Alles liep goed, behalve

De enige opmerking die ik kan maken gaat over de dag van levering. Via track and trace werden de dag en tijdstip van levering doorgegeven. Dit werd uitgesteld naar de volgende dag. De mail die we daarover binnenkregen kwam veel te laat binnen. We hadden juist de gehele middag zitten wachten.

Weer super geregeld!

Pakketje leek even verdwenen maar gelukkig kwam de bezorger alsnog.

Lecker Lecker Lecker

Bei jeder neuen Bestellung kommt das Urlaubsfelling auf .. Danke

Lekkere kaas, goed verpakt

Bestelling was makkelijk te plaatsen, had het alleen fijn gevonden wanneer er ook wat nootjes of andere bijzaken bij besteld kunnen worden.

Goede en snelle levering

Goed en de volgende dag geleverd. Ook houden ze rekening met wensen.

Snelle bezorging

Lekker kaas en snel thuisbezorgd

Super kwaliteitskaas

Duidelijke website. Goed assortiment. Uitstekende producten. Alles volgens afspraak geleverd in kaaspapier en vacuüm verpakt. Nu 2 x besteld en naar alle tevredenheid tegen zeer redelijke prijzen. Middels zijn we vaste klant bij Kaas online. Beveel het iedereen aan.

zeer goede kaas en goede service

Lekkere kaas en vriendelijke mensen oplossingsgericht als er iets mis gaat met de bezorging Zeer tevreden

Erg lekkere kaas

Lekkere kaas

Geweldige kazen!!!

Tijdens deze corona crisis,wie boeren markt wil vermijden,en toch genieten van lekkere kazen van echte kwaliteit,ik beveel aan : Kaas online!

Prima! vlotte levering

Alles naar wens, vlotte afhandeling. Enige wat ik al 2x mis, is een factuur in mailbox. Ik bestelde voor meerdere mensen en dan is een factuur erg fijn!

Correct geleverd, goed verpakt en snelle respons op email.

Keurig verpakt.

Prima kwaliteit en levering

Prima kaas

Helaas werd, door het niet thuis zijn van de ontvanger, het pakket door postnl pas een dag later, in de middag, op een postnl adres afgegeven. Maar doordat de kaas heel goed verpakt was viel de schade gelukkig mee.

Snelle bezorging, goed verpakt en kaas is ook erg lekker

great selection and fast delivery abroad

we're living in Germany. The Kaas Online store offers a great selection. We were contacted on the timing of the delivery as there was a public holiday in between which was very forthcoming. The delivery arrived fast and in perfect condition. Many thanks for everything

Geweldig, lekkere kaas.

Een ruime keuze van Binnenlandse en buitenlandse kazen. En andere in het assortiment opgenomen kaas gerelateerde producten. Waaronder ook verschillende samen gestelde pakketten. Snel geleverd, en als extraatje bloem zaadjes voor de bijen.

geweldig

de kazen zijn goed verzorgd we gaan op zeker vaker bestellen de kaas is goed van smaak en fijn dat er kaas papier bij zit.

Prima producten. Ik heb nu voor de tweede keer een rijk assortiment van merendeel boerenkaas soorten aangeschaft. Totaal 5 x 1,5 kg. en ik kreeg er een paar ons bij cadeau. De verpakking is prima en de verzending kwam meteen na bestelling/betaling op gang.

Fantastische service

Heerlijke kaas, super service !

De kaas is van goede kwaliteit, ben tevreden over jullie producten en snel service

Correcte service en kwaliteit

Goede kwaliteit, service en klantvriendelijk. Bestelling was zeer vertraagd bij PostNL welke deze zeer betreurde en ook niet konden waarderen voor diens klanten alsmede serviceverlening. Terugkoppeling omtrent deze werd zeer gewaardeerd.

Was de eerste eerste keer dat we online kaas bestelden en niet voor de laatste keer.

20+ kaas

Heerlijke kaas. *goede service *vriendelijke klantenservice

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.