handige tool

duidelijke uitleg van hypotheek berekening

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Top advies en snel geregeld

Dankzij kundig advies en een gestroomlijnd, super gemakkelijk online proces hadden wij binnen no time een hypotheek!

Top service!

Ik kan Frits aan iedereen aanraden. Als ondernemer dacht ik dat een hypotheek aanvragen extra lastig zou zijn maar dankzij de hulp van onze topadviseur Ton was het het zelfs als ondernemer gemakkelijk. Het contact met Frits liep goed, de website was gemakkelijk in gebruik, de uitleg over de hypotheek duidelijk en ik vond het zelf heel erg fijn om zonder al te veel moeite te kunnen zien wat de verschillen waren tussen de verschillende hypotheek aanbieders. Bij een volgende woning schakelen we zeker weer de hulp van Frits in!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Goed geholpen, duidelijk, er werd geluisterd naar mijn wensen en kennis van zaken.

Ze hebben goed naar mij geluisterd en hebben kennis van zaken waardoor ik zeer tevreden ben over de verstrekte hypotheek. Ik kan Frits aan een ieder aanbevelen!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Snel en doeltreffend advies!

Frits is goed op de hoogte, geeft passend advies en handelt snel. Mijn hypotheek was in no time afgestemd en rond!

helder en duidelijk

Door het invoeren van een aantal bedragen krijg snel en duidelijk inzicht wat je moet betalen en waarvoor met een duidelijk uitkomst van je maandlasten

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Maandlasten berekenen

De teleurstelling overheerst.

Wij hebben gemengde gevoelens bij het gehele proces. Advies was goed, maar de samenwerking tussen adviseur en backoffice is onvoldoende. Al voor wij de offerte definitief voor akkoord hadden getekend, had de backoffice al een bericht gestuurd naar de notaris. Hierdoor kregen we veel eerder dan verwacht een definitieve aflosnota van de oude geldverstrekker. Adviseur zei terecht: dit had niet gemogen, backoffice zei: dat doen we wel vaker. Terwijl wij hadden aangegeven geen haast te hebben met de oversluiting. Latere datum bij de notaris had heel veel geld gescheeld aan boeterente. Volledig onnodig!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Zeker een aanrader!

We hebben via Frits een eerste gratis hypotheekgesprek gedaan. Het fijne aan Frits vonden wij dat het gesprek via teams kon plaatsvinden, zowel overdag als in de avonduren en we op zeer korte termijn al terecht konden. De rekentool van Frits is erg overzichtelijk, waardoor je zelf al heel gemakkelijk kunt zien wat de gevolgen zijn als je een klein onderdeel wijzigt. We hebben het gesprek zelf als zeer prettig ervaren. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was veel ruimte om vragen te stellen. We hebben nog geen gebruik gemaakt van de betaalde diensten van Frits, omdat we eerst nog een huis moeten vinden wat we willen kopen voordat we daadwerkelijk een hypotheek nodig hebben. Maar ik acht de kans heel groot dat als het eenmaal zo ver is, dat we dan voor Frits gaan.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Direct conclusie met goede onderbouwing

Neem de tijd om alle informatie goed in te geven. Voor een directe concrete uitkomst. Voor mij was oversluiten niet voordelig met mijn spaarhypotheek. Hier geen mooi praterij. Ter bevestiging kun je een gratis uitwerking via pdf downloaden om deze conclusie te controleren. Dank voor de service, blij met de uitkomst. Eindelijk bevestiging, zonder direct aangaan van gesprek met mijn bank.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

op het moment dat je Frits het hardst nodig hebt, schiet Frits onnodig mee in de paniekstand

Update mei 2022: Frits heeft zelf contact opgenomen en de schade is zonder veel discussie vergoed. Dit schept vertrouwen. Fouten worden altijd overal gemaakt, maar een bedrijf wat openstaat voor kritiek en fouten evalueert groeit en verbetert. De eerste hypotheekaanvraag werd afgewezen vanwege het soort arbeidsovereenkomst wat ik heb. Vervolgens leek Frits in paniek te raken. Er zou toen volgens Frits zelf nog maar een enkele bank zijn die eventueel mij een hypotheek zou kunnen verstrekken en daarvoor had ik een relatief dure fysiek taxatierapport nodig. Frits adviseerde mij om dit maar zo snel mogelijk te regelen. Hetgeen ik diezelfde dag nog heb gedaan. Gezien de zenuwachtigheid bij Frits raakte ik zelf ook in paniek natuurlijk, met onnodige stress tot gevolg. Enkele dagen later, toen een andere adviseur mijn dossier had overgenomen, bleken er wel degelijk meer mogelijkheden te zijn voor mijn geval. Navraag door mij bij anderen leerden mij ook dat er zeker meer opties waren dan slechts 1 enkele bank. Er was overigens door Frits zelf al spontaan een aanvraag ingediend bij een andere financier (een andere partij overigens dan de partij die de enige zou zijn die mij zou kunnen financieren). Die financier echter werkte met een desktoptaxatie. Deze taxatie zou ik een stuk eerder hebben dan dat de andere taxateur het rapport zou hebben vervaardigd op basis van fysieke taxatie. Gezien de naderende geplande leveringsdatum heb ik daarom ook deze extra desktoptaxatie aangeschaft. Op zichzelf heeft Frits mij geholpen aan een hypotheek en hebben zij redelijk snel en doeltreffend geschakeld toen mijn eerste hypotheekaanvraag werd afgewezen. Daarom ook twee sterren. De extra halve ster bovendien voor het snelle werken en schakelen door de backoffice en het prettige systeem van het uploaden van documenten. Ook is het online toolsysteem van Frits prettig evenals de grote keuze.

Handige tool

Had geen enkel idee of ik me überhaupt deze nieuwbouwwoning kon veroorloven.

Ik beveel Frits aan

Zeer goede advies Begeleiding Communicatie

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek verhoogd

Erg snel een afspraak en een antwoord op alle vragen

In tegenstelling tot andere organisaties konden we hier super snel terecht. We kregen uitgebreid antwoord op al onze vragen en er werd goed meegedacht, erg waardevol! Dave was heel vriendelijk en deskundig, we raden het zeker aan om een afspraak te maken!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - ZZP Hypotheek

Goede service voor een goeie prijs

Hele fijne en snelle service. Doordat alles online gaat (ook via videobellen) is het een stuk sneller geregeld en hoef je geen vrije dag op te nemen voor een afspraak, handig met wen drukke baan. Daarnaast maakt het feit dat het proces online verloopt dat de prijs kwaliteit verhouding hoger is dan bij andere hypotheekadviseurs.

Online rekentool wispelturig

Ik vertrouw de online rekentool niet. De enige gegevens die ik aanpas in de rekentool zijn de kosten van het nieuwe huis en dan verandert bij de resultaten ineens ons maximale leenvermogen op basis van ons inkomen (wat onveranderd is gebleven) en ook het deel van onze overwaarde dat we kunnen lenen verandert (ook onveranderd gebleven). Daardoor heb ik er helaas niet zoveel aan.

Fantastische medewerkers

Mijn hypoyheek adviseur Marilyn en de backoffice medewerkster Mireille hebben beide fantastisch werk afgeleverd. Vanaf het begin was alles duidelijk wat ik moest doen en wat er gedaan kon worden op een bepaald moment (zoals tijdens bieden en nadat het bod is geaccepteerd). Ik was heel erg zenuwachtig in het proces omdat dit voor mij een heel groot iets is. Zowel Marylin als Mireille waren heel lief voor mij naast. het feit ze super kundig zijn en alles heel fijn opvolgden. Ik ben ze beide enorm dankbaar voor het fijne proces.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Super snel en heldere communicatie

Binnen een maand alles geregeld.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Wat een goede adviseur die Walter. Kundig, meelevend en meedenkend. Indien wij het huis krijgen toegewezen, maak ik meteen een afspraak om de hypotheek rond te krijgen.

Zeer ontwapenend

Deskundig en klantvriendelijk, wat wil je nog meer?

Duidelijk

Weet waar ik aan toe ben

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Overzichtelijk en deskundige hulp

Het dashboard van Frits is zeer overzichtelijk en onze adviseur wist onze vragen goed te beantwoorden.

snel

Snelle tool

Een heel betrouwbaar adres

Als je een beetje handig bent met internet dan is dit de plek waar je moet zijn. Snel, vakkundig, onafhankelijk en sympathiek!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek verhoogd

Fijne communicatie en alles snel geregeld!

September mver 2021 starten we met een kort gesprekje over wat ons maximale hypotheekbedrag kon zijn. Volledig vrijblijvend. Pas februari 2022 verder gegaan en tot een overeenkomst gekomen. Alles is heel snel geregeld en liep heel soepel. We hoefden niks na te leveren bij de bank. Alles telefonisch geregeld was in het begin even wennen maar hebben wij als heel fijn ervaren! Fijn contact met zowel de adviseur als de back office!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Uitstekende communicatie met Frank de Leeuw

Ik heb Frits benaderd voor een overbruggingskrediet en kwam in contact met Frank de Leeuw. Dat was een hernieuwde ontmoeting want in 2016 had ik ook contact met hem over een beoogde hypotheekomzetting. De heldere manier waarop Frank je door alle hypotheek regels leidt en de concrete aanpak van hem geeft veel vertrouwen. Dat is een eerste vereiste voor een goed resultaat met mij als klant! Frank heeft er plezier in om je verder te helpen en dat heb ik gemerkt. Frank, dank, dank!

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.