De verzendkosten voor een simpele wimpel zijn echt veel te duur.
Bedankt voor je feedback. We zullen zeker naar de verzendkosten kijken en proberen deze waar mogelijk te optimaliseren. We waarderen je opmerkzaamheid Jelmer! 😊
Alles was zoals verwacht en voorgesteld. Prima
Fijn om te horen dat alles naar wens is! 😊
Kwaliteit van producten en afwerking is bijzonder goed, top. Ook de snelle levering chapoo. Een min puntje. Op de mastvlaggen zitten kunststof clipjes. Ik wilde gewoon een lus en koord aan de vlag. Dat kan, duurt ca. 1 week langer, plus een meer prijs van € 10,- Dat is vreemd. De meeste vlaggen bij andere leveranciers zijn gewoon lus koord. Het heeft ook geen meerwaarde. Het ziet er ook niet uit. Tikken tegen mast, en krassen op de mast. Konden het niet eens worden helaas. De kleuren zijn echt helder, en het doek is goed materiaal.
Bedankt voor je positieve feedback over de kwaliteit en snelle levering. Onze excuses voor het ongemak met de kunststof clipjes op de mastvlaggen. We nemen je opmerkingen mee voor verbetering!
Bestelling via webshop gedaan, volgende dag in huis. Prima. Ga zo door.
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling 😄.
idem
Wat leuk om te horen! We vinden het leuk om onze producten te zien, mocht je een leuke foto hebben dan zien we die heel graag op de socials of via [email protected] 😄
Mooie aanbieding deze vlaggenstok samen met houder, vlag en wimpel. Netjes verpakt en vlot geleverd. De stok is erg lang maar dat is met een goede zaag op te lossen.
Super review, dank je wel Joke! Veel vlagplezier gewenst 😄
Product prima van kwaliteit, goed verpakt en tijdig geleverd. Aanrader!
Super review, dank je wel Janina! Veel vlagplezier gewenst 😄
Super geholpen en een super resultaat gekregen
Dank je wel voor je positieve review, Age! 😄 We vinden het leuk om het resultaat te zien op [email protected]
Bestelling naar tevredenheid verlopen zoals beloofd.
Bedankt voor je positieve review Martin 😄
Kwijtgeraakt in de post of iets dergelijks. 10 dagen na bestelling toch maar eens gevraagd of de vlaggen al onderweg zijn, en het antwoord was alleen "volgens de vervoerder is het vanmiddag geleverd". Nou, helemaal niet, helaas. Ik hoop dat het pakket snel teruggevonden wordt!
Hoi Marie, dat is inderdaad vervelend. Hier kunnen wij helaas niet heel veel aan doen. Wat je misschien nog kunt proberen is zelf contact opnemen met de leverancier. Meer informatie dan dit kunnen wij helaas ook niet krijgen van de leverancier. Hopelijk ontvang je alsnog snel je pakketje!
Het was erg gemakkelijk om een bestelling te doen. Daarnaast was de bezorging keurig en snel gedaan.
Fijn dat je positief bent over de service, Benno 😄
Vlaggen zien er top uit en duurde ook niet te lang voordat we ze binnen hadden
Top, dank je wel voor je review! 😄
Werking website op iphone niet klantvriendelijk: wisselende lettergroote
Hoi B, dat zou inderdaad niet moeten. Hier gaan we aan werken, dank je wel voor je feedback! 😊
Goede prijs, kwaliteit en keurig verpakt geleverd.
Top Jan, dank je wel voor je review! 😄
Tijdens onze vakantie naar Noorwegen, heb ik deze vlag gekocht voor op de motor.
Wat leuk om te lezen! We vinden het leuk om onze producten te zien, mocht je een leuke foto hebben zien we die heel graag op de socials of via [email protected] 😄 Dank je wel voor de positieve review!
Dit is de 2e keer dat ik vlaggen bestel via DVC, beide keren zeer snelle levering en de kwaliteit is gewoon goed.
Super review, dank je wel Tatjana! Veel vlagplezier gewenst 😄
De levering en plaatsing van de vlaggenmast verliep vlekkeloos. De meneer die de mast plaatste ('Johannes') is waarschijnlijk de aardigste man van het oostelijk halfrond.
Fijn dat je tevreden bent Arnold! En wat een compliment voor Johannes, we zullen het doorgeven 😄🤩
Wilde mijn order annuleren, dit ging zonder problemen! Binnen een week was het geld teruggestort!
Fijn dat je positief bent over de service, Nico 😄
Heb weer parasols besteld en super een voet gekraakt kan gebeuren gelijk een nieuwe opgestuurd kan niet anders zegen top
Dank je wel voor je positieve review, Hans! 😄 We vinden het leuk om het resultaat te zien op [email protected] 👍
De eerste zending was fout. Dat was doordat het etiket op de verpakking onjuist was. Eén telefoontje was voldoende om een correct exemplaar in de bus te krijgen, plus een terugstuurformulier naar een antwoordnummer. Correcte service.
Fijn dat je tevreden bent met onze service, Ellen 😄 Dank je wel voor de positieve review!
De vlaggen werden snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend.
Bedankt voor je positieve review Peter 😄
Een paar jaar geleden nieuwe vlag gekocht in de watersportwinkel. Kwaliteit viel tegen. Vlag weinig gebruikt en nu al vaal en deels kapot. Hoop was gericht op de Dokkumer Vlaggen Centrale. Kleuren zijn mooi. Helaas heeft de vlag te veel weg van een vitrage. Wat een teleurstelling! Had gehoopt op dikkere kwaliteit polyester stof, maar het licht valt er zo doorheen. Stof is echt te dun zoals zoveel vlaggen en stoffen tegenwoordig. Nu op zoek naar een dikkere kwaliteit vlag.
Hoi M.! Wat jammer dat de kwaliteit niet is zoals je had gehoopt. De rood-wit-marineblauwe vlag wordt gemaakt van Spun-Poly, toch wel één van de meest stevige doeksoorten. Hopelijk kun je een vlag vinden die aan jouw wensen voldoet 😊
Volledig voorzien van designservice, express levering en uiteindelijk ook een mooi afgewerkt product (beachvlag) ontvangen. Heel tevreden!
Dank je wel voor de positieve review Joyce! Mocht je het leuk vinden om het resultaat te delen, vinden we erg leuk om te zien via [email protected] 😁
Heel netjes, super helder, duidelijk, nette service. Alleen met de verzending (GLS) is niet goed gegaan. Hierover mogen jullie contact opnemen met mij. Dit ligt buiten jullie zelf en doet geen afbreuk aan het product.
Hoi Ilona, dank je wel voor je review! En bedankt voor het doorgeven. Wat vervelend dat de verzending niet goed is gegaan. We gaan kijken waar het mis is gegaan!
Ik heb een bestelt geplaatst en bij afronden achtergekomen dat de levering wat later dan verwacht was. Ik dacht ik bel morgen en leg ik het uit en tegen betaling vraag om een vroeger levering. Ik kreeg te horen dat het niet mogelijk was en geen medewerker die oplossinggerichtheid toonde. Het was meer van annuleren, weer niet, en uiteindelijk geen hulp. Heb met veel mensen gesproken hierover.
Hoi Ailed, wat vervelend dat je het zo hebt ervaren! We gaan kijken wat hier intern is misgegaan en hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken.
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!