleverd. De kaas is goed verpakt. Ook fijn dat het lang houdbaar is, door de vacuüm verpakking.

Snelle levering en kaas was overheerlijk

Mijn ervaring is dus uitstekend met Kaas Online.

Altijd met zorg verpakt, en snel geleverd. Heerlijke kaas, ik probeer meerdere soorten. Leuk dat er laatst een kaartje bij geschreven kon worden, toen ik mijn buurtjes een pakket stuurde!

Prima service, levering wat traag

Heerlijke 20+ kaas

Heel goed. De keuze is reuze, het bestellen eenvoudig en de levering met red je pakketje snel.

Heerlijke kaas

Deze kaas is aan te bevelen. Komt keurig vacuüm binnen. Heb van jong tot aan oude September besteld. Alle vier de soorten zijn lekker en vers.

Veel keus uit heerlijke kazen

Kon makkelijk bestellen en had veel keus. Prima prijzen.

Heerlijke kaas. Door de drukte bij post nl erg lange levertijd.

Zie boven

Verpakking was heel goed!

kaas ontvangen,alleen te laat door drukte bij postnl

Lekker

De kaas is heerlijk maar tot op heden nog niet ontvangen door vertraging bij PostNL

Gewoon proberen

Heerlijke eerlijke romige kaas. Heel wat anders dan vd supermarkt. Netjes verpakt. Gewoon eens proberen.

Geweldig en lekker verzen kaas en ook nog snel bezorgt.dus een aanrader voor anderen

Heerllijke Kaas

Lekkere kaas en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Netjes verpakt

Super service

Super service en heerlijke kaas

Geweldige kwaliteit

Bestellen gaat simpel en een snelle leveringen. Dat word weer genieten met de kerst

Constante kwaliteit; precieze levering

Ik koop al een paar jaar kaas bij deze leverancier. Een uitgebreid aanbod met tussendoor speciale aanbiedingen. Ik koop in het "groot", meestal zeven stukken van 1,2 kg. Verschillende kazen, soms van één soort twee. Ik nuttig de kaassoorten niet allemaal tegelijk maar een voor een of maximaal twee naast elkaar. En doe consistent drie maanden met zo'n pakket, Vacuüm verpakt in de groentela van de koelkast bij 4 gr. C blijft alles top. Geen schimmeltje te bekennen. Oh en je krijgt ook ruim het gewicht wat je besteld hebt. Soms een stuk wat kleiner, maar het andere weer groter, maar het pakt in de totaalbestelling altijd positief uit!

In 1 woord... kwaliteit

Van bestellen, bevestiging, verzending, ontvangst.... alles prima. Kwaliteit van de produkten is prima en handig verpakt.

Weer geweldig

Alles goed verzorgd en verpakt. Snelle levering.

Goed verzorgd

Zoals altijd snel geleverd

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit van de produkten.

Voor het eerst gebruik gemaakt van bestellen via dit kanaal. Zeer tevreden over het totale verloop.

Heerlijke kaas voor een prima prijs

Het is gewoon geweldig ik raad het iedereen aan

Het blijft goed, keurig verpakt, gewoon top. Ik raad het iedereen aan.

De ALLER-beste Nederlandse Kaas

gewoon opgestuurd naar huis - in Spanje. Super service en lekker snel.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.