Professioneel en klantvriendelijk

Zeer prettige verwerking op de website. Professioneel en klantvriendelijk.

Iets klopt niet

Ik heb mijn gegevens ingevoerd en ik krijg een maandbedrag die meer dan het dubbele is van wat ik nu betaal. Terwijl de rente lager is en ik niks meefinancieren wil. En toch wordt me aangeraden over te sluiten. Raar! Zit ergens een foutje in het programma?

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Maandlasten berekenen

Prima hulp en advies

Perfecte uitleg en een duidelijke aanvulling op de kennis inmiddels opgedaan. En een groot voordeel, dat er een apart rapport gegenereerd wordt, waarin alle afwegingen duidelijk omschreven worden. Dit kan als onderbouwing dienen voor de uiteindelijke keuze.

Makkelijk

Makkelijk en informatief

Uitdagende casus, uitstekend resultaat

Ben zeer tevreden met de service die verleent is vanuit ikbenfrits. In corona tijd een hypotheek realiseren voor 2 zzp'ers waarbij er 1 minder dan 3 jaar onderneemt is een uitdaging. Helemaal als de woning en kavels ook nog wat uitdagende elementen bevatten. Goed advies, snelle doorlooptijd, prima service. Ikbenfrits bedankt!

Top geregeld

Een uitstekende ervaring

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Prima werkwijze (in Coronatijd). Nog wel enkele verbetering mogelijk.

Afhandeling van dossier was voldoende adequaat. Specifieke vragen konden niet altijd direct beantwoord worden. De bereikbaarheid van Ikbenfrits viel mij tegen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Helder overzicht binnen een paar minuten

Helder overzicht over wat je globaal kunt lenen in een paar minuten. Heel fijn!

Een super ervaring!

Ik geef niet snel complimenten maar in dit geval is het helemaal terecht, wat een service! Heel goed meedenken van de adviseur, een goede portal, snelle feedback, mooie tools voor jezelf.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

goed contact, en goede hulp gehad

nadat ik een eerdere afwijzing had gehad bij Hypotrust, was mijn hoop ver te zoeken... na het eerste gesprek met Wayne voelde ik: YES, t gaat nu wel lukken. Dat gaf me zo'n vertrouwd gevoel al na het eerste gesprek. tussendoor met vragen altijd gelijk antwoord gekregen en duidelijk. GEWOON TOP, en Wendy jij ook!!! super bedankt..

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Zeer tevreden met oversluiten

Prima ervaring, was allemaal best ingewikkeld maar alle lof voor Martin, rustig, keurig en kundig, niet dwingend, alle ruimte voor jouw eigen mening, stipt op tijd, Martin en de mensen die ik eerder sprak, mooi gewerkt, ik ben een zeer tevreden klant van jullie geweest, groet uit Enschede van Guido

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Deskundig, snel, en onwijs klantvriendelijk

Mijn eerste hypotheekaanvraag had niet soepeler kunnen verlopen - prettig contact, duidelijk advies en een top dashboard. Al met al uitstekend geholpen door ikbenFrits. Bijzondere dank aan Sven voor zijn inzichtelijke, duidelijke en klantgerichte advies!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Fffgg

Ggggh

Duidelijk

Overzichtelijk maar ah einde minder

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Duidelijk en voor ieder begrijpelijk

Super behandeling van het begin tot het einde.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Je krijgt waar je om vraagt!

ik wist niet wat te verwachten, maar de vragen zijn simpel en antwoorden zijn helder en duidelijk.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Kundig, snel, modern en eerlijke prijs!

Ikbenfrits heeft betrokken medewerkers die niet onderdoen voor hypotheek adviseurs met een fysiek kantoor. Mijn hypotheek was zeer vlot rond en met goed advies en veel inzet van de medewerkers. Erg tevreden over!

Deskundige adviseur

Inventarisatie gesprek gehad voor hypotheek. Duidelijke antwoorden op mijn vragen en de tool is ook goed uitgelegd.

Transparant, eerlijk, duidelijk

Het advies van Frits is transparant, eerlijk en duidelijk. Eerdere ervaringen met hypotheekadviseurs gaven een heel ander beeld: verkopen van woekerpolissen etc. Een verademing dus.

Zeer postief

Duidelijke website die aangeeft wat er wel en niet mogelijk is. Je krijgt een eerlijk advies of het wel of niet verstandig is om over te sluiten.

snel en duidelijk

Snel en duidelijk inzicht in de mogelijkheden gekregen

Goede kwaliteit /prijsverhouding

De keuze uit banken was ruim voldoende en de mensen waren kundig.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Best beschikbare app voor hypotheek berekening

In vergelijking met andere tools om hypotheek te berekenen is frits het beste

Slecht

2 maanden bezig geweest om een correcte offerte te krijgen. Nadat dat niet gelukt is ben ik overgestapt naar een andere adviseur en binnen 6 weken naar de notaris (het kan dus wel ikbenfrits...). Willem van der Valk, de "adviseur" die snapt er helemaal niets van. Je moet ieder gesprek uitleggen wie je bent en wat je wensen zijn. Vervolgens belooft hij van alles en komt er niets van terecht. Backoffice komt ook afspraken niet na, met een grote boog omheen lopen........

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Ik kan me geen betere klantgerichte behandeling en advies voorstellen.

Dit advies met als uitkomst een geaccepteerd "op maat gemaakt" hypotheekaanbod maakt het mogelijk om financieel onbezorgd en onafhankelijk naar een prachtig nieuw huis te verhuizen dat aan al onze wensen voldoet met ook nog eens ruimte voor toekomstig gewenste aanpassingen. Met dank aan Eduard, adviseur van Ikbenfrits.

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.