Goed verpakt en Snel geleverd.

De smaken van de kazen zijn prima, netjes kaaspapier bijgeleverd.. zou het zo weer doen.

Heerlijke kaas en heel snel geleverd

De kaas werd snel geleverd en is van heel goede kwaliteit, echt een aanrader!

supersnelle levering deze keer

boerenkaas , gatenkaas smaakvol

Prompte levering, goede kwaliteit.

Er zou meer aandacht moeten worden besteed aan de vacuüm verpakking. Na een week is bij drie van de zes stukken kaas de vacuüm verdwenen. Jammer. Alhoewel mijn zus er blij mee is ;) Voor de rest is het allemaal geweldig.

Goede producten, snelle levering

Ruime keus uit diverse boeren en regulieren kazen. Duidelijke website en redelijke prijzen. Ook een snelle levering.

Gewoon goed

Blij dat wij na onze verhuizing toch de lekkere kaas van Dammers kunnen blijven eten

heerlijke kaas

We hebben genoten van onze eerste bestelling. We gaan zeker vaker bestellen. Omdat de kaas vacuüm verpakt is kun je ze lang bewaren!

TOP stukken kaas Heerlijk

Het is TOP stukken kaas is mijn eerste keer bestelling maar was echt snel geleverd door tnt post en super verpakt, fantastisch vacuum verpakt.. En de oude kaas of wel de overrijp kaas is lekker niet te zout van smaak hoe ouder hoe zouteer natuurlijk, maar je krijgt ook geen nasmaak van de oude kaas wat je bij de supermarkt kaas wel krijgt. deze oude kaas is bijna op maar de jonge kaas is gisteren opgegaan. Dus jaaaa wij zijn echt verwende kaas eters, en houden van een goed stuk kaas voor redelijken prijs. TOP tot de volgende keer weer .

snelle verzending ,goede verpakking

voor herhaling vatbaar,lekkere kaas,goede verpakking en snel geleverd

Snel, fantastische smaak.

Snelle levering.

Nette afhandeling van de bestellingen

Prettige website ruime keuze en snelle afhandelingen van bestellingen

Top producten en goede service!

Precies die kaas welke ik graag gebruik besteld en het werd keurig vacuüm en zeer goed en zorgvuldig ingepakt verstuurd en ontvangen!!! Absolute top kwaliteit en goede service!!! Daar wordt ik echt blij van, zeker nu ik er wat moeilijker op uit kan gaan om fijne kaas te scoren!! De leeftijd belemmerd dat helaas, en deze firma voldoet aan de behoeftige zorg!!

Prima deLuxe, beter vind je niet!

Zal het kort houden: alles helemaal goed, het online bestellen en dan de levering. Het belangrijkste de prima kaas, meer dan goed. Dat betekent dus uitstekend.! Wel even zoveel bestellen dat de leverings kosten vervangen, maar dat is bij mij geen enkel probleem.

Lekkere kaas voor heerlijke prijzen

Heerlijke kaas voor uitstekende prijzen, altijd snel geleverd en super goed verpakt. Heb nu meer als 5x besteld bij hun en blijf dat zeker doen!

Perfecte service en kwaliteit

Zeer snelle levering met track en trace code. De kaas is vacuüm verpakt en heeft hierdoor een langere bewaartijd. En het allerbelangrijkste is dat de kaas van goede kwaliteit en heerlijk is.

Top kaas top bezorging

Heerlijke en goede producten, snel en verzorgt geleverd!

Snelle levering, goed verpakt en goede kaas

Zie hierboven

top bedrijf

goede levering kijken naar opmerkingen en reageren snel op e-mail en natuurlijk heerlijke kaas

Heerlijke kaas; Jong, Overjarig, Geitenkaas met fenegriek en Tynjetaler, mooi verpakt.

Zal zeker nog eens bij U bestellen.

Goede Kwaliteit en prijsverhouding

Goede kwaliteit en prijs verhouding

Snel verstuurd

Bestelling was snel binnen. Veel keuze en heerlijke kaas. Jammer dat 1 stuk wat raar was gesneden, daar zat veel korst aan.

Lekkere kaas en makkelijk thuisbezorgd

De kaas smaakt heerlijk, genoeg kaaspapier, snel thuisbezorgd en de mogelijkheid om achteraf te betalen maken de service compleet!

Heerlijke betaalbare kaas

Heerlijke pittige kaas , en goed verpakt .

Zeer snelle levering en alles keurig verpakt en heerlijke kaas, Wij zijn zeer tevreden!

Lekkere kaas, op tijd geleverd!

Ik heb 2 boerenpondjes besteld, erg lekker en goed verpakt! De volgende keer bestel ik iets anders, nu al zin in.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.