Slecht

Ik krijg steeds een foutmelding dat mijn inkomen niet goed is gevuld. Na 4x invullen ben ik het zat.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

goed advies, helaas niet meer van belang

Om mijn zoon te steunen bij zijn aankoop van een huis, contact opgenomen met ikbenfrits.nl om op mijn huis een hypotheek te nemen om de overwaarde te benutten. Maar de financiering van zijn huis kwam toch niet rond, dus dit traject moest helaas worden gestopt. Over de snelheid en deskundigheid van ikbenfrits.nl niets dan lof

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheekrente vergelijken

Zorgeloze ervaring

Een hypotheek regelen, met alle benodigde documentatie en vaak in relatief korte tijd, ik vond het best spannend. Je hoort van dat er op het laatst nog van alles geregeld moet worden en daar zag ik wel tegenop van tevoren. Wij zijn geholpen door Humbert, ontzettend aardige man die alle tijd voor je neemt. Natuurlijk heeft hij een planning, maar je krijgt niet de indruk dat alles gehaast moet gebeuren. Communicatie verloopt ook erg soepel, iedereen die ik aan de telefoon heb gehad was erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wat je zelf dient te regelen is duidelijk te vinden op je eigen dashboard. Er zit wel even tijd in om alles bij elkaar te verzamelen, maar aangezien vrijwel alles tegenwoordig digitaal gaat zelfs dat verrassend eenvoudig. Ik kan ze alleen maar aanraden!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Uitstekende en zeer vriendelijke hulp geboden bij aangaan van een hypotheek

Zeer aangenaam, vriendelijk personeel, goede prijzen en vlotte communicatie maken ikbenfrits voor mij een behoorlijke aanrader!

Professioneel en adequaat

Professionele en adequate informatie waarbij de vriendelijke benadering opvalt. Dit is tweede keer dat ik gebruik maak van deze organisatie en tot nu toe gaat het prima. M.u.v. een vertraging in inzage dossier vanwege kennelijk een pc systeem probleem. Ben er van overuigd dat dit opgelost wordt.

Overzichtelijk

Overzichtelijk.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheekrente vergelijken

Goede en duidelijke informatie, vriendelijke medewerkers en zij reageerden regelmatig zelfs 's avonds en in het weekend op vragen die per mail gestuurd waren. Al met al was alles heel snel en zeker naar wens geregeld.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Vriendelijk en duidelijk geholpen zonder verrassingen

Vriendelijke adviseur die alles duidelijk uitlegt

Perfect rekentool

Wil toch weten waar je aan toe bent als je plannen hebt om te verhuizen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Prima info over kopen van een huis

Heldere uitleg en over veel onderwerpen informatie te vinden

Helderheid, inzicht & fijn contact

Ons oriënterende gesprek met "Frits" is voor ons heel verhelderend geweest, dankzij het dashboard achter de site en de geduldige en rustige uitleg van Eduard Knape. Voor het eerst kunnen we nu goed voorafgaand aan het koopproces via dit dashboard inzicht krijgen in de verschillende opties en knoppen waar we aan kunnen draaien. Dat maakt dat je beter voorbereid snel kan bieden, met een goed inzicht in je mogelijkheden. In deze markt is dat heel fijn!! We hopen dat we snel met Eduard het proces voor verkrijgen hypotheek kunnen afronden! So Far, so Good!!

Uitsekend

Snelle en duidelijke opzet. Integer en zonder verborgen "kleine lettertjes"

Prima site

Geeft antwoord op mijn vraag: Duidelijk.

Uitstekend service!

Het was een goede keuze om de hypotheek via ikbenfrits te regelen. Ons adviseur had altijd gehoor!

Eenvoudig en adequaat

Anno 2021 is dit een super oplossing. Niemand heeft meer tijd of zin in een adviseur over de vloer in de avond na een dag hard werken. We leven in een tijd waarin je alles kan doen online dus waarom niet een hypotheek oversluiten (in ons geval). Het advies was goed en alles kan worden geregeld van taxatie van het huis tot een notaris. Het hypotheek gesprek ging nog wel aan de keukentafel maar gewoon per telefoon met hun handige online omgeving waar je samen doorheen loopt.

Professioneel en deskundig

Erg blij met Ik ben Frits, wij hadden Eduard en Nathalie 2 toppers! Super fijn contact gehad, Hebben veel geduld en luisteren goed, geven snel reactie en goed bereikbaar. Ook als je een domme vraag hebt wordt deze niet als "whatever" beschouwd. (Ik had er nogal een aantal als starters haha) Complimenten aan dit fijne team van Ik ben Frits. Aanrader! Mvg Raoul Ermans en Mahayla Spanjaard

Is goed

Duidelijke omschrijving en gemakkelijk te volgen

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Verhelderend

Een meevaller!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Maandlasten berekenen

Gemakkelijk en overzichtelijk

Wij hebben een goed contact gehad met onze hypotheekadviseur. Het was in het begin wel een beetje wennen aan het feit dat je naar het algemene nummer moet bellen en niet rechtstreeks je hypotheekadviseur kan bellen. Maar we werden altijd goed geholpen (snel teruggebeld of geholpen door iemand anders). Daarnaast was de backoffice goed bereikbaar en op de hoogte van ons dossier toen onze eigen hypotheekadviseur op vakantie was. Dat heeft de aanvraag niet vertraagd! Wat we wel opvallend vonden is dat er niet werd verteld dat je voor een deel een aflossingsvrije hypotheek kon afsluiten. Gelukkig kwamen we hier zelf mee en is dit alsnog gelukt. Maar dat zou het advies helemaal compleet maken. Al met al zijn we tevreden!

Superduidelijk!

Het was makkelijk in te vullen en duidelijke uitleg. Top.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Goede hypotheek berekening

Nette en begrijpelijke website

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Handig, super duidelijk en alles online

Handig, super duidelijk en alles online, ik ben goed geholpen en lekker vlot.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Uitstekend proces met inzichtelijke keuzes

Inzichtelijk dasboard en goede (telefonische) begeleiding

teleurstellend

Ik vond de service ronduit slecht deze keer. Dit was de tweede keer dat ik zaken deed met ikbenfrits. Eerste keer was top en heb ik het iedereen aangeraden! Maar nu: - Moeilijk bereikbaar bij de backoffice - Backoffice is niet vriendelijk en weet nergens antwoord op te geven. - We hebben het verkeerde advies gekregen (en ja dit is met een compensatie ''goed gemaakt'') maar je betaald voor advies en dan krijg je het onjuiste. - Communicatie was slecht, we moesten aantal keer mailen wat de status was. - Als doorstromer is het automatische systeem niet erg makkelijk om in te vullen. Wij moesten in een korte tijd een hypotheek regelen en dit hebben we ook aangegeven. We hadden liever gehoord dat er niet genoeg mankracht was o.i.d. dan waren we ergens anders gegaan. Nu hadden we niet meer de optie om ergens anders te gaan en kregen we korting onder het mom van '' en als je het niet mee eens bent met deze korting dan ga je toch alsnog ergens anders''. Niet netjes!

Ikbenfrits begrijpt goed hypotheekadvies anno 2021

Ikbenfrits is een moderne en competente hypotheekadviseur. De uitstekende onlineomgeving en het video/telefonische advies zorgen ervoor dat je nauwelijks merkt dat je geen fysieke ontmoeting met je adviseur hebt. In een tijd dat men toch graag alles thuis van achter het bureau regelt, is Ikbenfrits een zeer goede keus.

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.