Prachtige kiosk vlag Mooi materiaal en snel geleverd
Wat leuk, bedankt voor de positieve review! Trots op het resultaat? We zien het graag op de socials of via [email protected] ๐
Super tevreden mee
Bedankt voor de positieve review Gerard! ๐
Dank je wel voor je review, Frans! ๐
Jullie laten mij 9 euro verzendkosten betalen voor iets wat later blijkt in een envelop in de brievenbus bezorgd wordt. Slechte service.
Hoi Ronald, dat lijkt ons niet helemaal de bedoeling inderdaad. We gaan kijken hoe we dit intern kunnen oplossen!
Goede kwaliteit en een super snelle levering!
Dank je wel voor je positieve reactie Connie! ๐ Als je het resultaat wilt delen, zien we graag een leuke foto op [email protected].
Zeker nog een keer. Behalve de oranje rubbertjes aan einde stokje die vielen eraf. Zelf vast gelijmd.
Hoi Jip! Dank je wel voor je positieve reactie ๐ Goed dat je dit aangeeft, hier gaan we zeker naar kijken.
Zie boven
Dank je wel voor je review Liza! Mocht je een leuke foto hebben van het resultaat, vinden we leuk om te zien op [email protected] ๐
Fijn dat er geholpen werd met het ontwerp. Het resultaat was precies, zoals ik voor ogen had. Ze zijn heel mooi geworden. Blij mee.
Dank je wel voor je positieve review Ilona! Mocht je een leuke foto hebben, dan zien we het resultaat graag op de socials of via [email protected] ๐
mooie vlag, goede kwaliteit en snel geleverd. enige jammere is dat deze vlag slechts in een maat (ENORM) verkrijgbaar is. daar kom ik wel overheen.
Slechte service! DVC is niet klantgericht. We wilden 1 linkszwaaiende en 1 rechtzwaaiende kioskvlag bestellen inclusief opmaak door DVC, vlaggenhouders en stokken. Via de telefoon werd aangeboden om maar 1x de opmaakkosten te rekenen, aangezien het ontwerp exact hetzelfde is alleen (een andere zwaairichting). Vervolgens alles besteld en betaald. De volgende dag krijgen wij een mail dat we toch 2 x de opmaakkosten moeten betalen, als we 2 verschillende zwaaiende vlaggen willen. Dit heb ik nog nooit elders meegemaakt bij andere aanbieders.
Met gemak heb ik Kioskvlaggen besteld. Mijn klant is erg blij met het resultaat. De kwaliteit is erg goed en ze zijn mooi binnen de levertijd keurig verpakt bezorgd.
Dank je wel voor de positieve review, Jaqueline ๐
Nette service en snel geleverd
Fijn dat je tevreden bent, Renรฉe! We wensen je veel plezier met de wimpel. Mocht je nog een leuke foto hebben, deel vooral met [email protected] of via onze socials! ๐
We zochten een mooie Ameland wimpel en die vonden we bij DVC. Goede prijs, snelle levering.
Fijn Jolan, dank je wel voor de positieve review! ๐
duidelijke site vlotte levering al met al zeer tevreden
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Dick! We wensen je veel vlagplezier ๐
Ik had op 2 juni oa een vlaggenmast besteld welke stond op vrijdag 9 juni leveren. Ik heb altijd een mast zonder kantelanker bij hun gekocht 3 jaar geleden maar dit kon niet meer hadden alleen masten met kantelanker. Niets gehoord donderdag maar eens gebeld of mast nog kwam op vrijdag. Neemt transport bedrijf contact op of mast ipv vrijdag op maandag geleverd kon worden. Ik heb dit toegestaan met dien verstande dat mast maandag moest komen. Spreek ik transport bedrijf maandag middag 16.00, reken er maar op dat mast dinsdag word geleverd. Heb ik weer de nodigde telefoons moeten plegen om mast toch geleverd te krijgen. krijg ik allees is koord bij de mast te kort, had een mast van 7 meter en koord voor mast 5-6 meter. Nu 16 juni zit ik nog te wachten op ander koord.
Hoi J.! Dat is inderdaad vervelend, zo hebben wij de levering ook niet gewild. Echter is dit de fout van het transportbedrijf, hier kunnen wij helaas niks aan doen. We proberen zoveel mogelijk te communiceren met een verwachte leverdatum. Wat betreft het koord gaan we even uitzoeken hoe dit zit, dat hoort natuurlijk niet en dat je er zo lang op wacht is ook niet de bedoeling.
Super quality & Super fast delivery!
That's great to hear, Jill! Thanks for the review ๐
Mooi op tijd. Door chauffeur in de tuin gelegd.
Hartelijk dank voor de positieve review! ๐
alleen jammer dezelfde maat besteld voor Japan en Nederlandse vlag maar er is 5 cm verschil.
Fijn en snel geholpen
Dank je wel voor je review over het spandoek, Rinus! ๐
Na bestelling met regelmaat op de hoogte gehouden van de status en verzending en alles keurig op tijd!
Vriendelijk bedankt voor de positieve review, B.J. ๐
Eenvoudig een beachvlag gemaakt en besteld. Mooie kleuren!
Hoi Michel, dank je wel voor je review! Mocht je een leuke foto hebben, vinden we het leuk om deze te zien via [email protected] ๐
Een kennis zei: jij hebt zo'n mooie vlag, waar kan je die kopen. Ik heb aangeboden er een te bestellen. Hij zei: ik wil precies zo'n vlag als jij. Mijn vlag is Doek Type: Spun-Poly. Dat bleek niet leverbaar. Wel leverbaar was: Doek Type: Petflag-Spun. Is dat hetzelfde? Zo nee, wat is het verschil? Ik bleef met vragen zitten.
Hoi Paul! Wat goed dat je dit hebt aangeboden. Petflag-Spun heeft eigenlijk precies dezelfde eigenschappen als Spun-Poly, maar is van gerecyclede petflessen gemaakt. Een duurzaam alternatief dus ๐
Zie boven
Wauw, bedankt voor de positieve review J.P.! ๐
Mooie, goede kwaliteit mast en Beach vlaggen besteld. Snelle levering!
Leuk An, fijn dat je tevreden bent! Als je een leuke foto hebt zien we die graag op [email protected], leuk om te zien! ๐
Door interne wisselingen was er geen voorbeeld voorhanden van het ontwerp van de banier die ik nodig had. Fatima heeft me snel en goed geholpen en daarna was het bestelproces een makkie!
Dank je wel voor je positieve review Linda! Ben je trots op het resultaat? We zien het graag op [email protected] ๐
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten รฉn binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieรซn. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!