Lekkere kaas en zeer snel geleverd, zeer tevreden!

Snel in huis en erg lekker

Kaas is erg lekker en netjes vacuüm verpakt.

Snel bezorgd

Heerlijk vers gesneden en vacuum verpakt blijft Heerlijk vers top!!!

Kwaliteit is uitstekend

Prima kwaliteit

Ik ben heel tevreden over de kaas wat ik heb ontvangen over de kwaliteit en de bezorging prima kwaliteit

Groot aanbod, uitstekend kwaliteit, aantrekkelijke prijzen

Erg lekker kazen voor een goede prijs en erg snelle levering

Lekkere kaas

Belegen Stolwijker besteld en prima verpakt 2 dagen later ontvangen. De smaakte weer als vanouds lekker smeuïg.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en goed verpakt

Makkelijk bestellen, heerlijke kaas.

Toevallig dit bedrijf tegengekomen op internet. Als cadeautje besteld en zelf ook maar wat laten komen. Keurig verpakt, ruim houdbaar en heerlijke kaas.

Prima kwaliteit en service

Trouwe klant

Snelle levering van smaakvolle kazen

De producten werden snel geleverd met kaaspapier erbij. De kazen zijn erg smaakvol. Ik ga zeker weer bestellen. Ook de klantenservice reageert snel bij een vraag.

Heerlijke kaas

Ik heb gekozen voor deze webwinkel, omdat er in geen enkele supermarkt Pan Pan kaas te kopen is aan het stuk. Alleen gesneden. Daarom is dit voor mij dé oplossing. Ook vanwege de scherpe prijs t.o.v. andere winkels.

Nette service, heerlijk product!

Nette sevice, heerlijk product!

Heerlijke kaas

Zeer tevreden over de service. Er ging even iets fout in de bestelling en na een telefoontje alles netjes opgelost, met snelle levering. Bovendien is de kaas erg lekker. Verschillende soorten, leuke aanbiedingen.

Lekker en eenvoudig regelen

Makkelijk bestellen, snel geleverd en smakelijke kaas!

Snelle levering, goede kaas, slechte seal

Zeer snelle levering (twee dagen naar Zwitserland). Prima kaas, zowel de belegen als de truffel. Wel slecht echt gesealed , seals van de grotere stukken zitten allemaal los (en ook veel dinner plastic dan in gewend ben). Toen ik het meldde, zochten ze wel direct een oplossing voor het probleem.

goede kwaliteit snelle levering

als boven gezegd

Mijn ervaring was goed maar Ze hebben een nieuwe veevoeder dat gaat nog niet helemaal goed vind ik maar voor de rest een top bedrijf

Prima smaak en levering

Prettige wijze van omgang met klanten

Bestelling snel geleverd Tynjetaler boeren gatenkaas heel lekker een aanrader De verpakking heel goed alleen veel troep in de vuilniszak !

Heerlijke kaas !!

Ruime keuze, heel snel geleverd, en heel lekkere kaas, prima gereageerd op verzoek .Dank u wel.

De boeren Stolwijker echt TOP

Heerlijk om Hollanse boeren kass te kunnen bestellen als je in Antwerpen woont. We genieten van elke kilo

Lekkere kaas en snel in huis

Snelle verzending en altijd heerlijke kaas! Ben een tevreden klant

Goede ervaring ga nog zeker een keer bestellen

De kaas is erg lekker en het is goed verpakt.

Prima kaas en ruime keuze

Prima kaas, netjes verpakt. Kaaspapier er bij. Helaas was een groot stuk niet goed vacuüm verpakt. Heb gebeld en werd netjes aangeboden om het te vervangen als blijkt dat ik het zo lang moest bewaren dat het zou bederven. Prima dus.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.