Overheerlijke kaas!

Al meerdere keren een bestelling gedaan.. Heerlijke producten en snelle levering.. Bovendien voordelig.. De supermarkt kaas kan hier nooit aan tippen.. Wij blijven klant!

Altijd goed

Herhaalde bestellingen. Altijd lekkere kaas, snel verzonden. Toch zou ik graag zien dat er een vervanging komt voor de witte chips als vulling voor de verpakking. Maar wellicht kan dit niet vanwege temperatuur en condens.

Dit is een bedrijf voor 12.00 besteld 's avonds in huis

Fantastisch goede kwaliteit en service. Als je eenmaal kaas hebt besteld dan doe je het de volgende keer weer.

snelle levering, goede verhouding kwaliteit en prijs

snelle levering, goede verhouding kwaliteit en prijs

Ik had niet goed naar levering gekeken, maar zelf op kunnen lossen met red mijn pakketje. Verders goede kwaliteit van de produkten netjes verpakt en keurig en op tijd verzonden. Wij gaan regelmatig bestellen!

Wat een geweldige winkel online. Kaas super goed verpakt. En het is heerlijke kaas

Makkelijk te bestellen, snelle levering en lekkere kaas

Top kaas!

Zeer goede kwaliteit kaas en goed verzorgd ontvangen. Het vacuüm trekken is van de beste kwaliteit ook. en de verzending is zeer goed verpakt. Kortom; TOP KAAS.

Heerlijke kaas en snel geleverd

Wij zijn woonachtig in het buitenland en het is een traktatie om die heerlijke Hollandse kaas te mogen eten. Het wordt goed vacuüm aangeleverd.

Heerlijke kaas

Lekkere kaas voor een betaalbare prijs en snel geleverd .

Heerlijke kaas makkelijk thuisbezorgd

Super makkelijk! Ik heb altijd tijd tekort dus even op mijn gemak langs de speciaalzaak zit er niet in maar ik wil wel altijd het lekkerste van het lekkerste. Dan kom je uit bij kaasonline! Grootse keuze ook in dieet kaas en met gemak aan de deur geleverd!

Weer top

Kaas was weer top verpakt en verstuurd. Savonds om 20.00 besteld en de volgende avond al in huis met Red je Pakketje, top service!!

Precies zoals ik had gehoopt, keurig op tijd, goed van smaak en netjes verpakt. Smullen!

Uitstekende kwaliteit en service

Zie boven

Correcte levering, en prima kaas

Makkelijk bestellen, correcte levering. Prima en lekkere kaas

prima, kom elke keer terug

Ik bestel elke keer groot. 5 tot 7 stukken kaas van 1 kg + van verschillende leeftijd en herkomst. Soms duurt het wat langer eer het laatste vacuüm verpakte stuk wordt aangesneden, maar nooit iets van een schimmeltje ontdekt. Consistente kwaliteit. Soms is bij een veelvoudige bestelling het ene stuk wat onder- en het andere stuk wat boven- het bestelde gewicht. Maar alles bij elkaar opgesteld kom ik altijd wel een paar onsjes beter uit. Geen schriep dus.

Alles naar wens

Alles naar wens

Heerlijke kaas voor een eerlijke prijs.

Wij wonen in Spanje en dan is het zaak dat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt mede i.v.m. de vaak wat hogere temperaturen. Dat zit dus bij Kaas Online wel goed, zondagavond bestellen, maandag klaar maken voor verzending en woensdag in huis. Goed verpakt, koelingszakjes zorgen er voor dat de kaas nog goed gekoeld aankomt. Kortom een echte aanrader.

Bestellen online was een makkie, de levering was uitstekend verpakt .

Lekkere kaas

Lekkere kaas prima service

Goed, snel, makkelijk

Prima aanbiedingen en zeer snelle levering. Zeer goed en verzorgd verpakt.

Kaas super bezorging iets minder

Zalige kaas, handig vacuüm verpakt zeer blij mee. Vervoerder vind ik iets minder, voor de tweede keer levering vertraagd, en dat kan, maar geen bericht meer wanneer t dan komt, savonds?, volgende dag, ....zou mooi zijn als je dat door kreeg of dat je zelf een bezorgmoment kunt kiezen, misschien dat dat nog eens anders kan.

HEERLIJK en KEURIG VERZORGD.

Eenmaal ontdekt dat het online ook perfect gaat , dan blijft KAAS Online mijn laas winkel voor altijd. Gemakkelijk uitkiezen wordt keurig verzorgd en verpakt, goed kwaliteit en aanbiedingen. Kortom, zeer zeker aanbeveling waardig, we zijn echte kaas eters, dus HOLLANDSE KAAS , vers gemaakt, dan zeer zeker geen fabriekskaas meer.

Heerlijke producten!

Zalige kaas voor 'n goede prijs.. Snel en keurig verpakt ontvangen..

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.