en fijn dat er kaas papierbak zit,perfect

Snelle reactie

Na vertraging bij bezorger snel en vriendelijk contact. Kaas was goed verpakt en prima van smaak

Positief

Positief

Heerlijke kaas, snel geleverd!

Ook mooie kaasmolentjes in metaal! Prachtig!

heel lekkere kaas

meerdere soorten kaas besteld, snel gekregen met papier erbij om de kaas in te bewaren. Alle kazen die ik besteld heb zijn lekker :) Aangezien ik niet meer naar winkels ga is het mooi dat ik lekker kaas heb gevonden dat ik kan bestellen en dat netjes thuis bezorgd wordt.

Goede correcte levering

Goede levering en snel

dat het me goed is bevallen om online kaas te bestellen

dat het hele lekker kaas is zeker een aanrader om bij hun te kopen,

Snel geleverd. Ruim voldoende qua gewicht

Lekkere kaas. Had 4 kilo besteld en was ruim 4 kilo. Dat vind ik netjes

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Eigenlijk niets op aan te merken.

Super behandeld

Super behandeld en afspraken nagekomen. Zal er zeker weer bestellen

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas voor een mooie prijs en gratis bezorging. Zit ook nog een lekker kadootje bij , een potje mosterd dille dip .

TOP

Bestelling geplaast snelle levering. Zeer goed verpakt. Duidelijk tips om de kaas te bewaren. Tvens zeer uitgebreide keuze. Kom zeker snel weer terug

Snelle levering en lekkere kaas

Heerlijke kazen

Zeer slecht

Ik bestel een kaasletter om iemand cadeau te doen maar krijg ee plak kaas.

Men krijgt wat men vraagt!

Als zeer klantvriendelijk ervaren alleen jammer dat de website niet in het Duits en Engels is. Wij wonen nl als Nederlanders al jaren in Duitsland en onze Duitse kennissen en vrienden proefen regelmatig jullie kaas en willen ook graag bestellen maar beheersen niet het Nederlands en dat is erg jammer.

Voldoende

Voldoende, laatste keer kreeg ik alleen onhandige stukken. Plat(ter) stuk is handiger. En 1 keer was meteen het vacuum verbroken

Gewoonweg goed

In de winkel en online goed en snel geholpen. Geven gericht advies.

uitstekend

heerlijke kaas en fijn dat de stukken kaas vacuum zijn

Ruime keus en goed verzorgd

Er is een ruime keus aan Nederlandse en buitenlandse kazen. Alles wordt keurig verpakt en netjes afgeleverd.

Heerlijke kaas makkelijk online

Omdat ik het hier niet kan kopen bestel ik Stolwijkse kaas makkelijk online. Ene dag besteld volgende dag keurig verpakt in huis.

Heerlijke kaas!

Ik heb de bestelde kaas snel en goed verpakt ontvangen. De vier verschillende soorten waren alle vier heerlijk! Echt een aanrader.

Lekkere kaas, goed verpakt en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Heerlijke kaas en niet duur

Goede en lekkere kaas en snelle levering. Ik bestel zeker vaker bij jullie

Wat een leuke manier om kaas te bestellen in coronatijd

Snelle mail reactie op vraag keurig verpakt

Helaas zat er 1 kaasje te kort in mijn levering, maar dat was na 3 dagen alweer verholpen. De korst van de halve pondjes zijn wat aan de dikke kant. De kaas is heerlijk en voor een prima prijs.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.