De mensen die namens Comfort Company de vloerisolatie bij mijn woning hebben uitgevoerd hebben dat prima en netjes gedaan.
Ik was best snel aan de beurt, werkzaamheden vonden op 3 dagen plaats ; het inbrengen van plastic bolletjes duurde langer door mankement machinerie ( de lijm) harde werkers. wel veel grijze bolletjes achter gebleven in tuin, bezwaarlijk voor het milieu.
Vriendelijk t woord gestaan aan de telefoon Subsidie aanvraag correct en snel behandeld.
Eerst bezoek gehad om te beoordelen welke isolatie maatregel het beste is voor ons huis. De offerte die wij kregen was uiterst concurrerend. De werkzaamheden zijn netjes en vlot uitgevoerd. Wij zijn tevreden.
Fijn contact met Paul, duidelijk over de planning en netjes gewerkt
Vakmensen, snel en netjes Goede voorlichting en advies Maandag middag voorbereiding muurisolatie, dinsdag middag isoleren en opruimen Dakisolatie heel snel en netjes Prijs/kwaliteit helemaal top
De aanvang van de werkzaamheden verliep wat minder door miscommunicatie. Maar toen ze er eenmaal waren ging het vlotjes.
Duidelijk voorgesprek. Duidelijke afspraken Top afhandeling
Aardige werknemers, alleen is er niet echt een na controle geweest. Toen ik in mijn kelder kwam lag er een hoop parels. Ik heb het inmiddels zelf opgeruimd, maar ik wacht nog steeds op na controle waardoor dit heeft kunnen gebeuren.
Na een duidelijk en inhoudelijk goed gesprek met de adviseur een opdracht gegeven aan Comfort Company voor isolatie van de vloer / kruipruimte. Er werd een duidelijke levertijd afgegeven, maar werd al snel gebeld dat het sneller kon omdat er een gaatje in de planning ontstond. Er kwamen 3 medewerkers die gelijk aan de slag gingen en keihard hebben doorgewerkt. In 1,5 uur tijd was alles geregeld.
Respect voor Nick die het bij ons gedaan heeft
Zowel bij offerte als bij uitvoering als prettig ervaren. Ze voeren de werkzaamheden prima uit en laten gaan rommel achter. Aanrader!
Ze hebben alles netjes opgeruimd. Vriendelijke personen.
Vakkundig Redelijk snel geholpen
Prima ervaring met dit bedrijf. Zelfs het verzetten van de afspraak omdat de kozijnen nog niet geplaatst waren was geen probleem. Werk is volgens afspraak en netjes afgerond
duidelijk, snel, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en houdt zich aan afspraak
Over het werk geen klachten, alleen het maken van de afspraak ging moeilijk.
Vloer isolatie: wij hebben de kruipruimte vooraf helemaal schoongemaakt. Gezien de kleine ruimte hebben de medewerkers het grondzeil en de folie goed aangebracht. Muur isolatie: door onvoldoende oplettendheid heeft uw medewerker door de muur van de bijkeuken geboord, waardoor een 3tal gaten in de tegels zijn ontstaan. Het aanbrengen van de isolatie in de spouwmuur is verder wel goed gebeurd. Nadien schuim op ramen en kozijnen zoveel mogelijk verwijderd.
Geen begeleiding en technisch advies ontvangen over beste optie qua RC waarde. Bij ons is PIF60 geinstalleerd maar later kwam ik erachter dat er ook dikkere folie bestaat met hogere isolatiewaarden. Dit is ons nooit verteld door jullie. Ik had toen weinig verstand van isolatie en dat er verschillende isolatiewaarden bestaan. Achteraf gezien had ik graag voor een hogere waarde gekozen, bijv PIF80 of nog hoger. Daarna was er een slechte communicatie tussen Comfort Company en het uitvoerende bedrijf. Er zou zowel vloer als spouwmuurisolatie aangebracht worden. Echter op de dag van uitvoering (januari 2022) constateerde het uitvoerende bedrijf dat de spouwmuur niet mogelijk was omdat er begroeiing tegen de muur aanstaat met stekels. Gelukkig maar want nu de begroeiing grotendeels weg is gehaald heb ik later een ander bedrijf laten komen om een offerte op te laten maken. Na een inspectie constateerden ze dat de spouwmuur vol zit met troep en dat om die reden isolatie niet mogelijk is. Raar dat jullie dit niet hebben gediagnosticeerd. Te bedenken dat jullie gewoon de spouwmuur hadden geisoleerd als er geen begroeiing voor stond…
Comfort company keurige behandeling de planning was verschrikkelijk de uitvoering tenslotte was netjes
Beste heer en mevrouw Kip, Hartelijk dank voor uw feedback. Dat is zeker niet zoals we gebruikelijk werken. We gaan dit uitzoeken en oppakken. Met vriendelijke groet, Monique Peters
kundige medewerkers, er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en bij de vloerisolatie hoelang het kruipluik dicht moet blijven. de medewerkers waren netjes en vriendelijk.
Ze leveren duidelijke offerte, en de uitvoering is ook netjes. Uitvoerders werken netjes, en is prettig in de omgang.
Van begin tot eind prima verzorgd en uitgevoerd.
Er is vlot, attent en netjes gewerkt. De aanloop was qua planning moeizaam, maar dat is later goedgemaakt.
De Hogekamp 22
7071EC Ulft
Website: www.comfort-company.nl Adres: De Hogenkamp 22, 7071 EC Ulft Telefoon: 0315-270620 Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: - Spouwmuurisolatie; - Kruipruimte isolatie; - Dakisolatie; - Isolatie verwijderen; - Gevelrenovatie. Met een team bestaande uit 20 personen zijn wij dagelijks door heel Nederland bezig met bestaande woningen te verduurzamen.