geweldig

keurig op tijd geleverd en goed ingepakt, en de kaas is heerlijk

Ruim assortiment, snelle en nette levering

Ruim assortiment met heerlijke kazen. De bestelling wordt telkens weer netjes verzorgd en snel geleverd.

Keurig afgeleverd

Netjes verpakt, keurig op tijd. Alleen jammer dat het gratis pakje roomboter niet bij de bestelling zat.

Heerlijke kaas goed verpakt prima ervaring

Goede kwaliteit en uitstekend verpakt

Lekker makkelijk online bestellen

Heerlijke kazen en allemaal vacuum verpakt, tevens voor elk stuk het fijne kaaspapier erbij. Makkelijk online bestellen.

Prima!!

Leuke en duidelijke webwinkel. Goede communicatie v.w.b levering. Heel netjes en goed verpakt, inclusief de tips!! En wat een heerlijke kaas!!! Ik ben super tevreden!!! Ga zo door!!!

Goede prijs /kwaliteit.

Goede smaak van de bestelde kaas.Netjes verzorgd.

Alles prima in orde

goed lekkere kaas en een goeie service.

Snelle levering van geweldige kaas

Heerlijke boerenkaas binnen no-time geleverd.

Groot assortiment

Ziveel kaas om uit te kiezen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Zeer snel en prima product. Dank u

Herft en septemberkaas zeer smakelijk !

fijn dat het er is lekker kaas hoef ik niet na de winkel toe aanrader.....

Blij dat het bestaat vooral deze tijd erg handig lekkere kaas doe dit al een poosje hebben goede keuze leuke aanbiedingen aanrader........

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Altijd goed, prima verpakt, snel geleverd.

Keurige bezorging en goede prijs.

Op facebook gezien en kaas gekocht, prima kaas, tegen een redelijke prijs, snel en keurig ontvangen.

Lekkere kaas, goede prijs kwaliteit en vlotte levering.

Goede kwaliteit kaas.

Overheerlijke kaas

Goed verpakt en kaaspapier erbij gekregen. En belangrijkste de kaas is overheerlijk!!

Heerlijke kaas en snel bezorgd

Superlekker

Heeeerlijk

Echt heerlijk pure kaas, geen goedkope plastice zooi van de supermarkt

Lekkere kaas!

Kaas is heerlijk Levering mag iets vlotter.

Snelle levering lekkere kaas

Overzichtelijke site en veel kaassoorten

Alles naar wens, ook voor Arthrose handen

Hr. Dammers heeft alles naar onze wens( platte stukken kaas ivm arthrose aan de handen) geleverd. De kaas is prima verpakt en snel geleverd en van uitstekende kwaliteit! Tweede keer besteld, voor herhaling vatbaar..

Snelle levering. Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Na onze eerste bestelling hebben we nog niet alle kaassoorten kunnen proeven. Maar tot nu toe zeer tevreden.

Heerlijke kaas

Snel verzonden en goed verpakt!

Heerlijke geitenkaas

Prima kaas, gevacumeerd bezorgd. Bleef goed houdbaar , is al weer op. Ga zeker weer bestellen

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.