Levering en kwaliteit goed, kleurverschil jammer!

Levering volgens afspraak, kwaliteit vlag prima alleen is het kleurverschil tussen de witte bies en de witte vlag lelijk. De bies is goor wit terwijl tijdens het bestellen beide kleuren wit hetzelfde leken. Jammer!

• Uw oordeel over Event S
  • Beschrijf uw ervaring met Event S kleur bies teleurstellend
  • Zou u Event S aanbevelen? Ja

Snel en efficiënt

Geen verbetering nodig

• Uw oordeel over Fluisterwimpel Terschelling
  • Beschrijf uw ervaring met Fluisterwimpel Terschelling Geruisloos
  • Zou u Fluisterwimpel Terschelling aanbevelen? Ja

Keurige beach flags, op tijd geleverd

Perfecte service hoor. Online ontwerp gemaakt voor vier strandvlaggen, bescheiden bedrag bijbetaald voor controle van mijn ontwerp. Keurig een notificatie toen het ontwerp was goedgekeurd en geleverd op de afgesproken dag, in nette stevige verpakken. Complimenten.

• Uw oordeel over Elegance
  • Beschrijf uw ervaring met Elegance N.v.t.
  • Zou u Elegance aanbevelen? Ja

Goede service en snelle bezorging

• Uw oordeel over AD-Worstgewicht, 1.4Kg
  • Beschrijf uw ervaring met AD-Worstgewicht, 1.4Kg Goed
  • Zou u AD-Worstgewicht, 1.4Kg aanbevelen? Ja

Wijzigen van bestelling zonder problemen

Mijn bestelling moest ik wijzigen. Goed geholpen hierbij en levering volgens afspraak.

• Uw oordeel over Vlaggenmast AD - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast AD - Polyester De naad is toch goed te zien. Rekening houden aan welke kant deze naad moet zijn. (zo min mogelijk zichtbaar vanaf de straat)
  • Zou u Vlaggenmast AD - Polyester aanbevelen? Ja

Heel goed!

Beste mensen, Zeer tevreden, prima kwaliteit en keurig verzorgd.

• Uw oordeel over Europese Unie fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie fluisterwimpel Geweldig
  • Zou u Europese Unie fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Top service en top kwaliteit!

Vandaag besteld en morgen in huis. Snelle levering en de progress wimpels zien er stevig uit.

• Uw oordeel over Progress wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Progress wimpel Mooie stevige en net afgewerkte wimpel
  • Zou u Progress wimpel aanbevelen? Ja

Zeer goed bedrijf

Snel en goed bereikbaar, denken met je mee

• Uw oordeel over Beachvlag Sign Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Sign Flag Zoals wij het wilde
  • Zou u Beachvlag Sign Flag aanbevelen? Ja

Heel goede ervaring met DVC.

Ik heb een nieuwe vlaggenmasttop bij DVC besteld, omdat mijn oude top 'verbronsd' was na vele jaren trouwe dienst. Door het uitgebreide assortiment en de deskundige hulp en ondersteuning van de service afdeling, was mijn keuze snel gemaakt. De bestelling werd vlot afgeleverd. Helaas zat er bij het uitpakken van de nieuwe top een miniem klein deukje in de bovenste schaal van de messing top. Wanneer de vlaggenstok overeind staat, valt het niet op. Ik heb de top daarom niet geretourneerd. Eigenlijk zouden de onderdelen voor verzending toch nog even moeten worden gecontroleerd.. Ik ben heel tevreden met het produkt en de vlotte levering.

• Uw oordeel over Peer goud messing
  • Beschrijf uw ervaring met Peer goud messing Er zat een miniem klein deukje in de bovenste schaal van de top.
  • Zou u Peer goud messing aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit

Kampioensvlag 2025 van Max Verstappen besteld , goede maat en kwaliteit.

• Uw oordeel over Max Verstappen kampioensvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Max Verstappen kampioensvlag N.v.t.
  • Zou u Max Verstappen kampioensvlag aanbevelen? Ja

Keurig op tijd geleverd.

• Uw oordeel over Wimpel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel met eigen ontwerp Top
  • Zou u Wimpel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

op tijd geleverd, prima kwaliteit

De vlaggenmast en toebehoren werden een dag eerder geleverd dan aangekondigd zonder vooraf te bellen, gelukkig was ik thuis. Voor de rest prima kwaliteit, netjes afgehandeld.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester prima kwaliteit
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Ja

Fijn bedrijf

Er werd goed meegedacht, snelle levering en prachtige vlaggen. Je kunt zien dat ze kwaliteit leveren

• Uw oordeel over Mobiele houder N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Mobiele houder N.v.t.
  • Zou u Mobiele houder aanbevelen? N.v.t.

Bestelling geheel naar mijn zin ontvangen.

• Uw oordeel over Canada vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Canada vlag N.v.t.
  • Zou u Canada vlag aanbevelen? N.v.t.

Wimpel OK, maar touwtje en musketonhaak zijn flut

Wij wonen op een winderige plek, waar de wimpel het een paar jaar volhoudt. Het standaard touwtje en musketonhaak slijten of roesten echter snel door. Ik heb deze vervangen door beter watersport-kwaliteit materiaal, wat het inmiddels nu al bijna twee jaar volhoudt zonder zichtbare slijtage. Daarom één ster aftrek. Verkeerde bezuiniging door DVC.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm N.v.t.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Beachvlaggen besteld. Foto van de oude opgestuurd samen met de logo's. Zij hebben een perfecte werktekening gemaakt en binnen 1 week alles binnen. Kortom, zeer goede service !

• Uw oordeel over Ontwerpkosten incl. één correctieronde
  • Beschrijf uw ervaring met Ontwerpkosten incl. één correctieronde Top !
  • Zou u Ontwerpkosten incl. één correctieronde aanbevelen? Ja

Keurige afhandeling van de bestelling.

Keurige afhandeling van mijn bestelling.

• Uw oordeel over Bevrijdingsvlag Heerde
  • Beschrijf uw ervaring met Bevrijdingsvlag Heerde Moet hem nog voor de eerste keer gaan gebruiken, dus nog geen oordeel.
  • Zou u Bevrijdingsvlag Heerde aanbevelen? N.v.t.

Zeer snelle levering

Tevreden!

• Uw oordeel over Zweden vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zweden vlag N.v.t.
  • Zou u Zweden vlag aanbevelen? N.v.t.

product niet goed DVC komt met tegemoetkoming

Afbeelding viel binnen werkvlak maar kwam er bij de vlag toch buiten. DVC wilde hier in eerste instantie niets aan doen om dat ik meer ruimte aan de randen had moeten houden. Na dat ik een review had geplaatst op verzoek van DVC kreeg ik het voorstel om een korting op deze vlag te krijgen. Dit is een sympathiek gebaar.

• Uw oordeel over Event M
  • Beschrijf uw ervaring met Event M vlag blijft niet goed. Het zou handig zijn als de instructie bij het maken helder is dan hoeft dit niet te gebeuren.
  • Zou u Event M aanbevelen? Ja

Mooi product, snelle levering

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat ECO aanbevelen? N.v.t.

Na 25 jaar, onderdelen nog leverbaar

• Uw oordeel over Verloopstuk 50mm (over mast)
  • Beschrijf uw ervaring met Verloopstuk 50mm (over mast) Perfekt
  • Zou u Verloopstuk 50mm (over mast) aanbevelen? Ja

Prachtig

Foto is prachtig op het plexiglas.

• Uw oordeel over Foto op plexiglas | STIJLDOK
  • Beschrijf uw ervaring met Foto op plexiglas | STIJLDOK Precies zoals verwacht
  • Zou u Foto op plexiglas | STIJLDOK aanbevelen? Ja

Goede prijs snelle levering

Duidelijke webshop alles goed te vinden goede prijs kwaliteit verhouding en levering ook snel zelfs op Terschelling. En geen extra kosten voor vervoer naar de waddeneilanden.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester Prima kwaliteit.
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Ja

Helemaal goed

Ziet er mooi uit

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat ECO Prima
  • Zou u Mastvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

Fijn geholpen en wimpel wappert.

Ik had een vraag over een nieuwe Friese wimpel en daar is goed en op een leuke manier op geantwoord. Ook kwam de medewerker met voorstellen welke maat wimpel bij welke maat vlaggenmast. Heel fijn, hierdoor snel een keuze kunnen maken. Vorige wimpel, ook bij DVC gekocht, heeft het 7 jaar volgehouden, deze hopelijk ook.

• Uw oordeel over Friesland wimpel, 18 x 200 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland wimpel, 18 x 200 cm N.v.t.
  • Zou u Friesland wimpel, 18 x 200 cm aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!