Keurig verpakt, keurig bezorgd en smaak zoals omschreven

Het duurde wat langer met de bezorging

Kaas goed verpakt .en met extra papier erbij gedaan

Heerlijke kaas. Volgende keer zou ik het graag per pond hebben laten snijden. Misschien kan ik het dan extra aangeven?

Geweldig!

Prima website, snelle levering en top kwaliteit kaas met een gunstige prijs!!

Kaas is heel goed.

snel geleverd aanrader.

Snel en ruim assortiment, met marktse prijzen :)

Mijn pakketje kwam een paar dagen na mijn bestelling aan in Denemarken. De stukjes waren allemaal verpakt in vaccuum, en allemaal herkenbaar aan het label. Ik bestel het liefst kleine stukjes, en hiervoor hoefde geen geld voor te betalen. Oook heel fijn, kreeg ik voor elk stukje een vel kaaspapier. Dankjewel!

Héérlijke kazen besteld, fijn om er niet de deur voor uit de moeten:-)

Heerlijke kaas voor een prima prijs!

Heerlijke kaas. Wij hadden de 35+ kaas en daar is voldoende keus in. De prijs is ooknog eens prima en snel bezorgd!

Snelle levering en heerlijke kaas

Al 15 jaar klant bij Dammers, omdat we verhuisd zijn bestellen we nu online, supersnel in huis en erg lekker!

Lekkere kaas, snel geleverd

Makkelijk lekkere kaas bestellen en super geleverd.

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas, snelke levering, netjes verpakt. Volgende keer weer!

Prima service.,heel tevreden.

Prima bedrijf, snel geleverd.

Prima verzorgd

Kaas is keurig verpakt en altijd lekker vers.

Gewoon goed!

Prima en ruim assortiment voor een aantrekkelijk prijs. Eenvoudig bestellen in verschillende gewicht eenheden, verpakking, verzending en bezorging zonder probleem dus een echte aanrader!

Netjes verpakt. Snel geleverd!

Er was iets mis gegaan met de levering even een mailtje gestuurd en de dag erop gelijk weer goed geleverd,! Super netjes dus.

mooi ingepakt netjes bezorgd

mijn ervaring is hier ga ik vaker bestellen

Uitstekend verzorgd.

Nog niet veel ervaring, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer tevreden.

Heerlijke kaas, goed verpakt en snel in huis. We gaan zeker weer bestellen.

De producten zijn erg lekker. En de levering is snel en netjes.

Veel keus, snel bezorgd

Ik bestel altijd kaas online, we zijn echte liefhebbers en bestellen zeker 1 maal per 2 weken. De keuze is groot in vergelijking met andere online kaasverkopers. Ook was de levering er snel. Top!

Top kaas en topservice

Makkelijke overzichtelijk site, goede kaas en snel in huis en netjes verpakt

Lekker maar te lange levertijd

1 stuk kaas met beetje schimmel

Waanzinnig lekker

Ideaal nu in deze periode zo je kaas kunnen bestellen en ook nog eens lekkere kaas.

Uitstekende producten.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle correcte levering.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.