Snelle levering. Goed product.

• Uw oordeel over Oranje Leeuwinnen vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Oranje Leeuwinnen vlag Gemakkelijk op te hangen. het formaat viel me wat tegen
  • Zou u Oranje Leeuwinnen vlag aanbevelen? N.v.t.

Snelle levering, goed verpakt.

• Uw oordeel over Vlag Vlaamse Gemeenschap in Vlaams Gewest
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag Vlaamse Gemeenschap in Vlaams Gewest Prima service
  • Zou u Vlag Vlaamse Gemeenschap in Vlaams Gewest aanbevelen? Ja

Snel en vlot geleverd

Prettige ervaring makkelijk te bestellen vlot geleverd ziet er goed uit.

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok Prima
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Geweldig , product was echter niet snel binnen ,de vervoerder maakte een afspraak met mij , tot 2 x toe kwamen ze niet opdagen . Dan maak je weer een afspraak en dan komen ze een dag eerder als ik dus weer niet thuis ben . Misschien een leer moment voor DVC om een ander vervoerder te gaan zoeken, ik heb zeer slechte ervaringen met GLS . Daarom een 8 ipv een 10 .

• Uw oordeel over Grondbuis
  • Beschrijf uw ervaring met Grondbuis Goed product
  • Zou u Grondbuis aanbevelen? Ja

Dik voor elkaar

• Uw oordeel over Friese vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag N.v.t.
  • Zou u Friese vlag aanbevelen? Ja

top

goed formaat en kleur

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Zie hier onder

Sorry ik laat mij niets verplichten

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm N.v.t.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Snelle nette service

Na het bestellen van een vlaggenstok met vlag was bij levering de stok gebroken op 2 punten. Nadat ik bericht hierover heb gestuurd naar DVC werd er binnen 1 dag gereageerd dat de nieuwe stok dezelfde dag zou worden verstuurd. Goed en snel opgelost, erg tevreden.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Precies het vlaggetje wat ik wilde hebben. Prima kwaliteit !!

Precies het vlaggetje wat ik wilde hebben. Prima kwaliteit !!

• Uw oordeel over Geus
  • Beschrijf uw ervaring met Geus vriendelijke uitstraling
  • Zou u Geus aanbevelen? Ja

Snel, efficiënt en precies wat ik besteld had

Zoals gezegd: snel, efficiënt en precies wat ik besteld heb.

• Uw oordeel over Zweden vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zweden vlag Prima
  • Zou u Zweden vlag aanbevelen? Ja

Ingewikkeld bestellingsproces

Meerdere keren geprobeerd te bestellen. Telkens tussendoor telefonisch contact gelegd, omdat het niet lukte. Iedere keer werd ik teruggestuurd naar de website... terwijl ik er vanuit ga dat degene aan de telefoon me gewoon verder had kunnen helpen, als ze dat gewild had. Na meerdere keren bellen kreeg ik te horen dat mijn bestelling per telefoon waarschijnlijk niet lukte omdat er een (standaard) vlag bijzat. Vervolgens de vlag uit de bestelling geschrapt en jawel, de bestelling kon worden afgerond. U begrijpt dat ik nu bij andere bedrijven aan het zoeken ben naar vlaggen...

• Uw oordeel over Roll-over vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Roll-over vlaggenstok Prima
  • Zou u Roll-over vlaggenstok aanbevelen? Ja

Absoluut slechte ervaring

Helemaal ontevreden. Nooit meer zou ik iets bij jullie bestellen. Totaal chaos bij jullie.

• Uw oordeel over Event XS
  • Beschrijf uw ervaring met Event XS Geen goede ervaring
  • Zou u Event XS aanbevelen? Nee

Eenvoudig eigen ontwerp vlag te bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Eenvoudig eigen ontwerp vlag te bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Mast en anker netjes op tijd geleverd. Eén minpuntje, jammer dat er geen dopmoeren ( of afdekkappen ) bij zitten, dit zou het aanzicht van de bevestiging voor het kantelanker aanzienlijk verbeteren.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester Prima
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester Mooi product
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Ja

top!

Vlag besteld en precies geleverd op dan zoals was beloofd, vlag ziet er mooi uit! Ben er blij mee!

• Uw oordeel over Oranje Leeuwinnen vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Oranje Leeuwinnen vlag mooi design, mooi materiaal
  • Zou u Oranje Leeuwinnen vlag aanbevelen? Ja

Snelle levering en goed afgeleverd

Makkelijk te kiezen op jullie website en snel teruggebeld voor wat additionele vragen. En fijn dat het afgeleverd is in de tuin ondanks onze afwezigheid

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium Licht en met een beetje hulp makkelijk te plaatsen in bestaande houder
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium aanbevelen? Ja

Nette producten, en goed op tijd!

Ze denken mee, en leveren nette poducten

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Ik koop hier nooit meer

Telefonisch: meneer, we zoeken een passende oplossing en we bellen terug. Ze bellen nooit terug en per mail komt er een antwoord: wij hebben gelijk en u bekijkt het maar.

• Uw oordeel over Ontwerpkosten incl. één correctieronde
  • Beschrijf uw ervaring met Ontwerpkosten incl. één correctieronde nooit meer
  • Zou u Ontwerpkosten incl. één correctieronde aanbevelen? Nee

Exact als verwacht

Prima kwaliteit Event S pet beachvlaggen ontvangen, incl grondpennen. Prima spul, voldoet. De vlaggen zijn wel net wat kleiner dan verwacht. De bijgeleverde tassen zijn dermate groot dat er wel twee vlaggen inclusief frame in passen. In de tassen zit een apart zakje waar een enkele vlag zelf net inpast, opgerold. Deze tassen lijken van matige kwaliteit maar ze voldoen.

• Uw oordeel over Event S
  • Beschrijf uw ervaring met Event S Fijne vlag van prima kwaliteit
  • Zou u Event S aanbevelen? Ja

Taalverwarring

Even opletten: een "gevelvlag" is in het Vlaams een vlag die, meestal bovenaan vastgehangen, VLAK TEGEN de gevel wordt gehangen. Blijkbaar begrijpen jullie met "gevelvlag" echter een vlag die aan een kleine mast, shuin omhoog, haaks tegen de gevel wordt gehangen en dus de gevel niet raakt. Dit is wat Vlamingen verstaan onde een gevelvlag: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180706_03601020 Slechts zelden zal je bij Vlaamse particulieren de vlag aan een mast zien: https://www.vlaggenclub.nl/vlag-vlaanderen-100x150cm?number=VCvlaamsgewest100x150&utm_source=beslist&utm_medium=cpc-beslist&utm_campaign=beslist&bl3nlclid=a5fd8dbd-2542-4241-97bf-67f17d0fa841&utm_term=BESLIa5fd8dbd-2542-4241-97bf-67f17d0fa841

• Uw oordeel over Vlag Vlaams Gewest
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag Vlaams Gewest Goede vlag, maar niet het verwachte type
  • Zou u Vlag Vlaams Gewest aanbevelen? Nee

Tevreden!

Mooie beachflag besteld. Makkelijk te bestellen, service is goed en resultaat is echt prachtig. Goede kwaliteit, hier heb ik jaren plezier van.

• Uw oordeel over Event S N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Event S N.v.t.
  • Zou u Event S aanbevelen? N.v.t.

Levering zoals afgesproken en mooi product

Bestelling via site ging eenvoudig. Levertijd werd direct aangegeven en deze is ook nagekomen. Nette aflevering door transporteur en prachtig product

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Mooi product
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Ben zeer tevreden, ontvangen wat we in gedachten hadden, eigen ontwerp geüpload.

Voldoet aan onze wensen

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!