Snelle Reactie en levering

Na email aanvraag snelle reactie met goede prijs voor de Skyluxe producten. Na bestellen vlotte levering. Prima dus

snelle reactie en duidelijke info

goede en snelle info en vlotte levering.

Uitstekend!

Mails worden snel beantwoord. Koepel snel geleverd. Duidelijke instructie erbij. Koepel lijkt van goede kwaliteit Montage snel zelf kunnen doen. Alles compleet.

Fijn bedrijf en mensen om mee te werken!

Op zoek naar een vlakke lichtkoepel met glas zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Super flexibel, persoonlijk en duidelijk is communicatie.

Scherpe prijzen en goed geleverd.

Helemaal goed!

Snel en prima geleverd

Wij hadden de verkeerde besteld . Deze werden probleem loos omgeruild en verrekend

Goeie service en snel geleverd

Koepels besteld en na 3 dagen al in huis.

lijkt mij een goede oplossing

moet nog geplaatst worden

Snel en communicatief.

Snel. Goede communicatie en flexibel. Zeervprettig. Ben zeer tevreden!

Positief

Positieve ervaring waarbij de site niet helemaal klopte. Er werd wel direct op mijn mail gereageerd. Levering duurde helaas ook langer dan op de site staat maar dat ging men aanpassen.

Goede service en scherpe prijs

Goede service en scherpe prijs

Fijn om zaken mee te doen

Goede prijs kwaliteit verhouding en levering binnen de gestelde termijn.

Goede service prima producten

Prima product en levering

Mooie website, ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Snel gevonden, goede recensies. Snelle levering ook. Onze vakman heeft het dakraam makkelijk kunnen plaatsen. Hij denkt ook dat het een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding is. Wij zijn blij met de prijs en het dakraam ziet er prachtig uit. Blij mee!

Uitstekend contact en dienstverlening

Zelfs in het weekend komt een reactie terug op een vraag of opmerking over de producten. Prima partij om zaken mee te doen!!

Lichtkoepel besteld met spindel. Spindel was geleverd maar geen beugels. Even bellen en alles word direct opgelost. Keurig.

Prima koepel

Snel geleverd middels koeriersdienst. Koepel was netjes met alle benodigdheden erbij geleverd. Top

Uitstekende service voor de klanten!

prima contact gehad met het bedrijf over de productinformatie!

Super goed ook goede service

Had verkeerd gemeten maar is super goed opgelost ben zeer tevreden

Geen gezeur, prima service!

4 lichtkoepels besteld maar bleek helaas niet de juiste maat, niet de fout van 123, alles is keurig omgewisseld zonder bijkomende kosten. Dat noem ik prima service!!!

Kwaliteitsproduct voor een prima prijs, snel geleverd

De koepels van Skylux die geleverd worden door 123lichtkoepel.nl zijn van zeer goed kwaliteit. De levering was snel, rechtstreeks aan huis door de vervoerder vanuit België. Goed verpakt door Skylux. Fijn dat deze mooie koepels leverbaar zijn via 123lichtkoepel.nl! Zeker met de rechte opstand krijg je veel waar (en licht!) voor je geld. Prima geregeld!

prima service

alles prima geleverd