Snelle levering Mooi product
Dank je wel voor je positieve review Natascha! We wensen je veel vlagplezier 😄
Ik heb punt vlaggen ontworpen via hun site, zeer gemakkelijk en precies voor elkaar gekregen wat ik wilde hebben. Ik had al goede ervaringen met DVC, daarbij moet ik zeggen dat ik het bedrijf ken uit een boek van Kluun! Daardoor is de Dokkumer Vlaggen Centrale onlosmakelijk verbonden aan kluun en toveren deze 2 altijd al een lach op mijn gezicht. Dus mocht u deze review lezen? Koop en lees het boek Haantjes van Kluun en bestel een vlag bij DVC met dezelfde glimlach als ik heb als ik vlaggen bestel.
Hoi Rob, wat een positieve review! Goed om te lezen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat, als je het leuk vindt om te delen zien we het graag op [email protected]. Hartelijk dank voor je review! 😄
Helaas hebben we de bestelling nooit ontvangen. DVC zegt dat ze de vlag hebben verstuurd, maar GLS zegt het pakket nooit te hebben ontvangen. Helaas na meerdere keren contact op te hebben genomen wilde DVC niet meewerken en waren we genoodzaakt de bestelling te annuleren. Pakketjes kunnen kwijt raken, maar het gebrek aan medewerking heeft me echt teleurgesteld. Ik bestel er nooit meer wat (en helaas hebben we niet de vlag uit kunnen hangen met de geboorte van onze dochter)
Prima prijs en kwaliteit. Snel geleverd.
Wauw, bedankt voor de positieve review! Happy Pride month 😄
Snelle levering, keurig verpakt
Bedankt voor je review, JJP! Veel plezier met de wimpel 😄
Mooie vlag prima kwaliteit /prijs verhouding
Bedankt Rene, voor je review! Ben je trots op het resultaat? We zien het graag op [email protected]!
Kwaliteit en snelle levering
Dank je wel voor je positieve review, Dennis! 😄
De wimpel is van een zware kwaliteit. Levering was conform afspraak.
Peter, hartelijk dank voor je positieve review! 😄
Snelle levering, kwaliteit goed. Helaas veel kwijt aan verzendkosten omdat ophalen bij locatie Dokkum niet mogelijk was online!!!! Woon er notabene dicht in de buurt. Graag deze service online aanpassen!!
Hoi Foeke! Fijn dat je tevreden bent over de Friese fluisterwimpel. Dank je wel voor je review! Wat betreft de ophaalmogelijkheid, dit bieden we ook online aan. Bij de bezorgmogelijkheden kun je aanklikken dat je jouw bestelling graag zou willen ophalen. Je ziet dan meteen de ophaaldatum en het tijdstip. Kom je er een volgende keer niet uit, neem dan vooral contact op! Dan kijken we even met je mee 😊
We konden niet inloggen, het telefonisch support was niet echt geweldig. Gelukkig werd het na wat mopperen beter, ik had sneller na de locale winkel kunnen gaan, dan de tijd dat het inloggen vergde. Producten werden snel en compleet geleverd.
Hoi Riek, wij zijn blij dat de producten snel en compleet zijn geleverd ondanks dat het bestellen niet vlot verliep.
Dank je wel voor je positieve review Lisette! We wensen je veel vlagplezier 😄
Goede service en snelle levering....
Goed om te lezen dat je tevreden bent met alles, Eric. We wensen je veel vlagplezier! 😄
De rollover vlaggenstok valt tegen . Hij rold niet goed en in de beschrijving staat nergens dat je bij dit type de vlaggenstok niet half stok kunt hangen . Ook niet met de door mij bij bestelde vlagen clips.
Eigen ontwerp laten bedrukken voor een geslaagd vlag en het ziet er top uit.
Hoi Zita, wat een positieve review! Goed om te lezen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat, als je het lijkt vindt om te delen zien we het graag op [email protected] 😁. Hartelijk dank voor je review!
duur maar tevreden.
Dankjewel voor je review Marc! We wensen je veel vlagplezier 😄
Het had 5 sterren kunnen zijn. Ik bestel nl elke 1,5 a 2 jaar nieuwe vlaggen. Maar door de corona crisis was het nu een jaartje later. Door de nieuwe website van DVC was mijn klant account verwijderd en ook de bestanden voor mijn vlaggen. Gelukkig kon ik ze zelf nog ergens vinden en is het allemaal goed gekomen. De support, zowel per mail als per telefoon is ronduit super klantvriendelijk met de juiste kennis. Dus ja, ik ben weer dik tevreden
Hoi Michel, wat een positieve review! Goed om te lezen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat, als je het lijkt vindt om te delen zien we het graag op [email protected] 😁. Hartelijk dank voor je review!
Goede ervaring, top service!!!
Wat goed om te lezen Jan, dank je wel voor je review! 😁
Bestelproces is eenvoudig en ook de levering was snel
Dank je wel voor je positieve review! We wensen je veel vlagplezier 😄
Alles goed & snel geregeld. Dank voor de goede service. Mooi ook dat er gebruikte petflessen gebruikt zijn in de vlag.
Wat goed, dank je wel voor je reactie Robin! Fijn dat je tevreden bent en mooi dat je voor de PETFLAG variant hebt gekozen 😀
Bestelling snel geleverd
Dank je wel voor je positieve review! We wensen je veel vlagplezier 😀
Vervoerder komt telkens niet opdagen. DVC interesseert het niet en zegt dat het niet hin schuld is. 2 hele dagen thuis gewacht en daarvoor vrijgenomen.
Telefonisch Contact gehad met medewerker ivm wijziging bestelling! Goed geadviseerd en afgehandeld!
Hoi Lidy, wat fijn dat je tevreden bent over de wimpels, we wensen je heel veel vlagplezier toe 😁 Als je nog een leuke foto hebt, zien we graag het eindresultaat via [email protected]! :-)
Super fijne voorcontrole geuploade versie. Daarna zelf iets aangepast en herhaald en toen was het helemaal klaar. Vlag snel binnen en krijgt een ere plek. Zo mooi gelukt.
Wauw Piet, wat een positieve review! Goed om te lezen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat, als je het leuk vindt om te delen zien we het graag op [email protected] 😁 Hartelijk dank voor je review!
solied gewerkt
Top Gerrit, dank je wel voor je positieve review 😁
Fijn dat de fluisterwimpel goed bevalt! Hartelijk dank voor de positieve review 😁
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!