Prachtige kiosk vlag Mooi materiaal en snel geleverd

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Prachtig
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Super tevreden mee

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Zeer goed

Perfect geregeld en ontvangen

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag Goed
  • Zou u Noord-Brabantse vlag aanbevelen? Ja

Slechte service

Jullie laten mij 9 euro verzendkosten betalen voor iets wat later blijkt in een envelop in de brievenbus bezorgd wordt. Slechte service.

• Uw oordeel over Rode masttopwimpel (vleugel) met franje
  • Beschrijf uw ervaring met Rode masttopwimpel (vleugel) met franje N.v.t.
  • Zou u Rode masttopwimpel (vleugel) met franje aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit en een super snelle levering!

Goede kwaliteit en een super snelle levering!

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe N.v.t.

Alles klopte!

Zeker nog een keer. Behalve de oranje rubbertjes aan einde stokje die vielen eraf. Zelf vast gelijmd.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Gemakkelijk online besteld en snel geleverd.

Zie boven

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

Heel mooi

Fijn dat er geholpen werd met het ontwerp. Het resultaat was precies, zoals ik voor ogen had. Ze zijn heel mooi geworden. Blij mee.

• Uw oordeel over Banana windscherm
  • Beschrijf uw ervaring met Banana windscherm N.v.t.
  • Zou u Banana windscherm aanbevelen? Ja

goede kwaliteit, vlot geleverd

mooie vlag, goede kwaliteit en snel geleverd. enige jammere is dat deze vlag slechts in een maat (ENORM) verkrijgbaar is. daar kom ik wel overheen.

• Uw oordeel over Intersekse Progress vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Intersekse Progress vlag N.v.t.
  • Zou u Intersekse Progress vlag aanbevelen? Ja

Slechte service

Slechte service! DVC is niet klantgericht. We wilden 1 linkszwaaiende en 1 rechtzwaaiende kioskvlag bestellen inclusief opmaak door DVC, vlaggenhouders en stokken. Via de telefoon werd aangeboden om maar 1x de opmaakkosten te rekenen, aangezien het ontwerp exact hetzelfde is alleen (een andere zwaairichting). Vervolgens alles besteld en betaald. De volgende dag krijgen wij een mail dat we toch 2 x de opmaakkosten moeten betalen, als we 2 verschillende zwaaiende vlaggen willen. Dit heb ik nog nooit elders meegemaakt bij andere aanbieders.

• Uw oordeel over Product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Product N.v.t.
  • Zou u Product aanbevelen? N.v.t.

Top service en kwaliteit voor een goede prijs

Met gemak heb ik Kioskvlaggen besteld. Mijn klant is erg blij met het resultaat. De kwaliteit is erg goed en ze zijn mooi binnen de levertijd keurig verpakt bezorgd.

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Strakke drukwerk, goede afwerking, top kwaliteit
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Nette service en snel geleverd

Nette service en snel geleverd

• Uw oordeel over Drentse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Drentse fluisterwimpel Je hoort hem inderdaad niet en mooie stof
  • Zou u Drentse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteit en snelle service

We zochten een mooie Ameland wimpel en die vonden we bij DVC. Goede prijs, snelle levering.

• Uw oordeel over Ameland fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Ameland fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Ameland fluisterwimpel aanbevelen? Ja

duidelijke site vlotte levering al met al zeer tevreden.

duidelijke site vlotte levering al met al zeer tevreden

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe pracht pakket voldoet geheel aan verwachting

levering slecht

Ik had op 2 juni oa een vlaggenmast besteld welke stond op vrijdag 9 juni leveren. Ik heb altijd een mast zonder kantelanker bij hun gekocht 3 jaar geleden maar dit kon niet meer hadden alleen masten met kantelanker. Niets gehoord donderdag maar eens gebeld of mast nog kwam op vrijdag. Neemt transport bedrijf contact op of mast ipv vrijdag op maandag geleverd kon worden. Ik heb dit toegestaan met dien verstande dat mast maandag moest komen. Spreek ik transport bedrijf maandag middag 16.00, reken er maar op dat mast dinsdag word geleverd. Heb ik weer de nodigde telefoons moeten plegen om mast toch geleverd te krijgen. krijg ik allees is koord bij de mast te kort, had een mast van 7 meter en koord voor mast 5-6 meter. Nu 16 juni zit ik nog te wachten op ander koord.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester Moet een kantelanker kopen waar ik niets aan heb, heb het eraf gehaald.
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Nee

Super quality & Super fast delivery

Super quality & Super fast delivery!

• Uw oordeel over SDG-vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met SDG-vlag ECO Goed
  • Zou u SDG-vlag ECO aanbevelen? Ja

Mooi op tijd. Door chauffeur in de tuin gelegd

Mooi op tijd. Door chauffeur in de tuin gelegd.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium Nog niet geplaatst
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium aanbevelen? Ja

mooi kwaliteit en snel geleverd

alleen jammer dezelfde maat besteld voor Japan en Nederlandse vlag maar er is 5 cm verschil.

• Uw oordeel over Japan vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Japan vlag mooi kwaliteit
  • Zou u Japan vlag aanbevelen? Ja

Prima snelle service

Fijn en snel geholpen

• Uw oordeel over Spandoek
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek N.v.t.
  • Zou u Spandoek aanbevelen? Ja

Correct afgehandelde bestelling

Na bestelling met regelmaat op de hoogte gehouden van de status en verzending en alles keurig op tijd!

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 400 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 400 cm Hij wimpelt goed
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 400 cm aanbevelen? Ja

Mooie kleuren

Eenvoudig een beachvlag gemaakt en besteld. Mooie kleuren!

• Uw oordeel over Beachvlag Sign Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Sign Flag Valt goed op!
  • Zou u Beachvlag Sign Flag aanbevelen? Ja

Prima vlag, maar toch vraagje bij het bestelproces

Een kennis zei: jij hebt zo'n mooie vlag, waar kan je die kopen. Ik heb aangeboden er een te bestellen. Hij zei: ik wil precies zo'n vlag als jij. Mijn vlag is Doek Type: Spun-Poly. Dat bleek niet leverbaar. Wel leverbaar was: Doek Type: Petflag-Spun. Is dat hetzelfde? Zo nee, wat is het verschil? Ik bleef met vragen zitten.

• Uw oordeel over Limburgse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse vlag N.v.t.
  • Zou u Limburgse vlag aanbevelen? Ja

Helemaal goed

Zie boven

• Uw oordeel over Friesland Eco wimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland Eco wimpel, 30 x 300 cm Helemaal goed
  • Zou u Friesland Eco wimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Mooie, goede kwaliteit mast en Beach vlaggen besteld. Snelle levering!

• Uw oordeel over Event S
  • Beschrijf uw ervaring met Event S N.v.t.
  • Zou u Event S aanbevelen? Ja

Prima service!

Door interne wisselingen was er geen voorbeeld voorhanden van het ontwerp van de banier die ik nodig had. Fatima heeft me snel en goed geholpen en daarna was het bestelproces een makkie!

• Uw oordeel over Baniervlag
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag Goed, snel geleverd en ziet er keurig uit
  • Zou u Baniervlag aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten รฉn binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieรซn. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!