Monteurs waren vriendelijk, en denken mee in elke situatie.
Beste Heico, Dank voor de goede en eerlijke reactie, hier streven we naar. Elke klant dient 100% tevreden te zijn. Bij jou in de zaak zal dit niet anders zijn..!! M.v.g. Het Team van Comfort Company
goede ervaring met het bedrijf personeel is deskundig we hadden alleen de pech dat het op de afgesproken datum de hele dag te koud was en moesten ze terug komen onder klus af te maken
Duidelijke uitleg over waar wel/niet geïsoleerd kon worden in de spouw vanwege een enkelmuurs aanbouw (vrijstaande woning uit 1951). Dito over de benodigde tijd en over de ruimte om het huis en wat er wel en niet opgeruimd gaat worden (kleine isolatiekorrel resten in de tuin bijv. niet). Deze uitleg is bij oplevering nagekomen. Na een jaar heeft de isolatie merkbaar effect! Warmte wordt langer vastgehouden en het wordt sneller warm. Ketel draait 30/40% minder is de indruk tov vorig jaar.
Dank voor uw lovende woorden, 100% tevreden klanten. Voor nu en naar de toekomst dat is het streven voor ons. m.v.g. het team van Comfort Company
alles gedaan zoals afgesproken.
Spouw laten isoleren met Comfort + parels en vloer laten isoleren met Knauf Jetspray. De vloerisolatie had geen goede hechting en kwam meermaals op 1 specifieke plek weer los. Uiteindelijk heeft CC een product expert ingeschakeld na al 2 keer herstel werkzaamheden. Een deel van de isolatie is weggehaald en opnieuw geprimerd en aangebracht. Al met al netjes geregeld door comfort company dus. Tot op heden zijn we tevreden.
Beste Niek, Dank voor je reactie, Bij jou was het wel lastig... maar ook dat gaan we niet uit de weg, niet goed is oplossen. punt. Daar is waar we voor staan voor nu en naar de toekomst toe. M.v.g. het team van Comfort Company
Collega’s zijn vriendelijk, behulpzaam en denken mee. Kortom prima werk. Dank.
Spouwmuurisolatie netjes geplaatst volgens afspraak. Helaas bij thuiskomst beschadiging aan buitenstopcontact en poortdeur die niet was gemeld en veel rommel en isolatiebolletjes op oprit en in tuin.
Beste Peta, Dank voor je reactie, helaas niet 100%.... en daar streven we wel naar. hoop dat de daadwerkelijk is isolatie zijn werk doet voor nu en naar de toekomst Als er iets is wat we nog kunne doen voor jullie, hoor ik dit graag En we zullen zeker meer aandacht geven aan het opruimen en schoon opleveren na onze werkzaamheden. het team van Comfort Company
Het adviesgesprek verliep zeer prettig en duidelijk, waardoor ik een goed beeld had van wat er gedaan moest worden. Ik kreeg duidelijke offertes toegestuurd en kon bellen als ik vragen had. Hierdoor kon ik een goede keuze maken. Vervolgens werd er door de verschillende medewerkers (spouwmuurisolatie, vloerisolatie en gevelrenovatie) zeer netjes en naar volle tevredenheid gewerkt. Ik werd steeds op een heel prettige manier te woord gestaan en de werkzaamheden verliepen zonder problemen. Klein puntje van aandacht wat betreft de facturering: voor de spouwmuur en de gevelrenovatie geen problemen, maar de factuur voor de vloerisolatie liet op zich wachten (10 juli werd de vloer geïsoleerd en de factuur ontving ik op 2 augustus), maar ik kan me voorstellen dat dit door drukte wat langer heeft geduurd. Alles bij elkaar genomen heb ik het gehele proces als zeer prettig ervaren en ben ik blij dat ik voor Comfort Company heb gekozen!
De Comfort Company heeft de bodem van de kruipruimte van onze woning geïsoleerd. Nadat de klus was geklaard, constateerde ik dat op sommige plaatsen de isolatie niet dik genoeg was aangebracht. Dit heb ik gemeld, waarop er direct een nieuwe afspraak werd gemaakt om die plekken aan te vullen. Prima service, goede kwaliteit en betrouwbaar bedrijf. Kan iedereen de Comfort Company aanraden!
Beste Ate, Dank voor de lovende woorden,. Kwaliteit moet voorop staan. M.v.g. Paul de Wit
Ik kan op dit moment niet exact zeggen/ beoordelen of het voldoende rendement oplevert. Het voelt in ieder geval goed dat we het gedaan hebben. Na een jaar en na meting kun je er wat over zeggen en dan moet je wel alle in en outs meetellen. Of ik dan al gedaan heb ??
Slechte afwerking. Op diverse plekken isolatiekorrels uit gaten die niet afgedicht zijn. Dit is bij een tweede bezoek grotendeels opgelost. Daarna toch nog op een paar plekken korrels gevonden die wij zelf opgeruimd hebben.
Spouwmuur en isolatie onder de vloer in één dag klaar. Klus is netjes uitgevoerd (buren hadden wel wat isolatie korrels in huis maar daar waren ze voor gewaarschuwd). Zeer volledige informatie vooraf, zodat we goed wisten wat van ons verwacht werd en wat wij van de werkzaamheden konden verwachten. De vloer en muren waren binnen enkele weken duidelijk droger in huis. Wat de daadwerkelijke besparing gaat zijn, is nog even afwachten maar we hebben goede hoop.
...............
Planning en zorgvuldigheid van de isolatiewerkzaamheden waren voor verbetering vatbaar
Het was in een vloek en een zucht aangebracht. Heel erg fijn En aanbevelen? Dat doe ik al vanaf het moment dat het er in zit👍
Prettig personeel dat netjes werkt. Ze hebben alles mooi opgeruimd. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Prima werk afgeleverd.
Ik denk dat de prijs kwaliteit verhouding erg goed is. Alles ging volgens afspraak en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. De gaatjes die geboord zijn zijn erg netjes gevuld, je ziet er niets van. Dat is ooit wel eens anders.
De jongens van Comfort Company werken vlot zonder veel omhaal zijn vriendelijk willen je wel uitleg geven en in een paar uurtjes klaar. Complimenten en goed voor een volgende opdracht.
werk heel netjes uitgevoerd .
In eerste instantie niet zo’n fijn contact gehad met de planner na het wisselen van de planner is alles super goed verlopen ook de communicatie
Resultaat tevreden, muur afwerking kan beter, zitten witte vlekken op de plek van de inspuiting
Vanaf het eerste telefoontje t/m de laatste isolatiekorrel in onze spouwmuur waren alle medewerkers zeer vriendelijk en vakkundig. Na de werkzaamheden werd alle rommel netjes opgeruimd door de mannen. Keurig. Inmiddels zitten wij al een aantal maanden in een geïsoleerd huis en we merken dat het veel langer op temperatuur blijft. De verwarming hoeft minder te branden.
Goede ervaring met deskundig personeel.
De Hogekamp 22
7071EC Ulft
Website: www.comfort-company.nl Adres: De Hogenkamp 22, 7071 EC Ulft Telefoon: 0315-270620 Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: - Spouwmuurisolatie; - Kruipruimte isolatie; - Dakisolatie; - Isolatie verwijderen; - Gevelrenovatie. Met een team bestaande uit 20 personen zijn wij dagelijks door heel Nederland bezig met bestaande woningen te verduurzamen.