prima tool!

Duidelijke tool, met goede berekening. Maar als je hypotheekproduct er niet tussen staat, komt er geen duidelijke analyse. Het zou mooi zijn als er een extra optie komt : "mijn product staat er niet bij"

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Online een hypotheek afsluiten is nog leuk ook!

Ik vond het een fijne ervaring dat online een hypotheek afsluiten toch persoonlijk kan zijn.

Super, transparant en duidelijk

Heel erg snel, duidelijk en concreet! Alles in Jip en Janneke taal en ook s' avonds bereikbaar. Tevens goed en makkelijke contact met Glenn en Max. Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

financierings voorbehoud bijna overschreden!

Begin contact ging snel en goed. Formulieren snel geupload en snel een rentevoorstel. Daarna begon de ellende. Alle gevraagde info geleverd, toen kwamen er 10 extra vragen. Info snel geleverd maar eerst was een taxatie niet nodig, toen wel (binnen 3 dagen geregeld, was snel) . Nulverklaring van mijn BV zou via Raadhuijs in Den Haag geleverd kunnen worden (duurt 5 dagen). Uiteindelijk had ik deze en is deze afgekeurd door Triodos bank. Toen moest ik beginbalans van BV ophoesten, maar er waren geen cijfers (doorlopend boekjaar). Alsnog cijfers via accountant laten opmaken (weer 5 dagen verder). Toen moest ik out of the blue een voorlopige IB 2020 inleveren terwijl er nog niets is ingeleverd bij accountant. Jammer dat ik volledig uit mijn slof heb moeten schieten, dat het steeds onzinniger werd en heeft Frits geacteerd richting Triodos en werd een en ander terug gedraaid. 3 Dagen voor sluiten termijn was het alsnog geregeld.... Ik vind dat ik geadviseerd had moeten worden over Triodos en hun werkwijze. Ik stond op het verkeerde been. Binnendienst van Frits werd ook moedeloos en heeft erg haar best gedaan, maar gaan we niet weer doen!

Goed advies

Fijn om ff te kunnen sparren over je situatie zonder dat daar gelijk allerlei consequenties en kosten aan vast zitten

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheekrente vergelijken

Goed duidelijk advies

Advies was niet veranderen van huidige hypotheek.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Goed en duidelijk advies!

Fijn telefoon gesprek gehad, alles was duidelijk!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Deskundige medewerkers die zeer klantgericht en klantvriendelijk zijn.

Bij onze voorgaande hypotheekadviseur hebben wij een negatieve ervaring gehad. Daarom zijn we op zoek gegaan naar iemand anders. De reviews van ikbenfrits waren zo goed dat we het eerste contact zijn aangegaan. We hebben direct contact gekregen met Vincent. De eerste gesprekken waren vrijblijvend. Deze kweekten voor ons zoveel vertrouwen dat we verder zijn gegaan met ikbenfrits. Vincent heeft ons goed geholpen, geluisterd naar de wensen en passende adviezen gegeven. De berekeningen zijn inzichtelijk via een dashboard. Het is fijn om daar mee te werken. Ook Amy van de backoffice heeft ons goed geholpen. We ontvingen zeer snel antwoord op onze vragen en we werden duidelijk en goed geïnformeerd over de voortgang in het traject. Onze hypotheek is bijna rond. We verwachten snel te kunnen proosten op een goed resultaat.

Goede prijs kwaliteit verhouding

de stappen om tot een starters hypotheek te komen waren helder en makkelijk te volgen. het contact via telefoon en mail verliep vlot en positief. Doen wat ze moeten doen, voor een mooie prijs.

Top.

Goed geholpen door Marco. Legt alles duidelijk uit, neemt de tijd en heeft veel kennis van zaken. Zeer prettig. Thanks.

Duidelijk, snel en vriendelijk

Wij zijn goed geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor ons eerste huis. Alles is ons in duidelijke taal uitgelegd en je hebt zelf erg veel controle over hoe snel het proces doordat je documenten al snel kan uploaden. Je hebt ook zelf online inzicht in wat er gebeurt en uit welke banken je kan kiezen, ook erg prettig. Kortom, zeer tevreden!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Niet alles helemaal duidelijk.

Berekening maandbedrag, daar kan ik geen touw aan vastknopen.

Onafhankelijk en eerlijk advies

Alles wordt duidelijk uitgelegd door een terzake deskundige adviseur. Het proces van oversluiten werd van te voren goed duidelijk gemaakt in het online dashboard. Je weet precies wat er nodig is aan informatie en documenten en je weet ook van te voren wanneer het geld gaat kosten en hoe veel. In ons geval werd tijdens het tweede adviesgesprek duidelijk dat oversluiten niet zinvol was. Dat werd ook eerlijk gezegd en betekende dus voor ons geen kosten en voor IkbenFrits geen inkomsten. Wij weten nu wel precies waar we staan. Top!

Helder en uitgebreid

Top tool

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

De beste weg naar een goed advies

Goed advies gehad. Met de opties die besproken zijn overgestapt Op een nieuwe hypotheek. Dank voor de goede hulp

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Makkelijk, snel en betaalbaar hypotheekadvies

Wij zijn erg tevreden met Ikbenfrits. Onze adviseurs waren vriendelijk, deskundig en hielden ons goed op de hoogte van de status van de aanvraag. Daarnaast konden we makkelijk afspraken plannen, ook buiten de reguliere werktijden. Super groot voordeel als je beide fulltime werkt!

Snelle inzicht en duidelijkheid

Snelle berekening via de rekentool en snel antwoord op mijn vraag of oversluiten momenteel een goede keus is.

Prima tool

Fantastische software en persoonlijke benadering in 1e gesprek

Door ziekte werd mijn afspraak dezelfde dag nog door een collega overgenomen. Goed geregeld! Zij blijft nu onze adviseur, gedurende het hele proces, erg prettig! De software is echt geweldig, daar kun je zelf vooraf mee aan de slag, waarbij je in het eerste gesprek nadere toelichting en advies krijgt.

Overzichtelijk en snel

Fijn deze service, geeft inzicht!

Professioneel op alle vlakken

Mijn situatie was niet zo gemakkelijk Uiteindelijk heeft IkbenFrits voor elkaar gekregen wat bij andere adviseurs niet lukte. Het hele proces heb ik als zeer spannend, maar soepel lopend ervaren

prima bedrijf

Bij de start van mijn aanvraag,heb ik vooraf een duidelijke uitleg gehad

Perfecte persoonlijke begeleiding

Vriendelijk begeleiding! Er wordt echt de tijd voor je genomen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Goede klantenservice en goede tool

Erg tevreden over de tooling en de service van ikbenfrits.

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.