Inzichtelijk, efficiënt, vlot en vriendelijk

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met ikbenfrits.nl. Vanaf het eerste gesprek tot en met het eind ben ik vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd. Peter en Roberto stonden altijd klaar om vragen van mijn zijde te beantwoorden. We hadden wel wat pech met een taxatierapport die wat slordig was opgesteld, waardoor ik (wat niet geheel de afspraak was) zelf contact moest opnemen met de taxateur om deze te laten corrigeren. Dit doet echter niet af aan de overall goede ervaring die ik met ikbenfrits.nl heb gehad. Ik zou een ieder dan ook aanraden om met hen in zee te gaan.

T O P !

Als je een hypotheek wilt aanvragen dan is Ikbenfrits een solide en betrouwbare partner in het hele proces. De vakkundige adviezen van Glenn en de administratieve verwerking van de backoffice zorgden voor een rimpelloos traject van aanvraag tot toekenning. Heel fijn! En tamelijk zorgeloos als je je documenten maar op orde hebt. Een hartelijk dank aan Ikbenfrits voor de hulp, advies en begeleiding!

Super snel boven verwachting

Zeer teleurstellend

Wij hebben een hypotheekadvies gevraagd bij Ikbenfrits. Na een eerste vraag via de chat waarop geen inhoudelijk antwoord kwam is een gesprek ingepland. Nadat we alle gegevens hadden aangeleverd vond het online gesprek plaats. In dit gesprek kwamen een aantal vragen op tafel waar de adviseur geen direct antwoord op wist. Hij zou hier nog bij ons op terugkomen. Vanaf dat moment was het onmogelijk om nog contact te krijgen met Ikbenfrits. Zelfs op mijn mail met het verzoek om alle door ons aangeleverde gegevens te wissen is niet meer gereageerd. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Als je een hypotheekadvies nodig hebt voor iets meer dan een standaardhypotheek moet je absoluut niet bij Ikbenfrits zijn!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Vlot, klantvriendelijk en bij de tijd

Her eerste gesprek was naar aanleiding van de online rekentool. Deze hebben we in een persoonlijk gesprek verder uitgediept

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Een hele positieve ervaring!

Wij zijn door de adviseur van Ikbenfrits heel goed geholpen. We hebben een duidelijk advies gekregen en we zijn het gehele traject goed begeleid. Alles is helder uitgelegd. Ook wanneer je het niet snapt of voor de zoveelste keer met vragen komt, wordt het nog steeds rustig en positief uitgelegd. Wij hebben het advies traject als positief ervaren.

Enormg Goede service en duidelijk

Voor het eerst kennis gemaakt met Ik ben Frits. We hebben via deze site onze hypotheek, ivm de lage rente, aangepast en een nieuwe hypotheek afgesloten. We kunnen dit aanbevelen. De kennis van de adviseurs is enorm goed. Ze begeleiden je door alles stappen heen en zijn goed bereikbaar als je vragen hebt. Dit kan via de chat (waar hun collega's ook in jouw dossier kunnen en je gelijk antwoord kunnen geven) of via een belafspraak of mail. Hun adviezen waren erg goed en via deze duidelijke site (waar je een eigen beveiligde account krijgt) kun je alle stappen zien en doorlopen. Wat wij belangrijk vonden is dat alles in Jip en Janneke taal werd uitgelegd. Onze kennis ligt niet echt bij hypotheken. :-) Dit werd perfect gedaan wat veel vertrouwen geeft.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Goede inzicht

Alleen is niet duidelijk geworden of het "levendeel" in de betaalde levensverzekering vrijgemaakt kan worden.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Overzicht en flexibel proces, goed advies

Flexibel proces, je hoeft niet in twee contactmomenten op een kantoortje te beslissen over je hypotheek maar kunt op de momenten dat het jou schikt via de webapplicatie alles terugvinden, een beetje spelen met de cijfers en zo vaak als je wilt tussendoor om advies vragen

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Een top bedrijf waar je dus echt iets aan hebt

Hypotheek aanvraag met alles wat erbij komt kijken (taxatie rapport, offerte aanbod, NHG, verzekering, bank keuze, advies, goedgekeurd hypotheek en dergelijke) duurde maar 3 weken. Je bent altijd op de hoogte van de laatste status. Je mag alle vragen stellen dat je maar wilt en je krijgt erg snel antwoord. Ik kan me niet voorstellen dat het nog beter zou kunnen of sneller. Top werk!!!!!

Zeer prettig!

Onze ervaring met het gesprek was zeer positief. Al snel voelden wij ons op ons gemak. De deskundigheid is zeer goed. Ook wordt er goed mee gedacht aan de mogelijkheden en wat op onze situatie het beste past. Even wat humor er tussendoor maakt het gesprek erg fijn. Wij weten waar we aan toe zijn en nu kunnen wij gerichter gaan kijken naar een koopwoning.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

De hypotheek is afgesloten, maar daar is ook alles mee gezegd

Wij kozen voor ikbenfrits, omdat deze goed aangeschreven stond en werd aangeraden door de consumentenbond. Echter, zijn wij van een koude kermis thuisgekomen en hadden we met liefde meer betaald voor een betere service. Uiteindelijk hebben wij meer tijd besteed aan dit hele proces dan we hadden gehoopt; daarvoor schakelden wij dan ook een hypotheekadviseur in, zodat deze je een hoop zorgen uit handen kan nemen. Dat is helaas niet gebeurd. De bereikbaarheid van de eigen adviseur is ronduit slecht. Er wordt altijd met een algemeen nummer gebeld, zodat je de adviseur nooit direct kunt terugbellen. Deze was in ons geval ook altijd onbereikbaar op het moment dat we hem nodig hadden. Daarnaast werden de gemaakte afspraken niet nagekomen; deze waren dubbel gepland in de agenda van de adviseur of helemaal niet doorgekomen, waardoor wij voor niks zaten te wachten. Ook de digitale afhandeling van de aanvraag liet te wensen over. Het enige wat nog nodig was voor het indienen van onze aanvraag was een stempel op de paspoorten. Dit heeft dágen geduurd, omdat de enige persoon die dit kon doen, digitaal onbereikbaar was. Als reden hiervoor werd gegeven dat dit kwam door de thuiswerk-situatie (we hebben het hier over oktober 2020, níet over maart/april!). Als klap op de vuurpijl ging onze adviseur midden in onze aanvraag (nadat hij zelf had benadrukt dat er haast bij was gezien de lange doorlooptijden), zonder ook maar iets door te geven aan iemand, op vakantie. Wij waren hier niet van op de hoogte en onze aanvraag werd niet overgedragen en lag dus stil. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar dat is zeker niet te danken aan de service van ikbenfrits. We hebben er zelf urenlang achteraan moeten bellen en bovenop moeten zitten. Als je ontzorgd wilt worden bij de aanvraag van je hypotheek, moet je zeker niet in zee gaan met ikbenfrits. Achteraf kregen we een feedback formulier toegestuurd waarin wij deze punten beschreven hebben. Hier hebben we nooit wat op teruggehoord.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Advies waar je op kunt kopen

Ikbenfrits biedt een eerlijke prijs, is zeer snel te bereiken en ijzersterk in het grafisch weergeven van het proces en de benodigde informatie. Vooral het vooraf berekenen van de maximale hypotheek is uitgebreid. Dit geeft meer vertrouwen in wat wel en niet kan. Ook het adviesgesprek verliep goed en overzichtelijke door de slimme weergaven.

Snelle hypotheekaanvraag

De aanvraag voor mijn hypotheek ging heel snel. Al moest er nog op het laatste moment een document ingevuld worden wat de aanvraag een week vertraagd heeft.

Deskundig en duidelijk

Als je een hypotheek advies nodig hebt dan is deze zeker de moeite waard, alleen zit mijn keuze voor execution only er helaas niet bij.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Goed advies, smooth en snel

Geweldig advies gekregen van Timothy. Normaliter gaan we dit soort trajecten liever ‘fysiek’ in met face2face contact. Echt totaal geen hinder ondervonden van het virtueel contact. Bereikbaarheid was top, vrijwel alle vragen werden binnen een paar uur beantwoord. Verwachtingen waren goed gemanaged, geen verrassingen bij het aanvragen van de hypotheek. Backoffice was ook heel goed bereikbaar. Wij raden ikbenfrits iedereen aan!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

een prettig gevoel vanaf het eerste tot het laatste telefoontje

nadat ik een eerste kennis afspraak had waarbij mij duidelijke werd uitgelegd hoe het proces verloopt ben ik op huizenjacht gegaan. voor mij persoonlijk verliep het gelukkig allemaal heel snel. Als ik vragen had werd ik terug gebeld en werd mijn vraag beantwoord. al met al een prettige ervaring.

Prettig contactpersoon

Mijn contact persoon was erg vriendelijk, hield mij goed op de hoogte, alleen was alles telefonisch. In de toekomst zou ik het fijn vinden als het ook in een mail zou komen wat er besproken is, zodat dit terug te lezen is.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Uitstekende wijze van advies en inzicht in je hypotheek situatie

Fijne wijze van werken. Transparant en duidelijk intuïtief programma wat je snel helpt met de adviseur zicht te krijgen op situatie en mogelijkheden.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Duidelijk proces en een aangename ervaring

Op het eerste oog leek het gek om degene, die je gaat helpen, niet in de ogen aan te kunnen kijken. Maar Eduard heeft alle twijfel weggenomen door zijn kennis en expertise. Het aanleveren van documenten is erg makkelijk, zolang je weet hoe je alles kan verzamelen in pdf vorm. Voor mensen met affiniteit voor computerwerk is dit een ideale omgeving. Naderhand constant goed op de hoogte gehouden door Mireille, elke stap van de aanvraag heeft zij snel en adequaat behandeld.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Duidelijk en erg verhelderend. Sta weer met de voeten op de grond

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Hypotheek aangevraagd met Mohamed Aakouk, een Topper!

Wij zijn uitstekend geholpen door Mohamed Aakouk. Hij neem zijn tijd, staat open voor vragen en legt alles duidelijk uit. Hij doet er alles aan om aan alle wensen te voldoen, kortom een topper!

Behulpzaam, persoonlijk, inzichtelijk

Ikbenfrits heeft erg vriendelijke, behulpzame mensen die de tijd voor je nemen. Door het digitale dashboard heb je alle documenten en informatie handig bij elkaar. Door de visualisaties van hypotheekscenarios werd inzichtelijk hoe de hypotheek was opgebouwd en waar bepaalde keuzes toe zouden leiden. Dat gaf een gevoel van controle bij het kiezen van de beste hypotheek.

Klantgericht en transparant

Goede service zonder winstbejag. Men neemt de tijd voor je. We hebben onze rente met een vertrouwd gevoel omgezet dankzij hun deskundige hulp.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Snel, overzichtelijk en deskundig geholpen met onze eerste hypotheek

Als starters vonden wij het afsluiten van een hypotheek best spannend. Er is zoveel informatie beschikbaar dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en ten tijde van afsluiten (jul. 2020) was het ontzettend druk bij alle hypotheekverstrekkers. Bij ikbenfrits konden wij al onze vragen en zorgen kwijt en zijn wij ontzettend goed geholpen door onze adviseur Wayne Jansen, geen vraag was te gek. Het online dashboard maakte het proces overzichtelijk, het was duidelijk welke stappen genomen moesten worden en wat de laatste status was. Uiteindelijk hebben wij de hypotheek van gesprek tot goedkeuring in 3 weken kunnen afronden.

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.