Kaas erg lekker en mooi snel in huis

Een woord: "PERFECT"

Prima en snelle levering, en heel lekkere kaas.

Goede service en kaas

Snelle levering goede service

Ronduit "fantastisch"

Kijk, het is niet de eerste maal... de service en verzending is niet alleen verzekerd, maar perfect geweest , alle keren, keer op keer. Kwaliteit is fantastisch, Kaas en siroop, zo goed verpakt , zo (desondanks corona) netjes op tijd bezorgd , binnen Europa , en dat voor een zeer lekkere prijs. Het is één van mijn lievelingssites geworden. Na de corona , gaan we daar zeker eens een daguitstap in de buurt doen. Ik heb als verzendlocatie meermaals Mallorca als bestemming voor mijn zus. Prima ....

Keurig geleverd volgens afspraak

Heerlijke kazen en snelle verzending

Staan ze open voor je en boven alles een goed en smaakvolle product in huis gekregen.

Top service! Heerlijke kaas.

Top service! Heerlijke kaas.

Lekkere kaas

Nu al weer een tijdje bestellen we hier kaas en dat bevalt prima! Zo nu en dan proberen we iets nieuws, maar vooral de Maasdammer gatenkaas is onze favoriet.

Snelle levering en kaas van goede kwaliteit en prijs

Prettig

Bestelling wordt keurig en snel geleverd.

Heerlijke kaas, super snelle levering!

Goede service en lekkere kaas.

Fijne winkel

Hele fijne winkel en lekkere kaas. Ook erg blij dat jullie nu met dhl verzenden die zijn veel snellere leveren!

Goede kwaliteit

De 20+ kaas kan ik aanbevelen, deze is heerlijk. De service is perfect. Elk stukje kaas wordt vacuüm verpakt waardoor hij hygiënisch verzonden wordt en veel langer houdbaar is.

transport kosten te hoog maar goede kwaliteit

wel goede kwaliteiskaas

Heerlijke kazen. Goed verzorgd ontvangen. Aan te bevelen.

perfect

perfect

Snel in huis

Ik had het kaaspakket snel in huis en het smaakt super! Ook het kaartje wat ik erbij had aangevraagd was netjes geschreven. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Lekkere Kaas

Het is lekkere kaas voor een leuke prijs

Snel geleverd en goede kaas

Heerlijke kaas en snel bezorgd

Ik had niet gelezen dat de verzendkosten gratis zouden zijn bij 50 euro, jammer

Heerlijke kaas

De kaas wordt snel geleverd en is goed verpakt . Kaaspapier krijg je erbij geleverd . Zo heb je snel en goed heerlijke kaas in huis . Top

Goede kwaliteit en snel geleverd

Fijn met het kaaspapier erbij!!

Heerlijk en goede service

Goede kaas

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.