Topkwaliteit

Goed verpakt zeer goede service en van topkwaliteit.

Uitstekend service.

Mijn eerste bestelling bij jullie ,super snelle levering .De kaas was zeer goed ingepakt en geleverd met kaaspapier . lekkere kaas .

Top-Angebot zu absolut fairem Preis

Der Käse ist sehr schmackhaft.

Topkwaliteit

Vandaag mijn eerste bestelling bij kaas online in Frankrijk ontvangen. Alle stukken vacuum, gekoeld en goed verpakt. Ook de kaas is van topkwaliteit. Gemakkelijk en zeker betalen via Paypal. Als liefhebber van kaas die hier moeilijk te vinden is ben ik reuzeblij dit adres gevonden te hebben. Een absolute aanrader.

Snel bezorgd en goddelijke kaas!

Binnen 2 dagen werden de kazen bezorgd en de smaak is echt fantastisch! Ook nog een stuk goedkoper dan in een supermarkt, dus het enige jammere eraan is dat ik dit veeeeel eerder had willen weten ;-) Aanrader!

Die Lieferung erfolgte zu spät. Der ganze Käse war im Vakuum eingeschmolzen.

Die Kommunikation sehr nett. 300 gr Käse bestellt(bezahlt) 254 gr geliefert z. B. Mittwoch bestellt. Donnerstag ging die Ware raus. Geliefert wurde Montag. Die Kühlung war schlecht. Käse für 53€ kam eingeschmolzen hier an.Alles verformt. Lochkäse keine Löcher mehr usw. Und ich weiß nicht, ob der noch genießbar ist

Alles super

Gute Produkte und schneller Versand. Alles prima. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Koning van de kazen is namaak kaas

Het bedrijf prijst Emmental kaas aan als "Koning van de kazen". Dat klopt voor de oorspronkelijke Zwitserse emmental uit het Emmental dal in Zwitserland. Mij werd evenwel Franse emmental bezorgd. Dat is een namaak van de Koning der kazen uit Zwitserland. Elk willekeurig bedrijf mag onder de naam "emmental' kaas op de markt brengen. Meestal een zwakke afspiegeling van de Koning der kazen uit Zwitserland. Het versturen van de namaak emmental was verder in orde.

Gute Qualität schnelle Lieferung

Der Käse kam gut verpackt zügig bei mir an.

Snel en goed

Mijn bestelling is in een week tijd bezorgd is Spanje. Het enige puntje van kritiek is dat er geen pakbon met de bestelling meegestuurd wordt. Ik moest dus met mijn telefoon in de hand controleren of de bestelling klopte. Bij veel stukken kaas is dat toch wel lastig.

Het was alleen jammer dat post.nl het pakket niet direct kon leveren waardoor het een aantal dagen onderweg was.

Lekkere kaas en snel in huis

Het bestellen via de site is super makkelijk. De kaas is snel in huis en is super lekker.

Zoals beschreven zeer lekkere zachte en romige graskaas. Juiste verzending. Kortom PERFECT.

Super lekker

Snelle service, lekkere kaas

De kaas zorgvuldig verpakt. Het zag er allemaal netjes en verzorgd uit.

Lekker en goedkoop

Mooie kazen aan een zeer democratische prijs en snel geleverd.

Geweldige kaas kinderen willen niets anders dan van jullie

Heerlijke kaas goed verpakt en erg snel geleverd

Groot assortiment en snel en makkelijk te bestellen

Kaas is ongeveer houdbaar en smaken super lekker.

Perfecte smaak

Eerste bestelling correct en netjes ontvangen, door DHL wat vertraging, maar keurig verwerkt. Bedankt

Mijn gewenste kaassoort besteld en smaakt heerlijk. Alleen door de verzendkosten best prijzig en jammer dat het geen brievenbuspakket is. Dus je moet er voor thuisblijven

Goede eerste ervaring

Net de eerste lading (10kg) kaas ontvangen met een speciale gras kaas kaas schaaf. Alle kaas goed verpakt & aan de eerste 2 kazen begonnen. Over paar maanden weer bestellen.

Prima service en lekkere kaas

Op tijd de kaas geleverd. En goed verpakt

Lekkere kaas en snel geleverd

Ik ben tevreden over de bestelling en is een aanrader

héééérlijke kaas!

4 blokken kaas van 1 kg per stuk: het was onze 1e bestelling die we deelden met de kinderen. we hadden anders altijd kaas van de Aldi of Lidl of COOP maar dit overtreft echt in smaak terwijl de prijs niet veel hoger is.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.