Uitermate tevreden

Deskundig advies, snelle reactie, en een heel goed gebouwd overzichtelijk dashboard. Je mag zelf aan de knoppen draaien. Dat geeft enorm veel inzicht en transparantie. Het uiteindelijke hypotheekadvies paste perfect bij onze wensen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Top service. Had onlangs een probleem met de website. Lag het aan de invoer. Er werd nav mijn review direct contact met mij gezocht en zijn we tot een oplossing gekomen. Prima zo

Heldere uitleg

Snel en helder inzicht

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Geeft geen juist advies bij rentemiddeling, toch mooie site

Ik geef aan dat ik binnen 3 jaar wil verhuizen. Daarmee lijkt helemaal geen rekening te worden gehouden, gezien ik dan (zonder boete) een nieuwe hypotheek kan afsluiten. Toch rekent Frits uit dat het (een kleine) winst oplevert als ik nu een boete betaal omdat ik over een de looptijd van 10 jaar het wel weer terug verdien. Daarnaast is Rentemiddeling (in mijn situatie) veel aantrekkelijker. Dan betaal je geen boete, kun je direct besparen en als ik over 3 jaar oversluit vraag ik elders (wederom zonder boete) een nieuwe hypotheek aan. Voor meer standaard situaties is de tool wel klantvriendelijk. Zeker als je daarna nog een account aanmaakt krijg je echt veel waardevolle informatie te zien! Werkt heel intuïtief. Je kan heel mooi visueel verschillende voorstellen doorrekenen en visueel krijgen. Maar ik vraag me af of iemand zonder hypotheekkennis wel de juiste conclusies zou verbinden aan alle data die wordt getoond, maar daarvoor bieden ze natuurlijk betaalde service

zeer goed en betrouwbaar

na anderhalf jaar gelden een over sluiting van mijn hypotheek welke toen prima geregeld werd. nu bij aankoop van een nieuw huis was mijn keus makkelijk om wederom contact op te nemen met frits en ook deze keer ging het snel en zeer voorspoedig . zal zeker voor een ieder een aanrader zij voor hypotheek advies

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

slechte communicatie en overdracht dossier bij vakantie

4 Weken na het eerste gesprek met de adviseur werd een hypotheekaanvraag ingediend bij Triodos. Na 1.5 week zonder enige communicatie werd mij verteld dat de aanvraag was afgewezen en dat er geen andere opties waren. Ook een tweede adviseur kwam tot de conclusie dat er een ‘onoverbrugbaar’ gat was van Euro 60,000. Nog verdoofd van deze tegenslag heb ik in een ultieme poging om 2 weken uitstel van ontbindende voorwaarden verzocht en een adviseur van Hypotheeknet gevraagd nog eens naar onze situatie te kijken. Hij kwam binnen 2 dagen met een aanvraag voor MUNT, 2 dagen later lag er een renteaanbod van MUNT en nog eens 5 dagen later was de hypotheekaanbod binnen. Onbegrijpelijk dat twee senior adviseurs van Frits deze MUNT optie niet hebben kunnen identificeren. Mijn indruk was dat de adviseurs teveel klanten moeten helpen(en dus te weinig tijd hebben) en dat overdracht bij vakantie slecht geregeld is. Jammer, want ik heb altijd sympathie gehad voor de motivatie en transparante werkwijze van ‘’IkbenFrits’. Nico van der Linden

snel antwoorden

Door de rekentool heb ik in korte tijd een beeld gekregen of oversluiten zinvol is. Dat is voor ons nu niet interessant gebleken. Maar dat we dat weten is natuurlijk prettig omdat we niet met vragen blijven zitten.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Correcte opvolging en afhandeling. Duidelijke uiteenzetting. Een advies dat ik begrijp.

Duidelijk advies. Acties afgesproken. Wordt vervolgd.

Erg goed

Goed erg duidelijk. Kosten koper plaatje pntbreekt

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Makkelijke rekentool die echter geen antwoord gaf op de kernvraag

Wilde hypotheek oversluiten en tegelijk overwaarde liquide maken. Op die vraag kwam geen antwoord. Wel werd duidelijk dat oversluiten op zich geen zin had.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheekrente vergelijken

Top bedrijf

Snel en kundig

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek verhoogd

Fijn contact en kundige medewerker(s)

Fijne, duidelijke uitleg en binnen een paar minuten al een duidelijk rapport...

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Snel informatie

Gemakkelijk om een eerste indruk te krijgen wat je kunt lenen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - ZZP Hypotheek

Werkt niet

Na alles ingevuld te hebben, werkt het niet. Op 2 verschillende apparaten gedaan, dus daar ligt het niet aan, denk ik.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Prettige ontzorging van mijn hypotheekoversluiting

Alles is eenvoudig te doen en ik werd overal goed bij geholpen. Contact met de adviseur was prettig en relaxed, ookal stelde ik soms vragen dubbel. De kosten van aangeboden notaris waren laag, dus die service gebruikt. Snel en naar tevredenheid geholpen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Top, snel en begrijpelijk!

Waarom moeilijk doen als het bij Frits in een kwartier duidelijk is. Nog gratis ook en voor eenieder helder.

Fantastisch geholpen door Jitske

Wat een fijne duidelijke uitleg door Jitske. Voor ons is oversluiten nu niet het juiste moment, maar met haar adviezen, ben ik zeker geholpen en weet ik wanneer het wel het moment is. Fantastisch, Dank je wel Jitske!!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

Alles wat je wil en niets wat je niet nodig hebt!

Ik ben heel tevreden! Allereerst omdat Ikbenfrits een passende hypotheek heeft weten te vinden voor mij en mijn vriend, terwijl we door ons contract in een uitzonderlijke positie zaten. Daarnaast is het contact snel en prettig, en wist mijn adviseur waar hij het over had. Ook werkt de website heel fijn: je kunt alle banken die Ikbenfrits aanbiedt gemakkelijk met elkaar vergelijken, en zien wat de verschillende hypotheken je nu, maar ook op termijn gaan kosten, waardoor de keuze je veel makkelijker wordt gemaakt. Je werkt samen met je hypotheekadviseur en een andere collega om zo snel mogelijk alle documenten en informatie in je dashboard te krijgen, en als dat er eenmaal is, dan is die aanvraag zo gedaan. In totaal heeft het ons niet meer dan 4 weken gekost om alles rond te krijgen. Letterlijk 2 maanden na ons bod woonden we in ons nieuwe, prachtige, huisje!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

duidelijke site en tool, fijn persoonlijk advies!

een goed voorgesprek gehad met onze adviseur van IkbenFrits. De mogelijkheden werden zeer duidelijk weergegeven en uitgelegd en op onze situatie toegepast.

Eerlijk en objectief advies

Goed geluisterd naar mijn persoonlijke situatie en wensen op termijn. Prettig gesprek na goede voorbereiding, omdat ik getriggerd werd om vooraf de benodigde informatie te verzamelen/ te delen. Effectief gesprek met uiteindelijke conclusie dat ik beter niet kon overstappen en dus geen geld kwijt ben aan extra kosten.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek oversluiten

alles ingevuld en dan foutmelding

zonde van mijn tijd Er ging iets mis! Ik kan je verzoek op dit moment niet verwerken. Probeer het nog eens. Veld 'undefined' niet gevonden in mapping Referentie: 72d59f5 Update: Men vond het onwijs vervelend en ik mocht zelf even gaan kijken of het nu weer werkte. Dus alles weer opnieuw invoeren en hopen dat het werkt. Niet klantgericht. Jammer.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

De deskundigheid en gebruik maken het dashboard zijn een verlichting in het hypotheekproces.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - ZZP Hypotheek

Fijne service!

Snel, makkelijk en overzichtelijk. Toppie!

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Flexibel, deskundig, modern en voor een eerlijke prijs!

Ik had een spoedvraag en werd direct binnen het uur geholpen door een kundige adviseur. Daardoor heb ik een winnend bod op mijn droomhuis kunnen uitbrengen. Vanaf nu gaan we het traject in van hypotheek aanbieder kiezen en alles rond maken. Ook daar heb ik alle vertrouwen in met ikbenfrits!

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.