Vlotte afwerking van mijn bestelling en alles paste keurig in een brievenbuspakketje
Goed om te lezen dat je tevreden bent met alles, Anja. We wensen je veel vlagplezier π
Vlaggenstok zwart lijkt kwetsbaar ook omdat de folie niet op de onderzijde zit en er al kleine beschadigingen op zaten.
Hoi Stephen! Dank je wel voor je positieve review π Mocht er uiteindelijk iets mis zijn met de vlaggenstok, neem vooral contact op, dan helpt ons webteam je graag verder. Voor nu wensen we je in ieder geval veel vlagplezier π
Chic vlag set gekocht. Had reeds complete vlag stok enz maar deze wou ik weggeven en was een bouwmarkt vlaggenstok. 14 jaar gehad maar vlag was natuurlijk niet vergelijkbaar met een dvc vlag. Mooie vlaggenset binnengekregen. De vlag zelf had ik iets zwaarder doek verwacht. Maar misschien is deze zwaar genoeg dat hij niet steeds om de stok heen waait. Dat was namelijk hoofd reden om de bouwmarktvlag te vervangen.
Hoi Aart! De Nederlandse vlag wordt gemaakt van Spun-Poly, het sterkste vlaggendoek wat we aanbieden. Hopelijk voldoet de vlag aan je verwachtingen! Wat betreft het waaien over de stok heen, dit is iets wat je eigenlijk niet kunt voorkomen, tenzij je de vlag verzwaart. Wel hebben we hiervoor een roll-over vlaggenstok, die ervoor zorgt dat de vlag altijd meedraait met de wind. Hartelijk dank voor je review in ieder geval π We wensen je veel vlagplezier!
Ik heb al meerdere keren vlaggen besteld en die waren allemaal van goede mooie kwaliteit en snel en zoals afgesproken geleverd
Wat goed om te lezen Jurgen, dank je wel voor je review! π
De corrector zorgt ervoor dat de vlag niet meer om de mast verstrikt raakt. Ik heb wel een extra schroefje gebruikt omdat er toch best wel wat speling zit tussen de correctors en de mast (de mast is eigenlijk iets te dun voor deze correctors). Adapters voor dunnere (standaard) masten zouden een nuttige accessoire kunnen zijn. Ook de twee tieraps om de vlag aan de correctors te bevestigen zijn wat knullig: Haakjes zouden handiger zijn om de vlag na gebruik van de mast los te maken. Pluspunt: de vlagcorrectors doen hun werk en voorkomen de irritatie van om de mast gedraaide vlag. Minpunt: jammer dat er geen adapters bij zitten voor dunnere masten en geen goede haakjes om de vlag te bevestigen.
Dank je wel voor je review en feedback, Pim! Goed om nog eens naar te kijken dus. We nemen het mee, bedankt! π
Uitstekende telefonische (persoonlijk!) assistentie bij product selectie. Het persoonlijke, telefonische contact kan de chat functie niet vervangen.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel het product, als onze service Frans! π
Drie haakjes besteld, op internet opgezocht hoe precies te gebruiken. Jammer dat deze drie haakjes in een doosje geleverd werden waarvoor de postbode bovendien nog aan moest bellen omdat het niet in de brievenbus paste. Onnodig hoge verzendkosten hierdoor.
Hoi Anneke! Dat is inderdaad vervelend. We proberen het proces te optimaliseren, maar zijn er nog niet helemaal. Jouw feedback nemen we mee, bedankt! π
Bedankt voor je positieve review! π
Nette levering, duidelijke website . Product is zoals beschreven.
Goed om te lezen dat de website het bestelproces makkelijk heeft gemaakt, en dat de mastknop aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor je review Jelle π
Top, hartelijk dank voor de positieve review! π
Wanneer je de juiste bestanden hebt is het niet zo ingewikkeld. Als je die niet hebt dan .....
Hoi Johan, dank je wel voor je positieve review! Kom je er niet uit met de bestanden, dan staan we uiteraard voor je klaar. Mocht je nog een leuke foto hebben van het frame, zien we die graag op [email protected] π
prima snelle levering en alles conform de afspraak
Fijn dat je tevreden bent over ons vlagpakket, Lia! π
Wij hebben een wimpel voor bij de vlag besteld. Mooie kwaliteit en snel geleverd.
Hoi Marieke, wat fijn dat je tevreden bent over onze wimpel π Veel vlagplezier gewenst!
De vlaggen van de Dokkumer Vlaggen Centrale zijn altijd kwalitatief hoogwaardig en de levering is ook altijd op korte termijn.
Wat goed om te lezen, Miranda! Dank je wel voor je review π Mocht je leuke foto's hebben van de vlag, vinden we altijd leuk om te zien op [email protected]!
Jammer vind ik dat je een redelijk hoog bedrag aan bezorgkosten moet betalen voor een pakketje. De bestelde vlag past meer dan gemakkelijk in een gewone envelop. Ook de bezorgkosten zijn dus onderdeel van het verdienmodel; dat is jammer. En niet alleen de kosten zijn voor de klant belangrijk. Voor een pakketje blijf je vaak thuis om dit in ontvangst te nemen. Voor een brievenbuspakketje of envelop wordt gewoon in de brievenbus gestopt.
Hoi Jan, wij kunnen op dit moment geen lagere verzendkosten aanbieden. Wij zijn momenteel aan het kijken of wij hier iets in kunnen aanpassen binnen DVC.
Nvt
Fijn dat je het positief hebt ervaren Jaap. Dank je wel voor je review! π
Na bericht dat er nalevering volgt, is het stil. Geen idee wanneer die nalevering is helaas.
Hoi Yvonne, wat vervelend dat je de nalevering nog niet hebt ontvangen. Heb je hierover al contact opgenomen met ons webteam? Zij helpen je graag met het vinden van een oplossing. Je kan een mailtje sturen naar: [email protected] of via de chat een berichtje sturen.
Een mooi product wat uit onze eigen regio tot stand is gemaakt en gekomen. En van goede kwaliteit is vervaardigd.
Fantastisch Dirk, bedankt voor je review! π
Voor de eerste keer in contact gekomen met DVC. Dit ivm met de overnamen van oude vlaggenmasten. N.a.v. het etiket van DVC op de mast gekeken naar mogelijkheden voor onderdelen en dat was top.
Fijn dat je het positief hebt ervaren Frans. Dank je wel voor je review! π
Zo een wimpel met rubber stok is een uitvinding. Wist niet dat het bestond. Maakt de buren blij.
Fantastisch, bedankt voor je review! π
Mooie kleur, "zacht" stokje van de week mag ze in top
Fantastisch Rianne, bedankt voor je review! π
prima geregeld hangen zo mooi ! de vorigen waren van nylon waaiden steeds stuk. de Zeeuwse vlag aan bevelen zal niet veel voorkomen in Groningen vrees ik!
Fijn dat je het positief hebt ervaren. Dank je wel voor je review! π
Vlaggen zijn in goede staat afgeleverd en de instructie was duidelijk
Bedankt voor je positieve review Marga! π Trots op het resultaat? We zien het graag via [email protected]
Bestellen via website zeer klantvriendelijk Goede kwaliteit
Bedankt voor je positieve review Krijn! π Trots op het resultaat? We zien het graag via [email protected]
Goede service met snelle reactie
Fantastisch, bedankt voor je review! π
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten Γ©n binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieΓ«n. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!