Always on time !

There products are very good quality and fast delivery !

Snel geleverd en perfect in orde

Aanrader, snel geleverd!

Snel contact na vergeten huisnr.

Er werd snel contact opgenomen nadat ik vergeten was mijn huisnr door te geven.

snel geleverd

snel geleverd nu al een tijdje aan de boezem en vriendjes plus gaat super

Snel en betrouwbaar

Bestelling geplaatst en de volgende dag gewoon netjes afgeleverd volgens afspraak

Snelle verzending, attentie erbij, super kwaliteit!

Ik heb de boezemvriendjes fenegriek/dille capsules besteld. De volgende dag zijn deze geleverd, en zelfs met een kleine attentie erbij - erg leuk. De kwaliteit van de capsules is erg goed, het effect was binnen 24uur aanzienlijk. Een aanrader!

snelle levering, goede producten

Fijn die borstvoedingskruiden in pillen! Daardoor lukt het de melkproductie hoog genoeg te houden voor mijn zoon. Als ik een keer laat ben met bestellen en zenuwachtig ben of ik het wel op tijd binnen krijg is het telkens al eerder geleverd dan verwacht! En ze zijn de goedkoopste met nog meer korting als je een grootgebruiker bent! Ook veel andere fijne producten bij Aidulac, zoals het gentiaans violet bij spruw. Ook vriendelijk in gebruik voor de moeder zelf, in tegenstelling tot reguliere medicijnen die zo kleverig zijn.

Hele fijne capsules

Mijn borstvoeding kwam niet goed op gang na de geboorte van mijn dochter. Zij was ook nog eens veel afgevallen in het begin, dus wilde graag dat dit snel goed was. Op advies van de lactatiekundige gestart met deze capsules. Voor mij werkte dit!

Great service, great product (Boezemvriendjes)

Great service, great product (Boezemvriendjes)

Super service!!

Super fijne snelle service. Vriendelijk geholpen!!

Producten werden snel geleverd

Prima ervaring met het bestellen van een product.

Snelle verzending en attent met een stukje chocolade!

Vriendelijk, snel verstuurd.

Zoals verwacht

De bestelling tijdig, alles zoals verwacht

Overzichtelijke site, betrokken en professioneel

Prettig geholpen met goede informatie en hulpmiddelen

Ik heb heel tevreden over dit product van Aidulac. Het is een brievenbus pakket maar ik heb het deze keer niet ontvangen. Dat ligt uiteraard aan de post en niet aan Aidulac.

Snel bezorgd en precies wat ik wilfe.

Makkelijke website, snelle bezorging.

Duidelijk en verzorgde bestelling

Netjes een mail ontvangen. Verzending en verzend tijd kwam overeen met de website.

Snelle levering met duidelijke instructie

zeer positief. We hadden het snel in huis, de beschrijving was duidelijk en het product effectief.

Nette verzending, goed product

Goed product, netjes verzonden. Hier bestel ik graag nog een keer.

Prima service en de pillen werken erg goed!

Prima. Snelle levering

snelle levering. Correcte afhandeling

Snel in huis en goed product

Snel in huis en goed product

Snel geleverd!

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd en netjes verpakt.

Duidelijke omschrijving van het product en snel geleverd

Buitenhofdreef 272

2625RE Delft

Over Aidulac

Ben je op zoek naar extra ondersteuning gedurende je zwangerschap en in de periode na de geboorte van je kindje? Als gecertificeerd lactatiekundige en coach-haptonoom help ik je met je vragen over ouderschap, (borst)voeding en uitdagingen in deze bijzondere periode van je leven. Voor persoonlijk advies kom ik bij je thuis of kom je naar de praktijk. Borstkolven, boezemvriendjes en meer als ondersteuning bij borstvoeding koop je in de webshop.