Duidelijk, simpel

Fantastisch geholpen. Prima bereikbaarheid Goed hypotheekvoorstel

Eerlijk en oprecht

Voor het omzetten afspraken gemaakt met verschillende hypotheek adviseurs. Na met ze alle gesproken te hebben en de zaken mooi kan vergelijken, springt Ikbenfrits er wel flink boven uit. Positief wel te verstaan. Duidelijk kennis van zaken. Goede adviezen en ook duidelijk aangegeven waar de pijnpuntjes zaten. Kosten in vergelijking met anderen zijn zij zeker 1000 tot 2000 euro goedkoper ! Voor mij gaat dit zeker hier een vervolg krijgen.

duidelijk advies

Prettig om telefonisch en via de site de hypotheek te kunnen regelen. De status van het proces, is via je eigen portaal ook erg duidelijk.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek overgesloten

Moderne aanpak met ouderwetse vriendelijkheid

Wij hebben onze hypotheek geregeld met behulp van Ikbenfrits (Harm Jan, bedankt!) Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk te woord gestaan en het online platform is helemaal van nu. Geen onnodige lijstjes meer met informatie die je moet aanleveren, geen vage berekeningen van adviseurs. Gewoon meekijken, zoals het platform aangeeft: "Even de schouders eronder" en uiteindelijk stelt het allemaal niet zo veel voor met de juiste ondersteuning. Ik kan ikbenfrits iedereen aanraden als je zelf het overzicht wil behouden en elke stap wil kunnen volgen.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

Overzichtelijke site en vriendelijke begeleiding

Ik ben erg tevreden over de heldere site en de vriendelijke begeleiding tijdens het invullen van de vragenlijst. Op deze manier heb ik compleet beeld van de hypotheken welke geboden worden.

Prettig en deskundig

Hoewel ik een beetje opzag tegen het online werken, was ik na het eerste gesprek overtuigd. Door rust en aandacht wist Marco mij door het proces te leiden en ook zijn collega’s reageerden snel. Het meest ingewikkelde bleek nog het vinden en verkrijgen van gegevens van de bank over mijn lopende hypotheek. Aanvraag en verlenen van hypotheek verliep snel en duidelijk. Door mijn voorwerk wist ik overigens al welke hypotheekverstrekker voor mij de beste zou zijn, als dat bevestigd wordt geeft dat een extra comfortabel gevoel.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als doorstromer

sluit je hypotheek af op jouw manier met deskundige hulp

Je hoeft niet handig te zijn. Kijk online naar de voor jou aantrekkelijke rente en mail of bel met ik ben Frits. Het verloopt soepel en duidelijk. Voor je het weet is de nieuwe hypotheek een feit. Ik ben klaar en tevreden. Er was even onduidelijkheid over mijn gekoppelde levensverzekering. Deze was verpand en werd na oversluiten na invullen formulieren overgemaakt. Ik moest hier zelf achteraan. Dit was weinig moeite, maar wel even spannend. ikbenfrits heeft geen navraag gedaan of dit gelukt is en of ik nog vragen had. Dit is een verbeter punt voor ikbenfrits.

Kortweg; prima

Vooraf en tijdens de looptijd van de hypotheek aanvraag is er duidelijk inzicht in wie wat moet doen. Informatie die je zelf moet inleveren wordt duidelijk omschreven en uitgelegd, zodat eigenlijk iedereen met hulp van ikbenfrits zijn hypotheek kan uitkiezen. En als je er toch niet uitkomt, is (telefonisch of mail) contact altijd mogelijk. Alles wat vooraf berekend werd, is achteraf ook zo uitgekomen. Vooraf was ik wat voorzichtig, maar omdat er pas kosten in rekening worden gebracht als je doorgaat, heb ik het een kans gegeven. En gelukkig, geen spijt van gekregen. Twijfel je zelf, maak even een account aan en probeer het even een tijdje uit. Het wordt duidelijk aangegeven als er kosten in rekening worden gebracht. Tot die tijd, is het gratis.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Uitgebreide en zeer transparante informatie

Ik kreeg een uur lang uitgebreide en zeer transparante informatie waarvoor ik niet hoefde te betalen. En verder zijn de bemiddelingskosten zeer laag. Frits is kritisch op de banken, zoals hij heeft getoond in het consumentenprogramma Radar.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Online rekentool - Hypotheek berekenen

Fijne tool om je hypotheekaanvraag te vergemakkelijken

Ik vond Ikbenfrits een fijne partij om onze hypotheek mee af te sluiten. Als je haast hebt, raad ik je wel aan echt bovenop de vooruitgang te zitten, om zeker te weten dat je de deadline haalt. Bij ons is het uiteindelijk met hulp van het team gelukt, maar het werd voor ons toch nog behoorlijk spannend.

• Wat heb je bij Frits gedaan? Hypotheek afgesloten als starter

Zeer overzichtelijk en duidelijk

Absoluut aan te bevelen

Duidelijke website en deskundige adviseurs

Prettige en duidelijke gesprekken gehad met betrekking tot het oversluiten van onze hypotheek, die uiteindelijk hebben geleid tot een mooie nieuwe hypotheek met lagere maandlasten

Voor geoefende pc gebruikers ideaal

Met name de fase met de adviseur verliep vlekkeloos. Toch kon het gebeuren dat er in de laatste fase een vraag van mijn kant was, ontstaan na een situatie, waar het mij lang onduidelijk was wat er nu precies aan de hand was.

Niet proactief, duurt veel te lang, slechte dienstverlening

Ik ben sinds juli bezig met het oversluiten/ omzetten van mijn hypotheek en dit is nog altijd niet rond. Ik moet continue zelf aan de bel trekken om het proces verder te krijgen en te weten te komen wat er aan de hand is etc. Ik zou nooit opnieuw de keuze maken voor ikbenfrits en dit ook niemand aanraden.

Een professionele organisatie onafhankelijk met een frisse blik.

Duidelijke met veel vakkennis. Geen organisatie die je een product in de maag wil splitsen. Afspraken worden goed nagekomen en de adviezen zijn duidelijk.

Snel duidelijkheid over de mogelijkheden via IkbenFrits.nl

Ik heb de gratis beschikbare rekentools voor mijn gevoel geheel uitgenut. Wat een verademing vond ik het dat men de eigen mogelijkheden in diverse scenario's kan omzetten met deze tools. Daar kan menig ander financieel instituut een voorbeeld aan nemen. Zelf doe ik hierdoor nog meer kennis op van de gehele materie rond het kopen en verkopen van huizen, hypotheken enzovoort.

Uitstekend geregeld, complimenten

Goed contact met Sven gehad. Telefonische afspraken goed nagekomen. Erg overzichtelijk via het online dashboard, wat en wanneer je zaken moet uploaden. Planning wordt goed bijgehouden door het hele team. Mijn complimenten naar iedereen van Ikbenfrits uiteraard. Ga zo door!

Judie was vriendelijk , duidelijk, deskundig en nam de tijd en dacht vooral mee. Onze eerste kennismaking met " Frits" was goed. Ook je dashboard bij je account is erg overzichtelijk .Wij gaan ook verder met het oversluiten van onze hypotheek.

Niet verwacht zoveel zelf te moeten doen.

Af en toe moest ik best lang op een antwoord wachten of een herinnering sturen. Maar over het algemeen wel tevreden over jullie. Wat ik persoonlijk wel vervelend vind, is dat mijn gegevens 5 jaar lang in het ikbenfrits account blijven staan. Als jullie gehackt worden ( kan altijd natuurlijk), dan liggen al mijn gegevens op straat en dat verontrust mij een beetje. Als ik dat vantevoren wist ( ik had mezelf beter moet informeren), weet ik niet of ik dit traject had aangegaan.

Zeer deskundig advies, goed werkend online dashboard.

Telefonisch advies in combinatie met het online dashboard werkt heel goed en efficiënt. De medewerkers zijn heel goed bereikbaar en beschikbaar. Persoonlijk contact is relaxt en laagdrempelig.

Online alles duidelijk zichtbaar

Een fijn bedrijf om samen de hypotheek mee uit te zoeken. Ze hebben verstand van zaken en geven alles op een duidelijke manier weer op het dashboard. De gesprekken zijn telefonisch en kunnen op zeer fijne tijden worden ingepland.

Relevant

Hier is men bezig met een eerlijk advies. Als oversluiten niet gunstig is,wordt dat ook gezegd. Prima!

Super service bij afsluiten eerste hypotheek!

Vanaf het eerste telefoontje super geholpen door Kim en Dirja. Duidelijk uitgelegd wat er nodig is en wat het inhoud. Dit is onze eerste koopwoning en alles was dus nieuw. Het uploaden is snel geregeld en heel gemakkelijk. De taxateur die werd aangeraden zou ik echter liever zelf geregeld hebben, want dit vertraagde de boel behoorlijk en op de allerlaatste dag was de hypotheek goedgekeurd, dat gaf best wel wat stress! Na een aantal maanden geen contact (de overdracht duurde even) werd er netjes gebeld toen de koopakte binnen kwam. Er werd gevraagd of alles duidelijk was en toen bleek dat ik wat vragen had, zijn ze hier meteen achteraan gegaan. Top! Al met al fijn geregeld. Geen probleem dat er geen real life contact is, telefonisch contact is net zo prima! En op mails reageren ze ook snel. Bedankt meiden, bedankt IkbenFrits!

Helder advies, maar communicatie, begeleiding en planning moeten veel beter.

Op advies van de Consumentenbond zijn we met Ikbenfrits in zee gegaan voor advies over het al dan niet oversluiten van onze hypotheek. Onze ervaringen zijn niet overwegend positief. Positieve punten: * het advies over oversluiten helder * klant kan meekijken via een dashboard * advieskosten redelijk * veel keuze in banken Negatieve punten: * communicatie met klant zeer matig, chat vaak offline, mails laat of niet beantwoord * planning onder de maat, deadline passeren werd hierdoor niet gehaald * interne communicatie matig, zaken liepen langs elkaar heen * dashboard zelden up-to-date, geüploade documenten werden traag gecontroleerd en bijgewerkt * slechte informatie (financiële) consequenties van te laat passeren Gezien het bovenstaande zou ik Ikbenfrits alleen willen adviseren aan ervaren klanten, die zelf continu actief willen meedenken en sturen in het proces. Onervaren klanten kunnen veel beter naar bijvoorbeeld de Hypotheker gaan.

Ook ik ben Frits

Duidelijke antwoorden, inzichtelijk dashboard, zet jezelf tot nadenken en acteren.

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

020 235 85 30

Over Frits

Wij zijn Frits Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Onze hypotheekadviseurs gebruiken geen moeilijke woorden of ingewikkelde termen. In jouw dashboard zie jij alles wat zij zien: iedere bank, elke rente en alle voorwaarden. Hierdoor zit jij zelf aan de knoppen en begrijp jij ons hypotheekadvies zó goed, dat je het kunt navertellen.