Supersnel goed resultaat

Helft van een dubbel uit 1934, nageïsoleerd met grafietparels. Zijn super tevreden, warmte blijft nu lekker lang hangen.

Tevreden

We hadden een probleem met de korrels. Deze waren aan de achterzijde waarschijnlijk zonder lijm ingespoten. Dit is in twee keer opgepakt en hopelijk goed opgelost. Probleem is dat het zo niet te zien is of de rest wel goed verlijmd is. We zijn dus tevreden over hoe het is opgepakt en hopen verder geen problemen te krijgen in de toekomst

Dagelijks genieten van de isolatie !

Het gesprek voorafgaand aan de uitvoering was prettig en duidelijk. De mannen van de uitvoering waren op tijd, vriendelijk en leverden vlot en goed de beoogde isolatie.

Het werk is netjes uitgevoerd.

De Hogekamp 22

7071EC Ulft

Over Comfort Company BV

Website: www.comfort-company.nl Adres: De Hogenkamp 22, 7071 EC Ulft Telefoon: 0315-270620 Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: - Spouwmuurisolatie; - Kruipruimte isolatie; - Dakisolatie; - Isolatie verwijderen; - Gevelrenovatie. Met een team bestaande uit 20 personen zijn wij dagelijks door heel Nederland bezig met bestaande woningen te verduurzamen.