Goede deskundige hulp

Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met Ikbenfrits! Iedereen die ik gesproken heb was deskundig en vriendelijk.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Duidelijke start, helder proces en prima afronding

Bij ikbenfrits een hypotheek overgesloten. Fijne tool om een beginberekening te maken en vrijblijven te laten toetsen voor iemand die meer kennis van heeft. Vervolgens is het what you see is what you get, fijne samenwerking gehad.

Duurzame ondersteuning en service

Hoewel we meer als 6 jaar geleden geholpen zijn door deze club, blijven ze ons positief ondersteunen bij onze nieuwe vragen en verzoeken en, omdat er nog geen nieuwe hypotheek nodig is, helpen ze ons kosteloos. Ook nu onze gegevens niet mee in hun bezit zijn. Hypotheek-nazorg noemde onze consulent het. Heel aangenaam, maar zeker deskundig en doeltreffend!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Goede tussenpersoon voor regelen van je hypotheek

Ik heb bij toeval website van Ikbenfrits.nl gezien. We waren bezig met onze hypotheek over te sluiten, maar vanwege pandemie, is lastig om afspraak te maken met hypotheekadviseur. We hebben goed geholpen door Paul de Wildt ( onze adviseur), prettig kennismaking gesprek en daarna vervolg gesprek en kiezen van de bank. Alles verliep soepel, wij kunnen ook taxateur en notaris via ikbenfrits regelen. De dashboard is erg handig om te volgen en terug te lezen. De stappen die wordt gemaakt ook erg duidelijk. Uploaden van de documenten kan makkelijker. De kosten ook duidelijk, geen adertje onder het gras. Wij zijn tevreden met de service van ikbenfrits! Vorige week onze hypotheek al gepasseerd.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Ikbenfrits heeft voortdurend met ons meegedacht

Ikbenfrits was gedurende het hele proces van eerste gesprek tot ondertekening goed bereikbaar en reageerde snel op aanvullende vragen. Het systeem waarin stukken kunnen worden geüpload is overzichtelijk, waardoor je op elk moment precies weet waar je staat en wat er nog moet gebeuren. Bij onze aanvraag was haast geboden; Ikbenfrits heeft daarin voortdurend meegedacht, waardoor de financiering op tijd rond is gekomen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Online maatwerk waar je je goed bij voelt!

Super fijn online persoonlijk advies. Er werd van kennismaking tot het afsluiten continu gekeken naar onze persoonlijke situatie en onze opgegeven wensen. Er zijn meerdere scenarios uitgewerkt om uiteindelijk de meest passende te hebben doorgezet. Tussendoor veel ruimte om vragen te stellen waar altijd binnen 1 werkdag reactie op is gekomen. We geloven erin dat wij de beste hypotheek hebben afgesloten die bij onze persoonlijke situatie past.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

ik weet nu dat ik voorlopig niet ga oversluiten

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Goede prijs kwaliteit verhouding, levert service af

Betrokken partij. Kan in het weekend of later op de dag afspreken. Reageert snel op vragen, zoekt de zaken voor je uit en de prijs is vele malen goedkoper dan bij veel andere partij.

Duidelijk

Makkelijk in te vullen. Resultaat duidelijk

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Waanzin dat deze organisatie financiële producten verkoopt en advies levert!

Tja, waar moet ik beginnen... - afstandelijk (lijkt wel een klantcontactcentrum maar dan zonder dat je geholpen wordt) - Slecht advies, met verkeerde informatie...echt waar - Je wordt nooit teruggebeld als je iemand nodig hebt en er is maar 1 algemeen nummer - Het systeem waar je al je documenten in kunt uploaden geeft foutmeldingen waardoor het proces enorm vertraagd. - Het systeem is zo ingericht dat 60% van de gevallen effectief afgehandeld kunnen worden. Maar is jouw/jullie situatie een beetje anders. Werkt het voor geen meter! Amateuristisch ten top! Geef 500 euro meer uit en bespaar je een hele hoop ellende!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Duidelijke stappen en transparant over kosten

Ik heb met meerdere adviseurs een oriënterend gesprek gevoerd maar kreeg alleen bij ikbenfrits het gevoel dat de adviseur echt in mijn belang handelt en de juiste vragen stelde.

Snel, duidelijk en verrassend 'relaxed'

Ikbenfrits heeft ons ontzettend goed geholpen met het verkrijgen van onze hypotheek. Handige tools waardoor je direct weet hoeveel je kunt lenen. Vervolgens snel en duidelijk geholpen door Judie en Froukje. Ik had niet verwacht dat zoiets groots en belangrijks zo relaxed zou verlopen. Bedankt!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Uitstekend geholpen door de medewerkers van Ikbenfrits

Uitstekend geholpen en altijd goed te woord gestaan door Ward en Nathalie van Ikbenfrits. Waren erg goed bereikbaar binnen de openingstijden. Hebben onze eerste hypotheek af kunnen sluiten via hier, de 1e bank deed alleen heel moeilijk helaas en bleef dat ook doen, we zijn toen in de laatste week nog overgestapt naar een andere verstrekker en dit is boven verwachting zo vlug gegaan ook door het goed erbovenop zitten van Nathalie en Ward, waardoor alles goed gekomen is en we de hypotheek nu rond hebben. Bedankt voor alles beide!

Prima geholpen, duidelijk verhaal

Het proces werd duidelijk uitgelegd en alle mogelijkheden werden besproken. Er werd niet geheimzinnig gedaan over de kosten.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Top! Hypotheek vlekkeloos afgesloten.

Hypotheek afgesloten binnen een aantal weken. Altijd klaar voor vragen waarop je snel en kundig antwoord krijgt.

Deskundig en laagdrempelig

Erg tevreden.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

super! straks lekker lage maandlasten!

Fijn en duidelijk geholpen en door het stappenplan van het oversluiten heen geholpen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Prettig en duidelijk, geen gepush!

Duidelijke site, goed advies, prettig gesprek, goede tarieven, stapsgewijs mogelijkheid om ja of nee te zeggen, geen dwang.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Zeer klantvriendelijk en begrijpelijk dashboard

Het dashboard van ikbenfrits.nl is heel klantvriendelijk en overzichtelijk. Je kan heel makkelijk aan wat knoppen draaien om te zien wat hiervan de gevolgen zijn. Alle gesprekken hebben binnen 24 uur plaatsgevonden, ook tussentijds prettig contact en juiste informatie vanuit de adviseur.

Mooie tool

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Ik ben nog niet klaar met mijn ervaring dus gek moment om te delen

Ikheb alleen een korte hypotheek berekening gedaan, deze was best ok maar ook best veel info uitgevraagd al

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Makkelijke en duidelijke optie om hypotheek over- of af te sluiten

Eenvoudig proces met goede ondersteuning en duidelijk advies. Makkelijk om zoveel mogelijk zelf te regelen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Het is super makkelijk, snel en inzichtelijk om je hypotheek te regelen via Ikbenfrits!

Ik ben blij met Ikbenfrits, mijn hypotheek (als zzp'er) is super snel geregeld met een goed advies. Ze denken mee, staan open voor vragen en wat heerlijk is: alles online en vanuit huis. Heel makkelijk!

Deskundig advies

In het adviesgesprek werd het proces voor het afsluiten van een hypotheek goed toegelicht. Daarnaast kreeg ik ook duidelijk uitleg over de mogelijkheden om naast een hypotheek ook een familiehypotheek lening af te sluiten. Al met al ben ik zeer tevreden met de service.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Jammer dat ik de rente niet kan aanpassen

Er wordt nu standaard met de laagste rente gerekend. Maar de laagste rente is niet het enige interessante, in mijn geval is de rente dus hoger, maar dit kan ik niet aanpassen in de tool. Verder super handig, op dit puntje na.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.