Resultaat moet ik uiteraard nog afwachten.
Prima, heb wel relatief vaak moeten bellen omdat het niet helemaal liep zoals ik het verwacht had, maar het werd altijd snel opgepakt.
Binnen korte tijd na bevestigen van de order is mijn huis geisoleerd.
De kwaliteit was erg goed, het werk was snel gereed door vriendelijke en vakbekwame mensen.
Planning hard beter gekund. Zowel bij de muurisolatie ging het mis als bij de vloerisolatie.
Goede voorlichting, snelle prijsopgave en ook de uitvoering was goed geregeld en prima uitgevoerd
Alles volgens afspraak nagekomen. Vakmensen, vakwerk geregeld.
goed , komt afspraken na
het proces is naar tevredenheid verlopen, Het advies was eerlijk en deskundig. De uitvoering en planning vriendelijk en correct. De gaatjes zijn ook met zorg voor kleur en structuur dichtgezet. Nadien ook foto's en info ontvangen tbv subsidie aanvraag.
Er kwam slechts één persoon i.p.v. 2 personen. Toen heb ik nog aangeboden om te helpen, maar dit was niet nodig! Dit is voor het bedrijf voordeliger, maar voor mij niet!
Isolatie vakkundig en snel
Werken volgens afspraak met veel vakkennis.
Zeer correcte en kundige medewerkers die prima werk hebben verricht.
Goede afspraken en adviezen. Correct personeel.
Goed communicatie met onderaannemer en klant heeft nog aandacht nodig
Doen wat ze zeggen in de aangegeven tijd tegen een eerlijke prijs. Top bedrijf!
Blij dat ik dit werk door dit bedrijf heb laten uitvoeren.
Ik ben zeer tevreden, de mannen die hier waren, hebben uitstekend werk verricht. Alles weer netjes opgeruimd, en nog tijd voor een praatje. Gr H G Houwers.
Prima ervaring. Alleen heb ik meerdere malen gevraagd naar de foto's van werkzaamheden onder de vloer. Helaas nog steeds niet gekregen.
De intake en de informatie waren prima . Maar de afspraken liepen niet altijd goed . Ik heb regelmatig contact moeten op nemen .Voor de werkzaamheden .
Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn
Vanaf het eerste contact is de ervaring prettig geweest. Duidelijke offerte en uitvoering volgens afspraak. Keurige medewerkers die het werk gedaan hebben. Nu afwachten of het de komende winter scheelt in de stookkosten.
Tijdens het vullen van de gevel had ik het gevoel dat de gevel niet overal helemaal gevuld is. Volgens de medewerker is de apparatuur zo afgesteld dat hij bij een bepaalde druk af slaat. Goede uitleg. Mijn gevoel blijft echter. Hoe weet ik nu dat de gevel goed gevuld is? Komende winter voer ik zelf een infrarood inspectie uit. Dan zullen we het weten. De openstoot voegen zouden dicht gevoegd worden. De medewerker heeft de bijenbekjes niet verwijderd en gewoon ingevoegd en er bleken pas geleden nog steeds een aantal stootvoegen open te zijn. Kortom goed, maar net geen 8
Teveel onderaannemers. Moeilijk afspraken mee te maken. En klap op de vuurpijl komen onze platen na beneden. Om dit op te lossen kost ook weer de nodige telefoontjes /mailtjes de vriendelijke verkoper die bij ons thuis is geweest. Reageerd nergens meer op bij klachten. Nu weer in afwachting van een onderaannemer die moet komen kijken.
De Hogekamp 22
7071EC Ulft
Website: www.comfort-company.nl Adres: De Hogenkamp 22, 7071 EC Ulft Telefoon: 0315-270620 Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: - Spouwmuurisolatie; - Kruipruimte isolatie; - Dakisolatie; - Isolatie verwijderen; - Gevelrenovatie. Met een team bestaande uit 20 personen zijn wij dagelijks door heel Nederland bezig met bestaande woningen te verduurzamen.