geweldig

mooie tool om inzicht te krijgen !

Waardekoos

Als er meerdere gezinsleden ooit geprobeerd hebben Frits in te vullen,krijg je dus hun oude gegevens er n kunt zelf niets.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Ze doen hun best om het voor elkaar te krijgen voor je.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Prettig, snel, duidelijk en in control

Fijn om vanaf het begin zelf aan de hand van rekentools en het dashboard het hele traject te doorlopen. Ideaal dat je alles, op het tekenen bij de notaris na, online kunt regelen in je eigen tijd. En als je vragen hebt deze snel en persoonlijk beantwoord worden. Het dashboard neemt je mee door de hele aanvraag met duidelijke vervolgstappen. Ook houdt je hier goed overzicht van de documenten stroom.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek verhoogd

Als het bij Frits niet lukt, lukt het nergens

Bij andere hypotheek adviseurs was het onmogelijk, bij Frits is het gelukt :)

Duidelijk advies

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Snel duidelijk en goed geregeld

Wij hadden een adviseur elders die er een potje van maakte. Frits gebeld vanaf vakantie en meteen actie en een prijs. Vervolgens verliep alles soepel. Wij gingen wederom op vakantie en in de vakantie alles rond. Ze zochten alleen contact wanneer nodig en met 3 weken was alles rond.

prima advies, duidelijk traject

prima advies, duidelijk traject

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Uitstekende informatie, bereikbaarheid en benaderingswijze

Helemaal top en met een strak planningsproces.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Onafhankelijk advies tegen een scherpe prijs.

Voor wie niet te veel kwijt wil zijn voor zijn advies kosten zit bij frits goed. Ook taxatie en notaris kosten worden tegen scherpe tarieven aangeboden. We hadden een goede klik met onze adviseur Walter, welke alles gewoon in jip en janneke taal uitgelegd . Alles is vanaf je eigen PC goed te volgen en je kunt in alle rust je advies/scenario overdenken voor je een beslissing neemt. Er wordt geen druk gezet om de kiezen voor een bepaalde bank, het advies is echt onafhankelijk en er wordt gekeken naar de product voorwaarden. Hij heeft voor ons het beste advies gegeven en goed meegedacht in onze wensen. Zodra het advies klaar is het aan je zelf hoe snel de afhandeling gaat. Hoe sneller je de documenten hebt geüpload hoe sneller alles klaar is. Kortom schroom niet en laat je hypotheek scannen het kan je een hoop besparen !

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Snel, deskundig en persoonlijk geholpen

Ik ben dik tevreden. Eigen, vaste adviseur die goed adviseert en reageert. Ik voel me beter geserviced en geïnformeerd dan bij mijn laatste ervaring een paar jaar geleden (oversluiten hypotheek) met een van de grote hypotheekadviesketens waar ik ook nog eens meer dan 3.000 euro voor kwijt was. Ik kan me voorstellen dat mensen koudwatervrees hebben om zo'n groot besluit online te nemen maar dat is echt onterecht: de dienstverlening is heel persoonlijk en je krijgt juist veel beter inzicht dan offline.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Wij zijn goed geholpen met professioneel advies.

Hypotheek afgesloten via ikbenfrits.nl. Wij zijn goed geholpen met professioneel advies.
We hadden de hypotheek na een advies gesprek en diverse dashboard berekeningen al snel rond. Documenten uploaden en valideren ging prima via het dashboard.
 Via digid werd de meeste documenten al ingelezen. Dat scheelde ons heel veel tijd. Via een stappenplan in het dashboard weet je precies wat de status is van jou opdracht. Heel overzichtelijk allemaal.

Geen ervaringen met u.

Alleen via e-mail en advertenties uwerzijds.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheekrente vergelijken

Overzichtelijk helder en transparant

Duidelijke communicatie, transparant. Ook het dashboard is een handige tool om de zaken eenvoudig inzichtelijk te krijgen.

geweldig

Net via de site laten bekijken wat de mogelijkheden zijn om mijn bestaande hypotheek te verlengen of oer te sluiten en daarbij het hypotheekbedrag te verhogen. Geweldig snel geholpen en kan ik iedereen aanraden dit te laten onderzoeken om zo met dit neutrale oordeel jou keuze te bepalen hoe nu verder. Ik ga hier mee aan de slag; dus Bedankt Frits

Top eerste gesprek

Eerste gesprek gehad met Jos, Jos was duidelijk over de mogelijkheden en zeer transparant in zijn communicatie!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Snelle, duidelijke en proactieve service

Wij hebben een hypotheek afgesloten als starter en onze hypotheekadviseur was zeer proactief en communicatief. Henk-Jan kon al onze vragen beantworoden en gaf ook ongevraagd advies, wat zeer gewaardeerd werd. Hij heeft ook ervoor gezorgd dat we een hypotheek konden aanvragen net voordat de rente omhoog ging, super fijn dus! Ook was de communicatie in het algeheel zeer snel. We werden meteen op de hoogte gesteld als er bericht was van de bank etc. Ik zou Ikbenfrits, sinds vandaag Frits, zeker aanraden.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Kan geen betere partij bedenken

Zeer tevreden over de manier van adviseren en het begeleiden tijdens volledige proces

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Zeer benaderbaar en ze nemen alle tijd.

Samen met mijn vrouw hadden we een videogesprek. Alles werd duidelijk doorgesproken en uitgelegd. na het gesprek heb ik nog een paar vragen gemaild en die werden dezelfde dag telefonisch beantwoord. Heel prettig allemaal.

Eerlijke en meedenkend

Goede uitleg en meedenkend voor andere problemen

Goed te gebruiken tool

Ik denk dat ik dankzij deze tool een realistische schatting heb kunnen maken van mijn nieuwe situatie, mocht ik een huis kopen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Vlotte communicatie, kundige hypotheekadviseur, met wie we een goede klik hadden

Wij hebben de service vanuit ikbenfrits als zeer prettig ervaren. We hadden een fijn contactpersoon met wie we een goede klik hadden. De communicatie verliep soepel, er werd snel gereageerd, en afspraken inplannen kon vaak al op korte termijn. Het is fjjn dat het ook mogelijk is om afspraken in de avond in te plannen. We hebben nooit hinder ervaren van het feit dat alles online is. Wij hebben dat juist als erg prettig ervaren. We zijn goed geadviseerd voor onze hypotheek, er werd voortdurend met ons mee gedacht. Wij zouden het anderen aanbevelen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Zeer goede service en duidelijk informatie

Zeer goed advies Makkelijk bereikbaar en goed contact Email Persoonlijke omgeving website Opvolging

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek verhoogd

Duidelijke, betrouwbare informatie.

Persoonlijke benadering en goede bereikbaarheid. Hulp bij het verzamelen van de stukken wordt geboden waar nodig.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Top service en advies, altijd digitaal inzichtelijk

Door prettige gesprekken waar in je alles kunt vragen en heldere uitleg krijgt, en door het hebben van een digitaal dossier met handige rekentool en inzicht in verschillende scenario's, is Ikbenfrits een aanrader. Je kunt hierdoor als klant een bewuste keuze maken voor de hypotheek die bij je past. Snelle reactietijd op iedere vraag, wordt goed meegedacht met je eigen situatie en worden verschillende keuzemogelijkheden besproken. Kortom, ikbenfrits is de juiste keuze!

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.