Na 25 jaar, onderdelen nog leverbaar
Beste René, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Foto is prachtig op het plexiglas.
Beste Jouke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Duidelijke webshop alles goed te vinden goede prijs kwaliteit verhouding en levering ook snel zelfs op Terschelling. En geen extra kosten voor vervoer naar de waddeneilanden.
Beste Rico, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ziet er mooi uit
Beste Cor, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik had een vraag over een nieuwe Friese wimpel en daar is goed en op een leuke manier op geantwoord. Ook kwam de medewerker met voorstellen welke maat wimpel bij welke maat vlaggenmast. Heel fijn, hierdoor snel een keuze kunnen maken. Vorige wimpel, ook bij DVC gekocht, heeft het 7 jaar volgehouden, deze hopelijk ook.
Wat leuk om te horen dat je prettig geholpen bent door onze collega! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Geweldig, na één telefoontje was de bestelling geplaatst. Twee dagen later was de bestelling in huis.
Beste Jan, Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Het zelf ontwerpen van het spandoek is eenvoudig en er is keuze uit vele kleuren. Binnen een paar dagen had ik het spandoek in huis en de kwaliteit is zeer goed. Heel blij mee!
Beste Sonja, Goed om te horen dat je tevreden bent met het spandoek! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Idem
Beste Anneke, Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snel geleverde wimpel, stevige kwaliteit. Erg fijn dat je zonder meerprijs een ‘silent’ vlagestokje kan bijbestellen; die is van rubber ziet er goed uit en idd geen getik meer bij wind.
Beste Peter, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de fluisterwimpel naar wens is. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Carola, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De hele bestelprocedure was duidelijk, ging vlot zonder problemen
Beste Martien, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Klik klik klik en de volgende dag in huis
Beste Ard, Wat fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verlopen is! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle levering. Goede kwaliteit materiaal.
Snelle en goede levering. Ook bij calamiteiten worden zaken snel en naar tevredenheid opgelost. Fijn bedrijf.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
We bestelden een aantal vlaggen: Limburgse vlaggen en Maastrichtse vlaggen. De Limburgse vlaggen hebben mooie, heldere en diepe kleuren, precies zoals op de foto. Echter, de kleur van de Maastrichtse vlag (donkerrood met een witte ster) viel enorm tegen. In tegenstelling tot op de foto - en zoals de vlag werkelijk hoort te zijn - is de kleur rood flets. Je zou bijna denken dat de vlag al een jaar in de zon heeft gehangen. Aangezien we er meerdere besteld hebben, kunnen we concluderen dat dit voor alle Maastrichtse vlaggen geldt. Jammer. Volgende keer niet meer via DVC.
Beste Pascal, Bedankt voor je review en de uitgebreide toelichting. Wat jammer om te horen dat de kleur van de Maastrichtse vlaggen niet aan de verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan checken waar dit mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Gemeente vlag niet overal verkrijgbaar. Ben erg tevreden , gevonden, drie dagen na bestelling. Super
Beste Helma, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Makkelijk te bestellen. Prijsstelling artikelen, is prima. Snelle levering, van artikelen.
Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Duidelijke communicatie betreffende de levering en precies op tijd geleverd.
Beste Tillie, Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Noortje, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
We hebben een mooie,aparte vlag voor de Limburgse Carnaval besteld. De vlag is van prima kwaliteit en we hebben 'm keurig ontvangen.
Beste Danielle, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede prijs en snelle levering
Beste Michel, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle bestelprocudure tegen een zeer goede prijs
Beste Dani, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Remko, Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik heb me verkeken op de maat en een veel te grote besteld. Kan helaas niet geruild worden. Ook kan ik de instructie niet vinden hoe ik het nieuwe koord aan mijn mast moet knopen.
Beste Sandra, Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat de vlag niet de juiste maat heeft en dat je de instructies niet kunt vinden. Een collega van onze verkoopafdeling zal contact met je opnemen om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!