Prima kaas

Vlotte verzending

Gewoon goeie kaas! Dat vinden wij ook!

Vlotte en professionele verzending en kwaliteitsvolle producten!

uitstekend

super makkelijk heerlijke kaas was iets mis gegaan 3 stukken besteld maar 2 geleverd meteen gebeld 1 uur erna al een e-mail van mijn nieuw (vergeten) stuk kaas dit was zaterdag 18 april dus ben benieuwd wanneer ik het thuis geleverd krijg dus gelukkig uitstekende service ga ook zeker weer bestellen als mijn kaas bijna op is

Redelijk

Kaas beter verpakken plastic zat los waardoor er vocht in zat.

Altijd goed

Altijd goede lekkere kaas en een vraag die ik had werd zeer snel beantwoord dus de service is ook prima

Er wordt een goed product geleverd op een korte termijn. Goed georganiseerd.

Prima en zeer snelle levering

Goede webwinkel, en echt heerlijke kaas. Ik ga hier vaker bestellen. Top!

Heerlijke kaas voor een goede prijs

Snelle levering goed verpakt en heerlijk kaas voor een goede prijs

Lekkere kaas, mooi verpakt, correct afgeleverd. Prima!

Tasty cheese, well packaged in vacuum

Delivered in 4 days or so, a bit longer due to COVID but it's fine. Tried 1 out of the 4 cheeses so far and happy with it.

Door de Corona is de zending iets vertraagd afgeleverd. Door de goede verpakking heeft de kaas niets geleden. Prima dus Ronald Portugal

Super!doen wat ze beloven

Snel in huis en goede kwaliteit voor een leuk prijsje

Superlekkere kaas

We hebben voor Pasen 1 kilo oude kaas 1 kilo belegen komijn en kaas en 1 kilo belegen kaas besteld we hebben de oude kaas al geproefd en die is superrrr dus voor herhaling vatbaar!

keurige levering

Keurig vacuum verpakt en snel geleverd

Snel en lekker

Snelle levering en goede producten.

Donderdag besteld en zaterdag al in huis.goed verpakt en heetlijke kaas

Prima kwaliteit

Tevreden

Lekkere kaas

Goeie kaas, smaakt naar meer...

Dammers kaas, veel keus, goeie service, snelle levering. 👌

Top !!!

Website duidelijk Goede communicatie Snelle bezorging

Niks op aan te merken

Snelle en goede levering! Bedankt.

Goede producten en snelle levering

Ideaal om vanuit thuis kwaliteitskaas te kunnen kopen!

het bestellen gaat heel eenvoudig, zeker als je al weet wat je wilt. De kaas wordt prima verpakt en bezorgd. Na openen gebruik ik de verpakkingspapier om de kaas goed te houden. Dit gaan we vaker doen!

Netjes en lekker

Goede service en lekkere kaas. Snel geleverd.

So wie im Urlaub

Ist das Mal lecker ich kannte das Käse Unternehmen nur aus dem Urlaub und hab jetzt heraus gefunden das man bestellen kann. Pünktlich zu Ostern war alles da ... Mega lecker... So können wir zu Corona Zeiten doch noch ein Stück Urlaub genießen

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.