Die oude kaas mmmmh

gecombineerd metschijfjes van zoete peren mmmh - daar ontbreekt gewoon de tijd voor beoordelingen mmmh gewoon geweldig !!!

Uitstekende en correcte afwikkeling van de bestelling!

Goede en duidelijke webwinkel met scherpe acties voor boeren kwaliteitskaas.

Bestelling makkelijk en zorgvuldig

Makkelijk online bestelling plaatsen en snel en zorgvuldig bezorgd Kazen zijn zeer smaakvol.

Was goed

De bezorging was rommelig ik had post NL aangeven voor bezorging maar kreeg steeds mailen dat dhl zal bezorgen op het laatst was het toch post NL die de bezorging deed en dat was gewoon goed

Tevreden klant

Keurig vacuum verpakt, papier erbij, snelle levering, en lekkere kaas!

Ruime keuze, makkelijk bestellen en goede aflevering

Via de overzichtelijke website is er een ruime keuze. Het bestellen is eenvoudig en de aflevering was vlot en netjes. De kaart die erbij zat gaf ook een persoonlijk tintje aan de bestelling. De producten zijn heerlijk.

Heerlijke kaas perfect verpakt en geleverd

Heerlijke kwaliteitskaas, snel geleverd en perfect verpakt. Een aanrader voor wie van echte kaas houdt !!

Lekkere kaas voor een mooie aanbieding!

Dit is de eerste keer dat ik heb besteld bij Kaasonlinebestellen.nl Heerlijke boerenkaas voor een mooie prijs. Netjes vacuüm geleverd en gratis kaaspapier erbij!

Lekker en snel geleverd.

Ik kende de Dammers kaas van de markt. Kan door werk daar helaas niet langs maar hoef ze nu niet te missen.

Schnelle Lieferung aus Holland

Käse war gut verpackt und lecker.

Geweldig, 200% tevreden

Nog nooit zulke lekkere kaas geproefd (Stolwijker en komijnekaas), snelle levering en netjes vacuüm verpakt met kaaspapier erbij (keuze). Natriumarme kaas is zeker ook een aanrader, al moet ik afgaan op manliefs mening. Prijzen zijn de kazen zonder meer waard

heel tevreden

Ik vind het heel gemakkelijk om op deze manier kaas te bestellen. Ik ben zelf niet in staat om naar het kraam te gaan. En het trok mij ook dat er kaaskramen in vogelwaarde en kloosterzande kwamen,ik woon een dorp verder. Zal zeker nog een keer bestellen. prima.

Een echte aanrader !!

De kaas is heerlijk en de prijs en kwaliteit spreken voor zich !! Heerlijke gevarieerde kazen, ja dat is echt genieten !! en een mosterd dille saus erop is helemaal top, dat maakt de smaak af !

Lekkere kaas

Zeer tevreden, heerlijke kaas, keurig verpakt en snel bezorgd!

Gemak dient de mens met kaas

Nu voor de 2e keer besteld. Kaas bij ons op de hoek is er niet. Dit is door het gehele gezin van kaaskoppen goedgekeurd.

Ik heb al een paar keer bestelt de kwaliteit is top dit is een echte aanrader voor als je een goed stuk kaas wil.

Super service

Contact is snel reactie Bestellen is simpel Levering is snel

Zeer goede kaas is aleen jammer dat bezorgdiest er zo slecht mee om gaat .

Snelle levering lekkere kaas.

Super goed

Heerlijke kaas en snel geleverd. Zodra het bijna op is ga ik zeker weer bestellen

Prima kaas snelle levering top

Top tegen een goede prijs

De kaas was snel geleverd en was heerlijk. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn vanuit Nederland naar Hongarije, dat is het enige minpuntje!

Prima producten, goed verpakt en snelle levering

Veel keuze uit zowel Nederlandse- en buitenlandse kazen die na bestelling goed verpakt en snel geleverd worden.

Altijd goede kaas heerlijk

Snelle levering en heerlijke kaas

De lekkerste kaas ooit.

Ik heb voor ruim 3 jaar terug eens een keer besteld en sinds dien heb ik geregeld kaas besteld, heb voor ruim week terug 5 soorten kazen bestekd en moet eerlijk zeggen zijn bijna op .. dus ga eerdaags weer bestellen.

Grotestraat 75

4264 RJ Veen

Over Kaas Online Bestellen

Kaashandel Dammers is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979, nu hebben wij diverse markten, standplaatsen en een fysieke winkel in Ouddorp, Zuid-Holland. Naast dat wij op de markt staan en een winkel hebben, verzorgen wij nu ook een webshop vanuit ons magazijn in Veen. U kunt bij ons dezelfde kwaliteit kaas kopen als u wij op de markt en in de winkel leveren.