Prima hoesje, past goed, snelle levering

Zie voorgaande

Spijtig dat het zo is normaal 6 sterren

Heel mooie hoesjes maar ik had er twee besteld maar heb maar 1 gekregen anders waren het 6 sterren geweest spijtig

Mijn zoon schittert met zijn nieuwe gsm hoesje

Top kwaliteit, ziet eruit zoals verwacht Aanrader voor vrienden en familie

Vies cool!!!!!

Heel mooi, echt de aankoop waard!!

vlotte levering

alle randjes zijn netjes afgewerkt alleen onderop bij de speaker en de aansluiting is wat scherp kan nog iets beter net als bij het mute knopje (dit voor een Iphone 8), dit merk je wel als je de telefoon wat langer vast hebt. verder een mooi degelijk en goed afgewerkt hoesje.

Mooi design, goede kwaliteit

Koershoesje past perfect, goede kwaliteit

Zeer snelle, vlotte bestelling en levering, heel goede kwaliteit van hoesje

Perfecte bestelling, levering en materiaal.

Hoesje is 100% zoals beschreven op de site en past perfect.

Leuk design, perfecte pasvorm

Zeer mooi vormgegeven hoesje. De koers designs zijn niet te schreeuwerig, maar vallen toch leuk op. Pasvorm en bescherming zijn perfect. Ook zeer snel Verzonden. Aanrader

Snelle levering en tof design

Heb het hoesje aan m’n vriend gegeven en hij vindt m super, gele Kleur dus lekke opvallend ;)

Snel en goed verzonden

Het hoesje was er sneller dan ik dacht.

Super tevreden

Zeer mooi hoesje dat ook opvalt bij vrienden en kennissen.

Schitterend !

Echt heel mooi hoesje en snelle levering ! Top service....

Het hoesje is perfect, maar

Spijtig dat niet alle hoesjes passen mijn zoon is zelf een wielrenner/crosser en had er graag 1 gehad met de wereldkleuren maar die passen niet

Nooit iets ontvangen

Teleurstellend ik heb nooit mijn pakje ontvangen terwijl ik wel al een mail ontving die naar een beoordeling vroeg... Ik vermoed dat het product goed is maar is er nooit van gekomen het te testen...

toffe en aangename hoesjes

het zijn soepele siliconen hoesjes. ik zou eer een ding aan veranderen of anders doen ik zou een hoesje maken dat een langs de voorkant ook staat wat er op de achterkant staat. dus een hoesje met een flap waar je bijvoorbeeld geld kunt steken.

Tof design en degelijke uitvoering!

Degelijke kwaliteit... na een half jaar gebruik nog steeds geen merkbare slijtage!

Super goeie service

Was niet tevreden over het uiterlijk ivm eerder ontvangen koershoesje Nav een mail bleek dat ik een verkeerde uitvoering had besteld maar zonder kosten kreeg ik Mn gewenste en geliefde 🥰 hoesje en mocht zelfs de verkeerde houden. Betere service kan niet !

Zeer goed hoesje

Het hoesje was makkelijk te plaatsen om de telefoon en makkelijk te verwijderen. Er past nog een pasje tussen of een briefje geld! Daarnaast doet die wat die moet dan hij beschermt de telefoon zeer goed! Mijn telefoon is al vaak gevallen op het schermpje maar omdat er een hoesje van koershoesje om heen zit blijft mijn scherm heel en mooi! Ik bestel zeker voor mijn volgende telefoon hier weer een hoesje!

Top !

Sluit zeer goed aan Stevig materiaal Correcte prijs Tof design

Super mooi en uitstekende prijs/kwaliteit

Besteld via Koershoesje.nl Snel geleverd in een mooie verpakking. Prima kwaliteit voor een leuke prijs en niet te vergeten hele mooie designs.

Geweldige service en snelle levering voor een tophoesje!

Mijn zoontje is super blij met zijn hoesje van een wielerploeg! Het is een hoesje met goede kwaliteit en ziet er top uit om zijn telefoon.

Heel mooi design en een telefoonhoesje wat mij dagelijks motiveert

Ik krijg vaak complimenten over mijn telefoonhoesje. Het is leuk om mijn passie in het dagelijks leven terug te zien. Elke keer als ik mijn telefoon pak, herinnert het hoesje mij wat ik het liefste doe.

Super pasvorm , snelle levering

Top hoesjes, lekker gewoon KOERS ! GA ZO DOOR BOYS CIAO JB