Snel te bestellen en uitstekende levering van het bestelde.

Zalig

Graskaas en een fonduepakket besteld. De graskaas is heerlijk en het fonduepakket voor 2 personen is zo groot dat wij er 3x van kunnen fonduen. Een absolute aanrader en wij gaan zeker nog eens bestellen. Goed verpakt en op tijd geleverd.

Voor herhaling vatbaar!

Lekkere kazen naar mijn smaak, keurig verpakt en vooral snel bezorgd! prima prijs-kwaliteitsvehouding! Ik kom zeker terug! Genieten, hoor!

Snelle levering en geweldige aanbiedingen Veel keus uit heerlijke kazen.

Alles naar wens.

Snel, efficiënt en net! Ben zeer tevreden.

Kwaliteit in alle opzichten.

Uitgebreid assortiment van goede kwaliteit. De producten worden daar waar nodig vacuum verpakt en de bestelling wordt snel en goed verpakt verstuurd. De vriendelijke en behulpzame eigenaar is makkelijk bereikbaar voor aanvullende vragen of andere informatie en reageert snel daar snel op.

Snelle service en goed verpakt

Snel en netjes verpakt en heerlijke kaas !

Heerlijke Kaas

Leuk en smakelijk borrelpakket

Snel en lekker!

Super handig

Bestellen gaat heel simpel. Alles netjes verpakt super snel geleverd.

Heerlijk kaas ( jong belegen en oud )

Heerlijke kaas, na bestellen zeer snel in huis. Ook een extra verzoek werd gehonoreerd ( goed vacuüm verpakt ) en tevens na vergelijking ook nog eens goedkoper dan in de winkels. Wij kopen het sinds het virus niet meer in de winkel en hoogstwaarschijnlijk blijven we dat ook online doen. Goed bedrijf.

Top kaas

Goede kaas, goed en juist vacuüm getrokken en zorgvuldig en met liefde verpakt en verstuurd en met dank ontvangen voor een redelijke betaalbare prijs!

Super geregeld!

Alles top geregeld voor moederdag Goede kwaliteit aan producten Echt aan te bevelen

Snel besteld, snelle levering, goed verpakt en zeer lekkere kaas. Gewoon Top!!!

Da's écht goed geregeld!!

Wat onwennig, markt-kaas bestellen op internet ... Prima verlopen: Snel en netjes geleverd, vacuüm verpakt, én: Een heerlijk product!!

Goede omschrijving van de artikelen en redelijk geprijsd

Ik heb nu voor de tweede maal besteld en ik ben uiterst tevreden, lekkere kaas, vacuüm verpakt geleverd dus het hoeft ook niet binnen een week op, kaas papier erbij voor als je gaat gebruiken en voor de dieet kazen is er een zeer ruim assortiment!

Perfecte levering

De kaas is weer perfect verzonden en geleverd met de koerier. Alle kaas smaakt weer heerlijk!

Levering goed

Bij het bezorgen bleek dat er geen mobielnummer was vermeld zodat we via post een verzoek tot leverans kregen daardoor was de levering drie dagen langer onderweg hetgeen niet bevorderlijk is voor de kaas.

Heerlijk

Lekkere verse kaas van hoge kwaliteit. Verzending ook supersnel.

Uitstekende kaas, vakkundig gesneden en verpakt.

We genieten van de kwaliteitskaas en service en bevelen het iedereen aan!

Lekkere kaas en meestal snel geleverd

Ben vooral blij dat ik weer kan schaven, in België kennen ze dat niet en kun je geen kaas in een punt kopen.

Bestel de kaas en een dag later wordt de kaas bezorgd

Heerlijke kaas, goed verpakt en snelke levering.

Alles is perfect.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.