Zie t maximale aantal sterren...
Bedankt voor de beoordeling! Veel plezier van je bestelling. Groeten, Team DVC
Het product is mooi en kwalitatief goed. Het product is ook snel geleverd. Enige minpunt is het kan nooit geretourneerd worden omdat ze zeggen dat het een product op maat is terwijl het standaard opdrukken zijn. Wij hadden deze helaas 2x gekregen en dacht eventueel kan het opgelost worden met een waardecheque. Ik begrijp dat je niet altijd geld terug krijgt het zou voor ons een goede oplossing zijn geweest. Ik zou hier persoonlijk niet snel meer bestellen omdat er geen producten retour gestuurd kunnen worden dan moet ik al echt zeker zijn van het product
Beste Joana, In ons online assortiment vindt je inderdaad standaard ontwerpen. Echter liggen niet alle vlaggen standaard op voorraad en wordt een deel van onze vlaggen 'on demand' geprint. Dit betekent dat een dergelijke vlag speciaal voor een bestelling wordt gedrukt. Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid. Fijn dat je alsnog tevreden bent over de kwaliteit en de verzending ervan. Bedankt voor je review! Groeten, Team DVC
bleek de vlag verkeerd verzonden maar direct is er gereageerd en een nieuwe vlag gemaakt en met spoed verzonden
Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de bestelling! Groeten, Team DVC
Enorme topkwaliteit. Heel blij mee.
Bedankt voor je review! Veel plezier van je bestelling. Groeten, Team DVC
snel, no nonsens, adequaat
Fijn dat je een goede ervaring had. Bedankt voor de beoordeling! Groeten, Team DVC
Extra betaald om de levering zaterdag voor 12 uur geleverd te krijgen en nu wordt hij 2 dagen te laat geleverd door GLS.
Hallo Jacco, Vervelend dat je de vlag niet op tijd hebt ontvangen. Helaas ligt dit probleem bij de vervoerder, waarop wij geen invloed hebben. Wellicht schept dit wat meer duidelijkheid. Natuurlijk hopen we dat je alsnog een mooie vlag van ons hebt ontvangen! Groeten, Team DVC
Prima aanschaf
Bedankt voor je beoordeling Frans! Groeten, Team DVC
Ik zal jullie bedrijf graag promoten
Snelle levering en prima product
Geweldige support en kwaliteit !
Ik moest een carnavals vlag hebben en vind die combi met de leeuw die de limburgsevlag verdrijft wel leuk. Kwaliteit is goed alleen ben ik niet tevreden over de kleur, rood geel groen is normaliter een diepe warmere kleur en deze doet een beetje chemische fluoride aan.
Dag Edwin, Jammer dat je niet tevreden bent over de kleuren. We streven er altijd naar om de kleur zo dicht mogelijk bij het originele ontwerp brengen. Echter kan dit door diverse invloeden toch (licht) afwijken. Fijn dat je toch tevreden bent over de kwaliteit en bedankt voor je beoordeling! Groeten, Team DVC
Eenvoudig om te bestellen. Netjes geleverd. Ziet er kwalitatief goed uit. Aangezien er niet zo vaak gevlagd wordt, zullen we de komende tijd er vast plezier van hebben.
Ik ben al bijna 30 jaar klant van DVC voor (Friese en Limburgse) vlaggen en wimpels, zowel voor onszelf als voor familie en vrienden. De producten zijn duurzaam. De eerste mast, een polyester mast van 6 meter met grondbuis is nu ruim 25 jaar oud, en ziet er nog steeds zeer goed uit (mogelijk ook dankzij jaarlijks schoonmaken met autowas), is mee verhuisd naar onze tweede woning. Wimpels verkleuren uiteraard, en zijn iedere 4-5 jaar te vervangen. De Oekraïense vlag die ik bij het begin van de oorlog heb gekocht hangt - tegen de regels in welliswaar - nu helaas al weer bijna 2 jaar onafgebroken buiten, en ziet er nog zeer goed uit.
Nvt
Een oude ingescande foto van matige digitale kwaliteit toch een mooi eindproduct gekregen. Ook mooi strak in de lijst. Helemaal blij mee.
Snel geleverd ,mooie kleuren goed afgewerkt en de grote van vlag is super
Ik heb al twee wimpels versleten van andere kwaliteit. De wimpel die ik van DVC heb ontvangen is vele malen beter
Sa as hjirboppe
Tige tank foar dyn beoardieling! Groetnis, Team DVC
Prima verzorgt geen opmerkingen ter verbetering.
Wat een fijne review om te ontvangen, dank daarvoor! Groeten, Team DVC
Ik had wat problemen met de link naar de betaling, iemand van de IT afdeling heeft me hiermee verder geholpen, dit was zeer fijn. Bestelling alsnog vlug ontvangen!
Wat fijn dat je goed bent geholpen! Bedankt voor de review. Groeten, Team DVC
Het kijkt of de stof steeds dunner wordt. Ik kijk er gewoon doorheen. Zie de bomen in de achtergrond.
Hallo Roel, Doorgaans worden vlaggen voor buitengebruik gemaakt van dunnere kwaliteit zodat deze langer mee gaan. Wanneer een vlag van dikker doek wordt gemaakt, zal deze sneller slijten. Hopelijk heb ik u hiermee wat duidelijkheid kunnen geven. Mocht u volgende keer hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste vlag, staan wij natuurlijk voor u klaar! Groeten, Team DVC
Dit was mijn eerste aankoop bij de Dokkumer vlaggen centrale op advies van mijn ouders die hier altijd hun spullen vandaan halen. De service was fijn en makkelijk contact te leggen, eindelijk eens een bedrijf die gelijk opneemt ipv dat je minuten lang in de wacht staat. De producten zijn mooi van kwaliteit en op tijd geleverd.
Fijn dat je goed geholpen bent door onze medewerkers en dankjewel voor het delen van je ervaring! Groeten, Team DVC
Voor de viering van de jaarlijkse Wereldsgebedsdag in ons dorp bestel ik een tafelvlag van het land dat de viering voorbereidt. De bestelling gaat gemakkelijk en het resultaat is naar volle tevredenheid.
Fijn dat je een goede ervaring had en bedankt voor de review!
zoals het hoort
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Groeten, Team DVC
Ben heel erg tevreden, had zelf een fout gemaakt, maar is door jullie opgelost, zonde kosten. Verdient zeker een dikke pluim.
Hallo Hanny, fijn dat je goed geholpen bent! Bedankt voor de review. Groeten, Team DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!