Uitstekende selectie en probleemloos winkelplezier

+ het belangrijkste eerst: de kazen smaken uitstekend + in de shop is alles prima beschreven, de betaling, verpakking en verzending is allemaal heel goed geregeld Alleen maar aan te bevelen!

Vlotte service en heel gemakkelijk

Goede webshop./ Het bestellen is gemakkelijk en de levering verloopt vlot. De kaas is goed verpakt en van goede kwaliteit

Lekkere kaas voor een goede prijs

Snel goed verpakt en lekkere kaas.

Fijne kaasproducten, erg lekker, goed verpakt en snel ontvangen, toppie!

Uitstekend !!

Eenvoudig kiezen op de Website, Vlotte levering, zelfs op zaterdag. Prima kwaliteit. Zeer tevreden !!!

Zeer tevreden!

De kaas is heerlijk, netjes verpakt en snelle levering!

Groot assortiment

Lekkere kaas en snelle levering

Erg goed

Had een paaspakket besteld. Heerlijke producten en snel geleverd. Bijgeleverd een handgeschreven kaart, erg leuk.

super

heerlijke kaas , snel bezorgd

Smaklig,snel en vellig.

Top, goede kaas (boeren kaas belegen) heel lekker. Optie voor een vierkantig stuk zo goed zijn.

Altijd goed

Meerdere malen heb ik hier besteld. Fijne producten, goede service, snelle en keurig verzorgde verzending.

prima en lekker lang houdbaar

Zeer goede kwaliteit en goede service

Zeer goede kwaliteit voor een keurige prijs

Goede kaas verzorgd thuis bezorgd!

Een gemakkelijke en duidelijke site om mijn favoriete kaas te bestellen. Zeer goed vacuüm verpakt en verzonden! Wat wil een mens nog meer die van goede kaas kan genieten?!! Top!

Verrukkelijk

Kazen zijn echt van hoge kwaliteit en de prijs is behoorlijk aantrekkelijk. Ik koop geen kaas meer van de supermarkt.

Superlekkere oude kaas als pakket !

Eerste keer, online gevonden in de zoekmachine. Heerlijk pakket kaas van oude snit besteld en zeer vlot ontvangen. Alles netjes gesealed, dus een voor een te consumeren. Ze gaan rap, want lekker. Goede vondst !

Tweede keer besteld en het was weer perfect ingepakt

Weer prima verpakt en snel in huis

geweldige zaak

Goed en snel geleverd, ook in Duitsland.

Geweldig!

Heerlijke kaas , snelle service!

Zeer snelle levering

Zeer prettige en snelle levering

Correcte snelle levering

Het is even zoeken op de website, als je opzoek bent naar kaas van de Graafstroom. Niet gelijk duidelijk welke dat is. Maar daarna goed een helder te bestellen. En alles wordt netjes geleverd.

Vlotte service

Kaas van goede kwaliteit en een goede omschrijving van de verschillende soorten kaas

Goed verpakt en binnen 1week in huis. Ik wouw dat alle leveringen zo gingen. Perfect

Heerlijke kaas

De service is zeer goed. De kaas is vacuüm verpakt en is heerlijk van smaak. Ik bestel er regelmaatig.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.