Zoals beschreven zeer lekkere zachte en romige graskaas. Juiste verzending. Kortom PERFECT.

Super lekker

Snelle service, lekkere kaas

De kaas zorgvuldig verpakt. Het zag er allemaal netjes en verzorgd uit.

Lekker en goedkoop

Mooie kazen aan een zeer democratische prijs en snel geleverd.

Geweldige kaas kinderen willen niets anders dan van jullie

Heerlijke kaas goed verpakt en erg snel geleverd

Groot assortiment en snel en makkelijk te bestellen

Kaas is ongeveer houdbaar en smaken super lekker.

Perfecte smaak

Eerste bestelling correct en netjes ontvangen, door DHL wat vertraging, maar keurig verwerkt. Bedankt

Mijn gewenste kaassoort besteld en smaakt heerlijk. Alleen door de verzendkosten best prijzig en jammer dat het geen brievenbuspakket is. Dus je moet er voor thuisblijven

Goede eerste ervaring

Net de eerste lading (10kg) kaas ontvangen met een speciale gras kaas kaas schaaf. Alle kaas goed verpakt & aan de eerste 2 kazen begonnen. Over paar maanden weer bestellen.

Prima service en lekkere kaas

Op tijd de kaas geleverd. En goed verpakt

Lekkere kaas en snel geleverd

Ik ben tevreden over de bestelling en is een aanrader

héééérlijke kaas!

4 blokken kaas van 1 kg per stuk: het was onze 1e bestelling die we deelden met de kinderen. we hadden anders altijd kaas van de Aldi of Lidl of COOP maar dit overtreft echt in smaak terwijl de prijs niet veel hoger is.

Snelle levering. Fijn , stukje kaas in voorraad

Heerlijke kaas! Goed verpakt en eerlijke prijs!

Snel verzonden, zat goed ingepakt, en man... wat een lekkere kaas! Een kaas van de supermarkt blijft hier vaak liggen. Nu was de eerste 1,5 kilo zo op!

Prima levering

Snelle levering en goed verpakt. Daarnaast goeie prijs voor goeie kaas

Smaakvolle kaas

Lekker

Altijd lekkere kaas!

Super aanbieding van de kaas !

Top kwaliteit...en goed service

Super tevreden

Altijd super vers ik ben zeer tevreden

Het smaakt lekker !!!

Ondanks geen zout, toch smakelijk.

Goede kwaliteit en service

Zeker de moeite waard om hier de kaas te bestellen uitgebreid assortiment goede kwaliteit goed verpakt en snelle levering.

zeer gode service

kwaliteit zeer goed, ik ben blij een klant van jullie te zijn

Prima! Lekkere kaas en goed verzonden.

Goed verpakt en kwaliteit is romige boerenkaas. De zending was met 5 dagen in huis in Polen.

Der beste Käseladen auf der Welt

Das 2 mal bestellt immer wieder gerne Käse Geschmack hervorragend Zu empfehlen Nordsee Käse Knoblauch Käse Top top

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.