Goede aanbieding!

Kreeg een aanbieding in het weekend voor 10% korting. Terwijl al verreweg laagste prijs is. Wederom ook snel geleverd.

Snelle en persoonsgerichte service

Toen ik mailde dat ik een broek terug wilde sturen omdat het niet was wat ik zocht vanwege de zeem, kreeg ik binnen enkele uren een mail terug. Niet alleen om het retouradres door te geven, maar ook om te vragen wat ik wel zocht en of ik een foto kon sturen. Alles heel vrijblijvend. Snelle reacties op de email maken dat ik nu heb wat ik zocht. Super!

Goeie en snelle levering

Altijd goede kwaliteit

Goede kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit

Prima en snelle levering, voor een mooie prijs

Onvolledige bestelling en geen reactie

Tijdje terug had ik drie items besteld. Twee zijn zonder problemen aangekomen. Echter ontbrak één item. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met zaleonline, echter is de mail kansloos. Na drie mails geen reactie. Dus, nadat ik een reclame zag via instagram, dat geprobeerd. Ook niet succesvol… Kortom geen aanrader. De spullen die ik wel ontvangen heb waren van goede kwaliteit. Echter heb ik er slechts twee van de drie ontvangen waardoor ik de “korting” kwijt ben.

Bevestiging ordernummer 19106 Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling van 21/07/2024. Die 3 á 4 dagen levertijd voorzag. U begrijpt dat ik beter nog geen beoordeling plaats op dit ogenblik...

Er gaat wel eens iets niet goed.

Ik had een artikel besteld in maat M, maar kreeg deze toegstuurd in maat L. Vervolgens kreeg ik ik een retourticket waarmee ik dit terug kon sturen. Daarbij had ik gevraagd nu de juiste maat te sturen. Twee dagen later stond echter het totaal bedrag weer op mijn rekening, zonder dat daar een bericht over was verzonden. De voorraad van het artikel in maat M stond echter nog op 3 op de website. Na mijn vraag of ik deze nog kon bestellen, kreeg ik een mail met excuses. De email met het bericht dat ik mijn geld terug zou krijgen, had als het goed was moeten zijn verstuurd. Het artikel was helaas niet meer op voorraad. Volgende keer beter.

prima en snelle levering

betrouwbaar

Snelle service prima contact

Bestelling had ik niet goed gedaan. Via whatsapp alles keurig kunnen omwisselen naar de juiste maat. Snel daarna verzonden!

Prima producten tegen scherpe prijzen.

Vaak mooie en goede producten tegen echt scherpe prijzen. Niet alle maten zijn altijd voorradig maar daar is de prijs ook naar. Regelmatig de website raadplegen is het devies. Bestellingen worden snel uitgevoerd. Diverse keren al bij Zale besteld en ben er zeer tevreden over.

Prima prijzen, snelle verzending

Bestellen gaat makkelijk, scherpe prijzen, geen poespas. Echt top!

TOP !

Goede producten. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering. TOP!

Goede communicatie

Na iets langer wachten op een levering ben ik toch goed op de hoogte gehouden. Het item is geleverd zoals afgesproken

Artikel niet leverbaar en slechte communicatie.

Ondanks wel beschikbaar op de website bleek het artikel niet leverbaar. Vervolgens zelf achteraan gemoeten, want hier werd niets over gecommuniceerd.

Retour goed afgehandeld

Prima communicatie

Mooi gamma aan lage prijzen ..

Fijne website met fantastische aanbiedingen; tenminste als je kleur en maat nog voorhanden is ..

Snel

Snel

Mooie aanbiedingen en goede service

Als ze hebben wat je nodig hebt, heeft Zale mooie aanbiedingen. Mocht er onverhoopt is misgaan, dan is er snel contact en goede service.

perfect

Alles volgens afspraak en precies op tijd.

Hele fijne winkel snelle levering Goedex kwaliteit kleding

scherpe prijzen en snel geleverd

Scherpe prijzen en snel geleverd

The fastest online shop that I have ever seen

Do not waste your time searching over the net. Zale-online is the cheapest place for Bioracer clothing—high-speed services.

Snelle levering en contact is goed

Mijn ervaring erg positief. Snelle levering en het contact fijn en snel. Tevreden klant

Maar ik mis 1 item...

• Zou u ons aanbevelen? Yes